Meg og bøkene mine

4. januar 2011

Jeg er en boksamler. Jeg har massevis av bøker, om mange av dem har jeg enda ikke lest. Har egentlig satt som mål og ikke kjøpe noen nye bøker før jeg har lest alle jeg har nå, og skal prøve å holde det (om det ikke kommer opp et tilbud som frister litt for mye). Men jeg har jo bestilt noen bøker i fjor som ikke har kommet ennå. To av dem kom i går, “Haikerens Guide Til Galaksen” av Douglas Adams og “Markens Grøde” av Knut Hamsun. Har du lest noen av dem? Jeg er spesielt interessert i “Haikerens Guide Til Galaksen”, for jeg er nysgjerrig på hva alle mener med at “42” er svaret på alt? Det skal bli spennende å se. Så, her er de siste bøkene jeg har bestilt, inntil jeg har lest dem alle.

Share:
Previous Post Next Post

20 Comments

 • Ms Love

  Jeg er slik selv. Jeg har en haug med bøker jeg MÅ lese før jeg bestiller noe mer, om jeg har sagt til meg selv før mange ganger at jeg ikke kan kjøpe noe mer før jeg har lest ferdig det jeg har, blir fristelsen for stor hvis jeg liker ei bok jeg ser til en billig penge! He he!

  4. januar 2011 at 7:27 pm Reply
 • Veronica S

  Ekke den haikerens vei til galaksen en film også? jeg skal bli enda flinkere nå i 2011 å lese bøker;)

  4. januar 2011 at 8:08 pm Reply
 • Kristine

  Haikerens guide til galaksen er g.e.n.i.a.l! Morsomste boka jeg har lest!

  4. januar 2011 at 8:27 pm Reply
 • Heidi

  ‘Haikerens guide til galaksen’ har jeg lest og syntes den var morsom – og minneverdig fordi den er så absurd – men den er ikke så mye mer enn det, synes jeg. Narnia-boken har jeg også tenkt å bestille, for det er grulig lenge siden jeg har lest noe av det. Ellers har jeg alltid flere bøker enn jeg har lest, men jeg synes det er litt fint å ha noe å velge i hver gang jeg leser ut en bok, så jeg har ikke et mål om å lese ut alt før jeg kjøper noe nytt…

  4. januar 2011 at 8:33 pm Reply
 • Dorthea

  Har ikke lest noen av dem, men betiss sin favorittbok er “Haikerens Guide Til Galaksen” og han har i evigheter mast om at jeg MÅ lese den. Skal visstnok være veldig bra! Har også kjøpt bok (skulle gjerne sagt bøker) idag: Jeffrey Deaver “The bodies left behind” :D

  4. januar 2011 at 8:55 pm Reply
 • Luna Anette

  Har lyst til å lese Haikerens Guide til Galaksen, jeg også! I dag ble endelig den ene boka jeg har bestilt sendt, fikk jeg mail om. “Skumringstimen” av Johan Theorin – gleder meg !

  4. januar 2011 at 9:01 pm Reply
 • Astrid

  Haha, hitchikers guide to the galaxy er bare helt genialt! Du kommer til å le deg ihjel, og bli helt oppgitt av alt randomnessen, men den er bare helt nydelig! Skikkelig chill bok, der du ikke trenger å ta noen stilling til “rett og galt”, men kan bare nyte en helt fantastisk historie, skrevet av en forfatter med en utrolig fantasi! Jeg elsker den!

  Så flott blogg du har forresten. Er innom her stadig vekk, men blir ofte litt mye tekst i en hastig hverdag. Men keep up the good work! Vi får sees til søs.stevnet, eller påska :)

  Klem fra meg

  4. januar 2011 at 10:34 pm Reply
 • Naitzel

  Jeg har tenkt å lese Haikerens veldig snart, ettersom det er noen år siden jeg leste litt av den. Den er veldig morsom i alle fall! Angående svaret på alt, blir du kanskje litt skuffet hvis du tror det faktisk er svaret på alt :D

  5. januar 2011 at 12:21 am Reply
 • Caroline

  Veronica: Jo, det er en film også, men den har jeg ikke sett.

  Heidi: Nei, du har et poeng. Greit å ha litt å velge i :)

  Naitzel: Tenker meg det, ja, ha ha.

  Dere andre: Takk for kommentarer, jeg gleder meg til å lese boken!

  5. januar 2011 at 1:01 am Reply
 • Carina

  Jeg er likedan. Har sikkert hundre/to hundre bøker i bokser som jeg ikke har lest enda (i bokser fordi jeg måtte pakke ned alt da jeg flyttet til Dublin). Burde vel egentlig sette meg det samme målet, men kjenner meg selv godt nok til at det ikke kommer til å skje. Venter jo nå på ni bøker i posten, som er bestilt :P

  5. januar 2011 at 1:18 am Reply
 • Maria

  Samme her, jeg har så mye jeg skal lese!
  Jeg leser faktisk Hikers guid til galaksen nå jeg, har ikke kommet så langt enda, men til nå er den genial :)

  5. januar 2011 at 8:18 am Reply
 • Muffin

  jeg eeeelsker bøker. :) får så godfølelse! bibliotek <3

  5. januar 2011 at 1:29 pm Reply
 • Kristina Kvåle

  å, dostojevski er ein av mine favorittar! eg elskar bøkene hans! :)

  5. januar 2011 at 3:16 pm Reply
 • Milla

  bokå e veldig spennanes ;) løp å kjøp, hihi ;)

  6. januar 2011 at 9:31 pm Reply
 • Linda

  Ja, 42 er jo faktisk svaret på livet, universet og alt mulig! Sier bare; “Hade bra, og takk for all fisken!” :)

  7. januar 2011 at 12:51 am Reply
 • Linda

  Jeg har forresten en bok du mååå lese! En bok jeg hadde som liten, men som er simpelten umulig å finne på norsk lenger! Alle forlag er utsolgt, og ingen har hørt om den en gang, men hele familien her slukte den gang på gang!! Bestilte den på amazon på engelsk nå, og den er like fantastisk som jeg husker den!
  “The adventures of Endill Swift” heter den. Av Stuart McDonald. Jeg sier bare… KJØP! Eller du kan låne min….. kanskje! :p Mistet en versjon allerede, så passer godt på denne. Hehe! Er en barnebok, men helt geniaaal!

  7. januar 2011 at 12:54 am Reply
 • Nina C.

  Elsker bøker også, og er en svoren boksamler. Skal også prøve lese alle bøkene jeg har ikke lest ennå i bokhylle før jeg kjøper noe nytt,men det enklere sagt enn gjort.
  SV;Takk! Skal ha det i bakhodet, har jo sett mange har lyst ut stillinger i butikker. Men som oftest sender jeg mail osv. Men det skal endre seg=)

  7. januar 2011 at 4:01 pm Reply
 • Elin

  Jeg må nok innrømme at jeg ikke kan fordra Knut Hamsun. Jeg liker ikke måten han skriver på.

  7. januar 2011 at 10:33 pm Reply
 • Chalten

  Prøver alltid å gjøre en avtale med meg selv, om at jeg ikke skal kjøpe flere bøker før jeg har lest de jeg har. Fungerer ikke spesielt godt… Har også lurt på 42.

  8. januar 2011 at 9:41 pm Reply
 • MariEmhøne

  Haikerens Guide til Galaksen er ikke bare bok og film, det er radioshow og tv-serie også:D Og ikke minst, et håndkle! Genialt.
  Jeg er stor fan av bøkene, altså alle 5 i triologien. De er fantastiske, og et skråblikk på verden skader da ingen.
  “Hadet bra, og takk for all fisken!” og “42” er virkelig svaret på ALT!

  11. februar 2011 at 1:37 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!