Ny, spennende bok for oss bloggere!

9. november 2010

Ida Jackson, nærmere kjent som bloggeren Virrvarr har i dag endelig fått lansert sin nye bok “Sosiale Medier – Hvordan ta over verden uten å gå ut av huset?“. Jeg har nettopp bestilt den, og kan si at jeg gleder meg stort til å lese denne boken! Har fulgt ivirig med på bloggen hennes angående denne lanseringen, og boken høres veldig spennende ut for oss som er interessert i sosiale medier. Jeg oppfordrer dere alle til å kjøpe den! Det kan dere gjøre hos Tanum eller direkte fra forlaget Aschehoug. Jeg skal selvfølgelig komme med en anmeldelse så snart jeg er ferdig å lese boken.

Ellers kan jeg si at jeg har helt vanvittig mye å gjøre for tiden. I skrivende stund sitter jeg på skolen, og klokken er nå 18.38. Jeg har vært her siden 09.00 i morgest, og er utrolig sliten. Men det er veldig mye som skal gjøres i sammenheng med eksamen, en stor gruppeinnleveringen og enda en gruppeinnlevering. Phu. Har heldigvis fått unna litt i dag. I morgen har jeg studiedag, det vil si eksamensskriving hele dagen. Heldigvis har jeg en eksamensoppgave som jeg har utarbeidet problemstilling på selv, og som jeg brenner for. På den måten blir det så mye mer givende å arbeide med eksamen. Men jeg kan godt innrømme at jeg gleder meg stort, stort, STORT til jul og ferie nå. Og til å lese mange bøker som ikke har med skolerelaterte temaer å gjøre.

Er dere skoleslitere om dagen, dere også?
Skal dere kjøpe boken til Virrvarr?

Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Milla

  :)

  9. november 2010 at 6:55 pm Reply
 • Ida

  Skolesliter – ja! Eksamen nærmer seg med stormskritt nå.
  Om jeg skal kjøpa boka til Virrvarr – ja! Når jeg får råd og tid er en annen sak, men jeg skal definitivt lese den :)

  9. november 2010 at 7:31 pm Reply
 • Carina

  Du er så flink, så flink ^^ Selv har jeg studieuke, men merker at ting går veldig sakte! Har sittet på biblioteket siden klokken 12 i dag selv.

  Skal absolutt lese denne boken. Kjøpe når jeg kommer hjem til Norge tenker jeg :)

  9. november 2010 at 7:42 pm Reply
 • Karoline

  Hmm, den der tror jeg at jeg skal bestille meg! :-)

  9. november 2010 at 7:54 pm Reply
 • Speilvendt

  Den vil jeg lese!! takk for tips :D

  9. november 2010 at 9:35 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!