Previous Post Next Post

12 Comments

 • Tone - Love Eat Pray

  Volum er fint :D

  Sv: Jeg bruker som regel alltid eple og sitron/lime som base, så putter jeg i en liten bit (kvart) rødbete, gulrot, selleri, spinat, salat, agurk, appelsin, grapefrukt, melon, bær osv. Ikke alt på en gang, men jeg bruker det jeg har! Ingefær bør du bare bruke en liten cm av :) Du kan også bruke ananas, pærer, tomater, paprika, granatepler … alt som er saftig. Du kan juice både blomkål, sellerirot, brokkoli og you name it! :)

  Du kan IKKE juice mango, det er for mye stivelse, men jeg tar ofte juicen i blender sammen med f.eks mango, avokado eller banan, og selvsat isbiter og evt frosne bær.

  Jeg bruker også diverste supermatprodukter i juice og smoothie, men du kommer langt med vanlige frukt og grønnsaker også. Bruk sterke farger, de er det mye næring i. Det finnes mange juicetips her: http://www.smoothie-juice.no/juice/oppskrifter (men ta det du har)

  10. desember 2010 at 1:09 am Reply
 • Tone - Love Eat Pray

  Du kan jo også sjekke ut min juicing-kategori: http://love-eat-pray.blogspot.com/search/label/Juicing

  10. desember 2010 at 1:11 am Reply
 • Anette

  Hihi, så søt du er! :)

  10. desember 2010 at 3:13 am Reply
 • Monica

  Så pent bilde av deg! :D

  10. desember 2010 at 10:14 am Reply
 • Muffin

  like a lot. :)

  10. desember 2010 at 11:18 am Reply
 • Tone - Love Eat Pray

  En sukkerfri deal er kjempebra! Støtter den ;) Jeg ville begynt nå da, og handlet litt av de sukkererstatningene jeg bruker fra iHerb (bruk koden NEB207 første gang du handler og få 5 dollar i rabatt). Det er viktig å legge forholdene til rette :)

  Spinat kjøper jeg som regel på butikker som Meny og slikt, det er i salatdisken. Jeg presser det sammen og legger det mellom f.eks to epler i juiceren, da får du mest mulig utbytte av det. Du kan også gjøre det samme med persille osv.

  Supermat er f.eks hvetegress, spirulina, kokosolje, rå kakao, hampfrø osv. Jeg lager meg ofte smoothie og tar i hampfrø (proteiner og omega 3, smaker mildt nøtter), kakaonibs (ren kakaonøtt, smaker mørk sjokolade) og litt kokosolje (sunt fettforbrenndende fett, smaker kokos) og evt andre ting jeg har, f.eks granateplepulver (fettforbrenner, bekjemper kreft, smaker syrlig) og Tart Cherry (smaker kirsebær, betennelsesdempende, søvndyssende osv).

  Supermat er mat som er så tettpakket med næring at det gir ytre og indre skjønnhet, helse og motvirer sykdom og fedme. :) Kan det bli bedre?? ;) I tillegg fyller man lagrene i kroppen med næring, slik at man ikke får lyst på mat når ikke kroppen trenger det – man får langvarig energi og ikke blodsukkerfall.

  Nei, jeg trener ikke fordi jeg er utmattet (under utredning).

  10. desember 2010 at 12:54 pm Reply
 • Carina

  Du er så søøøøt <3 Pena!

  10. desember 2010 at 5:21 pm Reply
 • liseliten

  Du er så utrolig søt!! Volum liker vi :D

  11. desember 2010 at 8:36 pm Reply
 • Marlene

  så fint bilde! :D jeg får aldri noe volum i håret uansett hva jeg gjør! Kanskje vist jeg styrer med det i timesvis, men da går det ut igjen etter 1time. heh..

  12. desember 2010 at 11:38 am Reply
 • KAYSO

  Nydelig bilde av deg Caroline =)

  14. desember 2010 at 8:30 am Reply
 • Martine

  Veldig fint bilde av deg :D

  14. desember 2010 at 6:50 pm Reply
 • Speilvendt

  Du er utrolig vakker!! :D

  14. desember 2010 at 9:11 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!