I Got A Pocket Full Of Sunshine

26. desember 2010

Hei i natten. Ville bare dele denne lille videoen med dere, et klipp fra filmen “Easy A”. Og i samme slengen fortelle at jeg har fått meg Tumblr! Jeg er veldig i startfasen, men har i allefall oppdrettet en liten blogg som heter Magisk Tryllestøv. Der vil jeg for det meste ha filmanmeldelser, poste fin musikk og skrive om bøker. Og andre ting som er litt magisk. Fordi det er morsommere å gjøre det på Tumblr enn her, akkurat nå. Dere kan se en anmeldelse på “Easy A” der forresten. Og ved å plotte inn bloggadressen http://magisktryllestov.tumblr.com på Bloglovin kan dere følge meg der også.

Har du Tumblr (in that case, tell me!) ?
Har du sett “Easy A”?

Share:
Previous Post Next Post

9 Comments

 • Carina

  Jeg følger, selvfølgelig ^^

  26. desember 2010 at 11:48 am Reply
 • Nina Kristin

  Ja, jeg har sett denne film :) Jeg likte den veldig godt!

  26. desember 2010 at 12:19 pm Reply
 • Anette

  Jeg elsket Easy A! :D

  26. desember 2010 at 12:34 pm Reply
 • Åshild

  Hahahaha, story of my life! Jeg hadde tumblr-konto, men slettet den etter masse tull! Har en ny nå, men den poster jeg aldri noe på, heheh. Men skal følge deg! :D

  26. desember 2010 at 1:01 pm Reply
 • Kristina Kvåle

  denne filmen har eg kjempelyst å sjå, den verka skikkeleg søt! :) eg har tumblrkonto den heiter vel noko slikt som http://imaginarypixies.tumblr.com/ eller noko :) håper du har ei kosleg jul, søte du :)

  26. desember 2010 at 8:30 pm Reply
 • Lady Netta

  Da følger jeg deg :) Jeg er selvfølgelig ladynetta.tumblr.com :)

  30. desember 2010 at 9:16 pm Reply
 • Nina

  Jeg så Easy A på kino når den kom ut for et par måneder siden, men likte den egentlig ikke noe særlig. Jeg klarer ikke helt å sette fingeren på hvorfor jeg ikke likte den heller, men det kan være fordi det ble litt for mye moral på slutten;)

  30. desember 2010 at 10:36 pm Reply
 • Hilde

  Jeg elsket Easy A! Utrolig bra :D

  1. januar 2011 at 12:34 pm Reply
 • Nanna

  Så filmen i går, den var kul :D Og nå er jeg avhengig av sangen!

  17. januar 2011 at 7:12 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!