Nytt Design; Ny Bloggepoke

5. mars 2011

NÅ, KJÆRE LESERE, NÅ ER DET NYE DESIGNET PÅ PLASS! Jeg er utrolig fornøyd. Binka har gjort en utrolig flott designjobb, og jeg føler meg inspirert til å blogge jevnere igjen nå. Som dere ser er det mer lyse farger, bredre skriveflate og menyen er satt opp på en fancy måte som gjør at plassen utnyttes maksimalt. Det er også satt inn noter, siden musikk er en stor del av livet mitt. Alt i alt, jeg gleder meg til bloggfremtiden min!

FRA NÅ AV vil jeg satse på kvalitet i innleggene mine, det vil si at jeg kommer til å bruke lengere tid på å utarbeide dem. På en annen side vil nok det jeg skriver om bli mer allsidig. Jeg kommer til å skrive om det jeg synes er spennende, akkurat nå. Og det kan være mye rart skal jeg fortelle dere. Alt fra teknologiske dupeditter, hjemmesider jeg finner inspirerende, tankene mine rundt dagsaktuelle temaer og kanskje en og annen guide. Noe som jeg også har tenkt mye på i det siste er at jeg vil skrive om barnevernrealterte temaer. Jeg er jo meget engasjert i studiene mine, og tror jeg kan lære enda mer med innspill fra dere. Så har blant annet planlagt å skrive et innlegg om mobbing. På disse innleggene kommer jeg til å kildehenvise en del, og satser i all hovedsak på å være fagorientert. Men jeg kommer også til å være åpne for forslag fra dere lesere, og hva dere ønsker å lese om.

SÅ, NÅ ER JEG SPENT! Hva synes dere om designet? Har du vært inne her og introdusert deg? Det er obligatorisk vet dere, uansett hvor godt jeg kjenner dere fra før av. Jeg er selv skikkelig giret for å komme i gang skikkelig med noe bra blogging fremover, forhåpentligvis. Og til slutt… Hva ønsker du å lese om her fremover?

TUSEN TAKK FOR AT DERE ER VERDENS BESTE LESERE!

Share:
Previous Post Next Post

26 Comments

 • Lady Netta

  Gratulerer med nydelig design, det ble kjempefint! :D Gleder meg til innleggene dine fremover, som alltid :) Lykke til med ny epoke!

  5. mars 2011 at 9:06 pm Reply
  • Caroline

   Takk skal du ha Anette! :)

   6. mars 2011 at 12:19 am Reply
 • Reidun Beate

  Åh. Et av de beste og fineste designene jeg noen gang har sett. Trives veldig godt på bloggen din nå altså. ;) Blogg masse!!! :D

  Klem :)

  5. mars 2011 at 9:24 pm Reply
  • Caroline

   Å, tusen takk Reidun Beate! Hyggelig å høre!

   6. mars 2011 at 12:20 am Reply
 • Kristine

  For et fantastisk fint design! :D

  5. mars 2011 at 9:46 pm Reply
  • Caroline

   Jeg vet, Binka er råflink!

   6. mars 2011 at 12:21 am Reply
 • Åshild

  Åh, for et fantastisk nytt design! Gleder meg virkelig til å lese innleggene dine nå fremover, du er kjempeflink til å skrive! :)

  5. mars 2011 at 9:59 pm Reply
  • Caroline

   Synes du virkelig det? Hjertelig, tusen takk!

   6. mars 2011 at 12:21 am Reply
 • liseliten

  Åh! Liker det! :D

  5. mars 2011 at 11:05 pm Reply
 • Naitzel

  Dette var veldig fint og behagelig! Det forrige ble litt mørkt og tungt i lengden.

  Alltid godt med en ny start. Selv er jeg så lei av designet mitt nå, at jeg ikke finner lyst til å blogge. Så jeg tror jeg må finne tid til litt designing snart altså!

  Gleder meg også til at du begynner å blogge mer igjen, spesielt dupeditter! Elsker alle slags dupeditter :D Også har jeg lyst til at du tar oss med på en tur gjennom Harstads gater en dag det er sol :) Jeg har bare vært der en gang, og alt jeg kan huske er mange bakker og en svær, gammeldags barneskole, som jeg forøvrig likte veldig godt. Det er en vakker bygning :D

  5. mars 2011 at 11:16 pm Reply
  • Caroline

   Svær, gammeldags barneskole? Hm, hvor så du den?

   6. mars 2011 at 12:21 am Reply
 • kayso

  Gratulerer med et nytt design og et nytt giv! kjempefint design i allefall <3 Binka er superflink! Lyst til å bruke henne til å lage meg et design jeg også!

  5. mars 2011 at 11:36 pm Reply
  • Caroline

   Ja, det må du nesten. Hun er råflink!

   6. mars 2011 at 12:22 am Reply
 • Dorthea

  Supersnygt! Binka er flinkere enn flinkest ;)

  5. mars 2011 at 11:49 pm Reply
  • Caroline

   Absolutt, hun er super!

   6. mars 2011 at 12:22 am Reply
 • bente

  Nydelig design! Gratulerer :D Jeg gleder meg til å lese barnevernrelaterte innlegg, synes det virker veldig spennende :)

  6. mars 2011 at 1:43 am Reply
 • Kristina Kvåle

  designet blei kjempefint caroline, gratulerer! gler meg til å sjå kva du skriv om framover, har sakna bloggen din! :)

  6. mars 2011 at 10:40 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Kjempe fint design :) Gleder meg til å følge bloggen din fremover :D

  6. mars 2011 at 10:46 am Reply
 • Renate

  Utrolig stilig, dette designet likte jeg kjempegodt! Gleder meg til å lese mer herifra i tiden fremover =D

  6. mars 2011 at 11:02 am Reply
 • Hild Frøya

  Så fint det ble. Gleder meg til å høre mer fra deg fremover :-)

  6. mars 2011 at 12:46 pm Reply
 • Hilde

  Wow! Her var det skjedd forandringer, og det ble kjempefint! Ingen dum idé å ta en liten oppussing for å få tilbake inspirasjonen =)

  6. mars 2011 at 3:48 pm Reply
 • Kristel

  kjempeflott :)

  6. mars 2011 at 6:00 pm Reply
 • Martha

  Nydelig design!

  6. mars 2011 at 8:07 pm Reply
 • Carina

  Det er blitt kjempeflott her inne, virkelig. Binka er så fliiink! Gleder meg til å lese her inne fremover.

  7. mars 2011 at 4:20 pm Reply
 • :)

  Hurra!:D Og gratulerer!

  9. mars 2011 at 8:51 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!