Filmer jeg ser frem til å se

21. mars 2011

2011 har vært, og kommer til å bli et spennende år filmessig. Jeg har her samlet trailerne til de filmene jeg ser mest frem til å se i tiden som kommer. Om du har noen tips til andre filmer, så skriv gjerne om det i kommentarfeltet. Jeg er også interessert i gamle klassikere eller bortgjemte perler. Og norsk film! Jeg elsker norsk film! Og svensk, for den saks skyld. Pøs på med tips til meg, takk.

Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Nina

  Jeg gleder meg til å se Fast Five (den femte Fast & Furious filmen), Thor, The Hangover part 2, X-Men First Class, Green Lantern, Transformers: Dark of the Moon, Captain America: The First Avenger, og sist men ikke minst Harry Potter and the Deathly Hallows part 2!:D

  21. mars 2011 at 12:59 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Pirates gleder jeg meg til også :D

  21. mars 2011 at 6:34 am Reply
 • Kristina Kvåle

  norsk film: få meg på for faen! (ei venninne av meg har eine hovudrolla, og boka er kjempebra!) og hjelp, vi er russ! dei gler eg meg til :)
  gler meg også til å sjå rango! :)

  21. mars 2011 at 9:58 am Reply
 • Renate

  Jeg gleder meg skikkelig til Pirates!!

  22. mars 2011 at 11:23 am Reply
 • Martha

  Jeg gleder meg til Pirates, og jeg har også lyst å se I am number four. Men mest av alt gleder jeg meg til den siste Harry Potter filmen. Gleder meg vilt faktisk :D

  22. mars 2011 at 4:17 pm Reply
 • Phoebe

  Hurra for ny Pirates film! Og Rango gleder jeg meg også til. Skal se den i løpet av helgen tror jeg :-)

  25. mars 2011 at 2:40 pm Reply
 • PussyAndBanana

  Synes Rango ser kjempe morsom ut !

  25. mars 2011 at 6:27 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!