Kreativ baking

27. mars 2011

Er det en ting jeg aldri har interessert meg stort for, så er det baking. Men i det siste har det skjedd en forandring på den fronten, i alle fall når det kommer til den kreative delen ved baking. Siden jeg forhåpentligvis får “tittelen” barnevernpedagog neste år en gang så ser jeg ofte terapautisk på ting, og baking er en slik ting jeg har åpnet øynene for. For der kan du både bruke fantasien, ha det gøy og tenke terapautisk – samtidig! Dessuten knytter det oss sammen i det at vi gjør noe felles, og gir mestringsfølelse i form av å skape noe unikt. Derfor anbefaler jeg dere alle til å lage muffins, og pynte dem litt etterpå. Disse muffinsene dere ser på bildene har jeg laget nå i helgen sammen med min lillesøster. Å lage slike muffins som dette passer for alle sammen, i alle aldere!

Dette er det du trenger (selvom det kanskje er opplagt):

 1. Muffinsoppskrift, ingredienser og muffinsformer.
 2. Pyntegele til å skrive med.
 3. Melis til glasur. Her anbefaler jeg også å prøve rosa og grønn glasur med smak fra Freia. De er nam!
 4. Konditorfarger til glasuren. I butikken finnes grønn, rød, gul og blå. Hos f. eks Tilbords finner du også andre farger.
 5. Pynteting. Alt fra daimsjokolade, sølvkuler, geletopper, sjokoladebokstaver, strø og you name it.

Share:
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Nina

  Så utrolig fine og fargerike de var!:) Jeg har bakt chocolate chip cookies i dag, og neste helg må jeg prøve meg på noe litt mer avansert til bursdagen til mannen min, men jeg baker nok fortsatt litt for sjeldent for min smak..:)

  27. mars 2011 at 11:30 pm Reply
 • Kristel

  ooi, så mange fine deilige cupcakes:D

  28. mars 2011 at 12:03 am Reply
 • Linda

  Niiice! Har alltid ambisjoner om å bake flotte kaker og muffins, men det har liksom blitt med tanken foreløpig…. Men jeg har da samlet meg en liten inspirasjonsmappe med bilder og ideer. ;)

  28. mars 2011 at 1:05 am Reply
 • Ingrid Marie

  De så utrolig gode ut!

  28. mars 2011 at 7:24 am Reply
 • Muffin

  hihi, fantastisk! :D så morsomt og fargerikt, I love it!

  28. mars 2011 at 7:49 am Reply
 • Phoebe

  Så sinsykt fint! Blir litt inspirert jeg :-)

  28. mars 2011 at 9:48 am Reply
 • Renate

  Disse var kjempeflotte, blir glad av og se på dem. Må si det var en flott måte å tenke på det med baking, for meg var baking bare baking.

  28. mars 2011 at 10:03 am Reply
 • bente

  så utrolig fine! Flinke er dere :D

  28. mars 2011 at 11:27 am Reply
 • Monica

  det så skikkelig godt og fargerikt ut!! dere er flinke til å bake ;)

  28. mars 2011 at 2:04 pm Reply
 • Hild Frøya

  Baking er superøy, syns jeg. Jeg gleder meg skikkelig til vi skal stelle istand bursdag til Ingrid, i mai.

  28. mars 2011 at 4:57 pm Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Så fine de var :) jeg fikk vann i munnen jeg nå :D

  28. mars 2011 at 5:38 pm Reply
 • Benedikte

  Vi må pynte muffins en annen gang også! :D Men du må fortsatt lage muffinsene ;P
  -Lillesøss

  28. mars 2011 at 7:16 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!