Er det én ting jeg liker…

6. desember 2010

Så er det innlegg om bøker. Magiske, fine bøker. Som jeg ikke har lest, og som jeg har lyst å lese. Og er det en annen ting jeg liker så er det bloggere som fremstiller bøkene sine på magiske måter. Her går Hjartesmil foran som et stort eksempel. Se bare hvordan hun legger frem bøkene sine! Fint, ikke sant? Jeg blir så innmari inspirert! Kristina skriver også så fint om bøker. Jeg liker så godt den magiske bloggen hennes, verdt et besøk, virkelig! Har dere noen blogger å anbefale, som skriver fint om bøker? Som om bøkene var deres beste venn? Sjelevenn kanskje?

Bloggermagasinet går så det suser. Jeg er så innmari fornøyd med gjengen jeg arbeider sammen med, de er så flinke! Takk for all ros og konstruktiv kritikk, vi er glad for alt sammen! Våre ambisjoner er at Bloggermagasinet skal bli et magisk sted å være!

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Speilvendt

  Hm, jeg leser ikke så mange bokblogger. Skal sjekke ut de du har linka :)

  /Gøy å høre at du liker bildene. Har du lyst til å bidra med et bilde selv?? ;)

  6. desember 2010 at 6:58 pm Reply
 • Mette

  Syns det er supert at bloggmagasinet går så bra. Dere er så flinke! :)

  7. desember 2010 at 9:06 am Reply
 • Maria

  http://kathleen-bean.blogspot.com/

  Hun her skriver masse og bra om bøker! :)

  10. desember 2010 at 2:15 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!