Stille fra denne fronten…

26. februar 2011

Beklager, jeg vet det har vært meget stille fra meg på bloggfronten i det siste. Dette skyldes mange ting. Jeg har blant annet begynt min praksis med ungdom, som varer til slutten av mai. Det er utrolig spennnede og givende! I forhold til praksisen min har jeg flyttet et stykke hjemmefra, og bor nå sammen med 3 medstudenter i en fargerik leilighet.

I tillegg driver jeg som sagt med nytt design sammen med Binka, og kommer antageligvis til å få det ferdige produktet innen utgangen av neste uke om vi er heldig. Etter det kommer det til å bli mer målrettet blogging fra min side. Jeg gleder meg litt til å komme i gang skikkelig med slik blogging jeg ønsker. Det kommer nok til å bli mye forskjellig her på bloggen da, men jeg satser på å ha litt Caroline-essens i alt jeg skriver. Og kvalitet kommer til å stå i fokus. Men hovedsaklig kommer jeg til å blogge om det jeg har lyst til, og det som jeg ønsker å dele med dere.

Hvilke forventinger har du?

PS: Her kommer noen bilder av den nye leiligheten vår, fin hva? Ha ha.

Share:
Previous Post Next Post

13 Comments

 • Lillesmurf - Kari

  Spent på nytt design :D

  26. februar 2011 at 8:24 pm Reply
 • Carina

  Ser frem til å se nytt design, og høre mer fra deg igjen! Savner virkelig bloggingen din <3

  26. februar 2011 at 10:39 pm Reply
 • Speilvendt

  Elsker leiligheten!! Vil komme på besøk.
  Du har jo så nydelig design fra før.. spent på om det neste kan toppe dette ;P

  26. februar 2011 at 10:54 pm Reply
 • Sandra Jeanette

  Shit! For en fargerik leilighet. Så utrolig deilig når ikke alt skal være så grått/hvitt og vanlig.

  27. februar 2011 at 1:54 am Reply
 • Dorthea

  Gud for en sjarmerende leilighet!

  27. februar 2011 at 3:47 am Reply
 • Ida Fiskaa

  Heihei Caroline! Først og fremst, tusen takk og takk i likemåde! For en fin leilighet, spreke og sjarmerende farger! :D

  27. februar 2011 at 5:07 pm Reply
 • Muffin

  så rå leilighet! :D digga det kjøkkenet :)
  lykke til på praksisen!

  28. februar 2011 at 9:50 am Reply
 • Hild Frøya

  Stilig leilighet da.. Gleder meg til å se det nye designet..

  28. februar 2011 at 10:23 am Reply
 • Naitzel

  Stilig leilighet! Ser frem til oppgraderingen på bloggen :D

  28. februar 2011 at 3:19 pm Reply
 • Lene

  hehe, skikkeli fargeklatt den leilighetn ;)

  1. mars 2011 at 9:13 am Reply
 • Phjortis

  Skikkelig koselig leilighet! Til å bli glad av! :) Spent på nytt design, jeg også!

  1. mars 2011 at 12:45 pm Reply
 • Sunny

  Gud, for en nydelig leilighet! Elsker fargene, ser litt 50-/60-talls ut, uten at jeg egentlig har så mye peiling.
  Jeg vil også ha en sånn flott og fargerik leilighet! Nydelig!

  8. mars 2011 at 10:06 am Reply
 • Mari

  My oh my. Du har liksom sånn leilighet jeg drømmer om. Litt salig 40-talls blandet med noe moderne. Mormor og de åtte ungene-stemning. Sjalu!

  8. mars 2011 at 7:03 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!