Mine beste app-tips til iPhone

8. mars 2011

Det finnes i dag over 350 000 forskjellige såkalte apps (programmer) til iPhone, iPad og iPod Touch. Her kan du få alt fra spill til fotoprogrammer. Jeg har selvfølgelig, som den store teknologiinteresserte jeg er, falt for både iPhone og apps. Det er utrolig mye bra der ute, og her har du mine favoritter. Du kan trykke på bildene for å komme til appen.

 

Angry Birds – (pris 6 kr)

Jeg regner med at de aller, aller fleste har hørt om Angry Birds. Det er et utrolig morsomt spill der du skyter fugler mot noen grønne griser bak mursteiner og forskjellig. Enkelt, men genialt konsept. Jeg har i alle fall blitt hektet i perioder, og det kjenner jeg også mange andre som har. Her kan du komme deg videre til flere verdener. Ti poeng til dette morsomme spillet!

 

 

Twitter – (gratis)

Jeg er som dere kanskje vet helt hektet på Twitter, og da er det naturlig at Twitter er den appen jeg bruker mest på iPhone. Her er det de generelle Twitter-funksjoner med direkte beskjeder, og timeline. Jeg må bare ha det vet dere, Twitter er tingen!

 

 

 

Keeper – (gratis)

Dette er en genial app som man kan bruke til å huske passordene og brukernavnene sine. For eksempel de passordene man bruker på forskjellige hjemmesider, på skolen, pinkoder osv. Det eneste som er litt dumt er om du mister passordet til å logge deg på appen, så husk for all del det.

 

 

 

Instagram – (gratis)

Instagram er en herlig app der man kan ta bilder, sette forskjellige filtere på dem og dele dem med et nettverk man har opparbeidet seg. Veldig morsomt å bruke til å sende bilder til vennenettverket for eksempel. Man kan også poste bildene på Facebook, Twitter og andre steder.

 

 

DSLR Camera Remote Free – (gratis)

Dette er en genial app for oss som fotograferer med speilrefleks. Dette fordi den fungerer som trådløs fjernstyring av kameraet så lenge man kobler kameraet til en datamaskin som bruker Wi-Fi. Så dermed kan du ta bilder med mobilen, og også se dem live på datamaskinen.

 

 

Cleartune – (pris 21 kr)

For meg som prøver å lære meg å spille gitar er denne appen utrolig nyttig, for den bruker jeg som gitarstemmer. Og den funker utmerket, bare for å ha det sagt! Den kan også brukes på andre instrumenter. Vet ikke hva jeg skulle gjort uten denne.

 

 

 

Frukt.no – (gratis)

Dette er virkelig en flott app. Her kan du gå inn å lese på omtrent alle frukter, bær og grønnsaker for å sjekke næringsinnhold og lignende. Her ligger det også over 1000 oppskrifter som innbærer frukt, bær og grønnsaker. Et must!

 

 

Star Walk – (Pris 17 kr)

Dette er en helt fantastisk astronomiguide der du bare peker mot himmelen med iPhonen din, og deretter får opp hvilke stjerner som befinner seg der oppe. Dette med fin musikk og nydelig grafisk fremstilling. Du ser også stjernebilder, planteter og månen.

Share:
Previous Post Next Post

13 Comments

 • Nina

  Siden du er glad i Angry Birds, må du se dette youtube-klippet!=) Den amerikanske talkshow-hosten Conan O’Brien lagde et fullstørrelse Angry Birds-spill i studioet sitt for et par kvelder siden!=) http://www.youtube.com/watch?v=FHvFI8Sx1yc

  Jeg har BlackBerry, ikke iPhone, men en av de app’ene jeg bruker mest er Google Latitude, en tilleggsapplikasjon til Google Maps. Der kan man sende forespørsler til venner om å få se hvor de er på kartet til enhver tid. Det høres kanskje litt stalkerish ut, men det er utrolig praktisk om man vil se hvem som er ute på byen en kveld, om man vil møte opp med noen for en kaffe og sånne ting=)

  8. mars 2011 at 8:32 pm Reply
  • Caroline

   Den var rå, den videoen der! Og den appen til BackBerryen var ikke dum!

   8. mars 2011 at 9:59 pm Reply
 • Åshild

  Ah, tusen takk for en så bra app-guide! Jeg tenker på å investere i en iPhone, og det ble virkelig ikke mindre fristende da jeg leste dette :)

  8. mars 2011 at 8:37 pm Reply
 • Nina C.

  Finnes utrolig mange fine apps til Iphone,nesten så jeg har lyst å bytte ut den LGen jeg har. hehe. men får spare opp til Iphone tenker jeg.:)

  8. mars 2011 at 9:00 pm Reply
  • Caroline

   iPhone er rått. Anbefales på det sterkeste!

   8. mars 2011 at 10:00 pm Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Mange gode tips :) Flere apps jeg aldri har hørt om. Takk for tips.. <3

  8. mars 2011 at 11:15 pm Reply
 • Kristina Kvåle

  å, tusen takk søte!

  eg har så lyst på iphone, men det får nok vente til økonomien blir litt meir… stabil :)

  9. mars 2011 at 10:01 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  SV: Tapaskveld er kjempe kos :) Jeg og hun jeg var på kurs med skal også prøve på det.

  9. mars 2011 at 10:40 am Reply
 • Milla

  angry birds like eg ikje, kanskje fordi eg aldri får det te, og eg like å spilla ting eg får te, hehe ;)

  instagram har eg, og bruke når eg komme på at eg har den, ja for den går fort i glømmebokå fordi eg har alltid kamera med meg kor enn eg går ;)

  SÅ må eg gratulera deg med nytt design, me like ;)

  / tusen takk ;)

  9. mars 2011 at 11:42 am Reply
 • Tonjeros

  Liker du angry birds må du teste fler småspill. Feks Tiny Wings, Fruit Ninja og Cut The Rope. Utrolig avhengighetsskapende :) En annen morsom app er Cassius – i love you so. Får desverre ikke den på min ipod, siden man må ha 4. generasjons :/ Kan sjekke den på youtube.

  9. mars 2011 at 12:34 pm Reply
 • Carina

  Har de fleste av disse selv, men skal sjekke ut de andre :) Selv er jeg også veldig glad i WordPress-appen (godkjenne kommentarer og slikt), WhatsApp-appen (sende “meldinger” via nett til andre telefoner på nett) og Camera+ (veldig likt Instagram) :)

  10. mars 2011 at 9:44 pm Reply
 • Natalie

  Blir bildene fra den bilde greia lagra på nett av seg selv? Kan folk du ikke kjenner se dem lix? Håper på svar :)

  21. januar 2012 at 1:32 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!