Nye bøker bestilt

14. desember 2010

Først må jeg bare spørre om det er noen andre av dere som bruker WordPress.org som blir spammet i kommentarfeltet om dagen? Bare i dag har jeg fått ca. 100 spamkommentarer. Noen som vet hva man kan gjøre med det?

Så, over til bøkene jeg har bestilt! Har noen av dere lest en eller flere av dem?

Share:
Previous Post Next Post

17 Comments

 • ziarah

  Jeg har lest de Jane Eyre, holder på med Catcher in the Rye og har 1984 på leselista! Liker Catcher in the Rye godt :) Ang. spamkommentarer går det kanskje an å ha sånn kodeordkontroll for å legge inn kommentar? At man må skrive inn en engangskode i en boks for å vise at man ikke er en spamrobot. Litt usikker på hvordan man gjør det på WordPress, jeg bruker Blogspot sjøl :)

  14. desember 2010 at 7:31 pm Reply
 • ziarah

  Wuthering Heights hadde jeg på pensum og leste deler av, men den kan bli i meste laget av og til. Den er litt tungtlest og melodramatisk. Miniserien fra BBC skal imidlertid visstnok være veldig god :)

  14. desember 2010 at 7:33 pm Reply
 • KAYSO

  Jaa! Jeg blir spammet for tiden! helt sykt egentlig, aner ikke hva jeg kan gjøre med det :/

  14. desember 2010 at 8:36 pm Reply
 • Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Har det samme probleme angående spamming :/

  14. desember 2010 at 8:38 pm Reply
 • Kristine

  Akismet ;)

  Har ikke lest noen av de bøkene, men tror jeg har sett både Wuthering Heights og Jane Eyre som tv-serier. :)

  14. desember 2010 at 8:41 pm Reply
 • Marie

  Har bare lest The Catcher in the Rye av de der og den likte jeg IKKE. Selv ikke etter at jeg fikk tolkningen av den.
  Bruker du Askimet spam-filter da?

  14. desember 2010 at 8:42 pm Reply
 • Speilvendt

  jeg vil lese 1984, høyst aktuell ;) sikkert til alle tider.

  14. desember 2010 at 9:10 pm Reply
 • Stine

  Jeg har lest alle fire bøkene, og jeg anbefaler de virkelig. For meg var det vidunderbar lesning – og jeg forsto med en gang hvorfor de står oppført som klassikere.

  Får jeg spørre om hvor du kjøper bøkene? Har endelig fått meg til å kjøpe bokhylle, så nå kan jeg endelig kjøpe favorittbøkene, i steden for å slite ut det stakkarslige lånekortet.

  14. desember 2010 at 9:32 pm Reply
 • Caroline

  Stine: Hei! Bra at du liker disse bøkene, jeg gleder meg til å ta fatt på dem. Jeg kjøper bøkene mine litt overalt. Disse bøkene kjøpte jeg på Bokkilden.no, fordi det ble billigst samlet – og de har ikke fraktkostnader nå før jul. Jeg bestiller også litt hos Capris.no av og til, men de er veldig sen på levering, selvom de er billig. Ellers kan man finne skatter på Aschehoug.no/billigkroken/litteratur og skolebøker bestiller jeg hos Haugenbok.no.

  14. desember 2010 at 10:08 pm Reply
 • Naitzel

  «1984» er kjempespennende! Etter hvert :D Litt tung å venne seg til. En sånn bok som man studerer nøye. Driver og leser Salinger på nytt nå. Jeg liker ikke måten den er skrevet på så godt. Den virker så enkel. Som om han bare skrev den en gang og sa seg fornøyd. Jeg vil komme til bunns i hvorfor han bare skrev denne ene boken, og så trakk seg helt ut av offentligheten :D

  Jeg fikk noen spam-kommentarer i uka før, men etter at jeg fjernet bloggen fra søkemotorene stoppet det. Alt for mange familiemedlemmer og kjente begynte å finne den. Det liker jeg ikke :P

  14. desember 2010 at 10:23 pm Reply
 • Dystopia Kaotika

  Siden jeg har forholdsvis liten blogg har jeg også lite spamkommentarer.

  Og jeg har lest alle fire bøkene – på engelsk, vel å merke. Av dem sleit jeg nok mest med Wuthering Heights, fordi den var litt tyngre enn de andre språkmessig sett. Men alle fire er likevel bøker jeg anbefaler til andre.

  Og jeg anbefaler virkelig BBC-serien fra 2006 (tror jeg det var) om Jane Eyre – den er veldig nært boka og veldig, veldig fin. :)

  14. desember 2010 at 10:23 pm Reply
 • Åshild

  Lest Jane Eyre og 1984! Begge to er faktisk på listen over favorittbøker :) Gled deg, de er helt fantastiske!

  14. desember 2010 at 10:28 pm Reply
 • Carina

  Jeg har lest Catcher in the Rye – en av mine favorittbøker :) Har Jane Eyre liggende, men har ikke lest den enda. Har lyst til å få lest den før filmen kommer ut da!

  14. desember 2010 at 11:32 pm Reply
 • Dorthea

  Har ikke lest noen av de :/ Men har hørt 1984 skal værra veldig bra!

  15. desember 2010 at 4:09 am Reply
 • Linda

  Har lest Jane Eyre. Nydelig!! Stormfulle høyder har jeg ikke lest. Har sett filmen, men har hatt lyst til å lese boka og.

  16. desember 2010 at 12:35 am Reply
 • Lady Netta

  Catcher in the Rye er en av favorittene mine :) Og George Orwell har skrevet Animal Farm, og den var veldig bra :)

  17. desember 2010 at 5:16 pm Reply
 • Chalten

  Har ikke lest noen av bøkene, og enkelte av dem har jeg ikke en gang hørt om. Håper det kommer noen bokanbeldenser når de er lest :)

  21. desember 2010 at 5:34 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!