Nå er dagen endelig her, dere!

1. desember 2010

Da har vi endelig lansert Bloggermagasinet.com, og vi er meget stolte! En megastor takk til Binka for all iherdig innsats med design, vi kunne ikke være mer fornøyd! I det hele og det store er jeg glad for at vi er i gang, og er veldig spent på å høre hva dere synes? Si gjerne i fra om dere vil vi skal gjøre ting annerledes!

Smil!

Share:
Previous Post Next Post

17 Comments

 • liseliten

  Åh, det ser kjempeflott ut! Gleder meg virkelig til å følge dette. Link er allerede på plass hos meg på bloglovin, twitter, facebook og favoritter ;)

  1. desember 2010 at 1:17 am Reply
 • Naitzel

  Gratulerer! Det ser veldig fint og profesjonelt ut! Jeg tror dere kommer til å gjøre en veldig god jobb!

  1. desember 2010 at 3:01 am Reply
 • Karoline

  Gratulerer med lansert nettmagasin, jeg syns det så veldig fint og inspirerende ut og skal lese i vei på Bloggmagasinet :)

  1. desember 2010 at 7:39 am Reply
 • Marte

  Skikkelig bra 1. desember gave :D
  Jeg har skikkelig dødperiode på bloggen nå. Den er vel så dårlig som aldri før.. Men blei allerede inspirert til å blogge mer, og mye, mye bedre! Hehe :D

  1. desember 2010 at 9:26 am Reply
 • Mari

  Wow! Det såg kjempeflott ut! Både fint og profesjonelt. Skal defintivt besøke sida igjen. :)

  1. desember 2010 at 2:42 pm Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Grattis :) Det så råbra ut :D

  1. desember 2010 at 2:44 pm Reply
 • Rebecca Malin

  Hurra, Gratulerer! Gleder meg til å følge med fremover :)

  1. desember 2010 at 6:56 pm Reply
 • Néa

  Gratulerer så mye! Jeg digger det, I really do! :D<3

  1. desember 2010 at 7:14 pm Reply
 • marlene

  utroolig flott! :D åh, ble skikkelig glad jeg. Gleder meg til å følge med på alt!

  Eneste jeg stusset litt på var når det kom opp bilder i sidemenyen til blogginnleggene som vistes fram. For bildene fulgte ikke med innleggene, og passet ikke til innleggene heler. Er det ikke litt dumt å legge til deres bilder til andres innlegg? Dere skulle kanskje fått et fast bilde å legge til innlegg uten bilder i? Jeg klikket meg liksom inn for å se bildene som vistes til så var der ingenting, og jeg ble litt forvirret. hehe :) Men det går sikkert greit når man blir vandt med det da. Det får dere gjøre som dere vil!

  Er sikker på at dere alle kommer til å gjøre en kjempejobb! :D

  1. desember 2010 at 8:48 pm Reply
 • Maren Charlotte

  Gratulerer! Siden har flott design, og ser profesjonell ut. Førsteintrykket er bra! :)

  1. desember 2010 at 9:09 pm Reply
 • Kjersti

  Gratulerer med seieren :)

  1. desember 2010 at 9:59 pm Reply
 • Marlene

  sv: Ja, skjønner det :) Det jeg mente er bare at jeg synes det var litt dumt at det ble brukt bilder som ikke hadde noe med innleggene å gjøre. Jeg ble ganske forvirret når bildene ikke hørte til, og jeg skjønte ikke hva de hadde med innleggene å gjøre. Men det er kanskje bare meg! Hahah.

  2. desember 2010 at 1:43 am Reply
 • Hild Frøya

  Spennende dette, skal legge dere til på følgelisten min.

  2. desember 2010 at 11:03 am Reply
 • Hilde

  Kjempestilig side!
  Tenkte bare jeg skulle si at den ikke vises korrekt i Internet Explorer, noe som kanskje kan være en ulempe? Det burde dere se på slik at alle som titter inneom ser alle menyene o.l. =)

  5. desember 2010 at 1:54 pm Reply
 • Hilde

  Svar: Siden passer ikke til designet. Artiklene på hovedsiden ligger “utenfor rammene” og tekstene og overskriftene er litt feilstilt. Feks kommer det en overskrift og en tekst som står ved siden av overskriften, i stedenfor under den.
  I tillegg kommer ingen av drop-down menyen til syne, foruten den det står “forside” på. Og den ligger ikke på linje med grafikken.

  Alt dette fungerer i Google Chrome, så det er ikke noe med min pc og skjermoppløsning som gjør det tror jeg.
  (Du kan forresten svare her, i stedenfor på min blogg, slik at det blir en sammenheng ;) )

  5. desember 2010 at 7:54 pm Reply
 • Caroline

  Hilde: Hvilken versjon av Explorer bruker du? Jeg har tatt dette videre til designeren.

  5. desember 2010 at 9:24 pm Reply
 • Hilde

  Jeg mener jeg bruker den nyeste versjonen, 8 er det vel? Men kan hende jeg har en litt eldre også. Jeg bruker vanligvis Firefox til vanlig, men akkurat nå bruker jeg den explorer som ligger installert da jeg nettopp har formatert pc’en ;)

  6. desember 2010 at 12:10 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!