Previous Post Next Post

6 Comments

 • Lillesmurf - Kari

  Her var det mange fine ønsker <3

  4. desember 2010 at 12:00 pm Reply
 • Hild Frøya

  Jeg ser her at du er mye flinkere enn meg til å ønske deg noe. Hehe. Jeg ønsker meg liksom ikke noe jeg. det må være et mareritt å kjøpe gaver til meg. Håper du får noe av det du ønsker deg da.

  4. desember 2010 at 2:57 pm Reply
 • Lillesmurf - Kari

  SV: Ja det var veldig trist! Mo har lenge vært min favoritt, vel og merke sammen med Atle. Liker han veldig godt også :D

  4. desember 2010 at 5:40 pm Reply
 • Åshild

  Så fine ønsker! Jeg aner strengt talt ikke helt hva jeg ønsker meg… bare dilleting, i grunnen. Men tusen takk for fin kommentar på bloggen og for at bloggposten min havnet på bloggermagasinet (her var det mye blogg i en setning, haha), det er så utrolig gøy når slike ting skjer :-D Lykke til videre og ha en fortsatt fin helg!

  4. desember 2010 at 9:12 pm Reply
 • Mette

  Fin ønskeliste! Jeg kommer virkelig ikke på noe å ønske meg i år jeg, haha.

  5. desember 2010 at 11:10 am Reply
 • Marie

  Så mange fine ting å ønske seg jeg ønsker meg også en harddisk til sikkerhetskopiering.!
  Måtte bare kommentere her og få si at jeg blir litt stolt når jeg ser hva dere har fått til med bloggermagasinet, selv om jeg ikke er med lenger. Kommer til å følge med framover! Ønsker dere lykke til videre!
  Håper du har hatt en fint helg :)

  5. desember 2010 at 4:59 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!