Et livstegn

24. januar 2011

Her er jeg, etter et lite opphold i bloggingen. I det siste har jeg vært helt opphengt i Twitter. Det er på Twitter det skjer, bare så dere vet det! I løpet av de siste dagene har jeg fått nesten hundre flere følgere, og har nå over 450 mennesker som følger meg på Twitter. Ganske sprøtt egentlig. Men uansett, Twitter er og blir geinalt. Per dags dato det stiligste sosiale mediet som finnes på internett! Til og med stiligere enn blogging. Eller… De står likt. Så om du vil følge med på alle de små og store tingene som skjer i livet mitt, tips jeg deler, bilder jeg tar med telefonen og mye mer er det bare å stikke inn på denne siden og følge meg. Jeg er nok dessverre mye mer aktiv der enn med bloggingen for tiden.

Men ikke fortvil! Det kommer blant annet snart et innlegg om alle mine ynglingsbøker! Stilig, ikke sant? Jeg liker ordet stilig. Forresten kan du sjekke ut de siste filmene jeg har sett på filmbloggen min. Har blant annet sett “Veronica Decides To Die”, og den er utrolig bra! Virkelig verdt en titt, spesielt for oss som har lest boken. Jeg vil til og med gå så langt at jeg sier den er bedre enn boken. Og det er ikke ofte jeg sier det! Kan faktisk ikke huske sist.

Dette blogginnlegget blir avsluttet med noen bilder jeg har tatt med det nye kameraet mitt, og noen blogger du må følge, om du ikke allerede gjør det. See yah!

[En bulle i ugnen II]The Late ParadeASK FOR ANSWERS ♥  Bloggermagasinet ♥  Elefantzonen ♥  Tegnehanne The Labyrinthine

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Dorthea

  Elsker twitter! Dessverre litt lat der, går liksom i perioder. Flotte bilder! :)

  24. januar 2011 at 6:20 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Jeg har ikke blitt så ordentlig frelst på Twitter enda, men kommer vel her det også ;)

  24. januar 2011 at 12:18 pm Reply
 • Néa

  Oh no, oh no! Veronika decides to die er helt episk i bokform -jeg er enig i at filmen var bra, men jeg tror den eneste grunnen til at den var så bra er fordi jeg har lest boken. D:

  Jeg har også begynt å skjønne twitter nå! Sakte men sikkert kommer det seg -jeg skjønner så langt bare små deler av hva man kan gjøre.. Øvelse gjør mester though ;)

  24. januar 2011 at 10:34 pm Reply
 • Carina

  Åh <3

  Jeg elsker Twitter, men er dessverre alt for lite aktiv. I det siste både på Twitter og på blogg. Men, liker å tro at jeg kommer sterkere tilbake i morgen (men det sier jeg alltid).

  25. januar 2011 at 12:45 am Reply
 • myldretid

  Jeg klarer ikke helt å henge meg på twitterbølgen jeg. Jeg tror ikke helt jeg forstår greia:)

  26. januar 2011 at 6:33 pm Reply
 • Milla

  eg har ennå ikje komt meg på twitter, kanskje ein gong i framtiå ;)

  finfine bilder, og noen av dei bloggane der følge eg fra før av ;)

  31. januar 2011 at 2:07 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!