Kjære blogglesere…

23. november 2010

Først… Jeg har en stor nyhet å komme med! Jeg, Caroline, har for én gangs skyld blitt trekt som en finalist i en konkurranse! Og om du, kjære leser, kunne være så utrolig snill å gå inn her og stemme på kandidat 1 (om du liker filmen da, selvfølgelig), så hadde jeg blitt helt ufattelig glad! Jeg kan nemmelig vinne hele 5000 kr! Så dermed hadde jeg satt stor pris på om du ville stemme meg frem!

For det andre… Sjekk den månen som var i kveld! Jeg tok dette bildet med min iPhone utenfor huset mitt. Stilig hva?

For det tredje… De nye medarbeiderene hos Bloggermagasinet er Milla (29) og Susanne (18). De hadde begge fantastiske søknader, og vi gleder oss til å samarbeide med dem. Tusen takk til dere andre som søkte, vi var kjempeglad for å ha fått inn så mange søknader! Bloggermagasinet er forresten fullt i gang bak kulissene, vi gleder oss til å lansere!

For det fjerde… Jeg kommer ikke over hvor bra Harry Potter 7 var! Tror jammen meg jeg må se den enda en gang til, jeg. Vet, jeg er litt Harry Potter nerd. Proud!

For det femte… Tusen takk for alle kommentarer! De gjør så utrolig godt! Takk, takk!

Share:
Previous Post Next Post

13 Comments

 • KAYSO

  så godt det var å se noen som sa positive ting om harry potter filmen! jeg gleder meg til å få sett den! har hørt veldig dårlige ting om den fra de rundt meg, så da har jeg vært litt skuffa allerede før jeg har sett den selv, men å lese din boost så ble jeg nullet ut til å tro at den blir fantastisk igjen :) Gleder meg!

  gleder meg også til å se bloggermagasinet oppe og gå :))

  23. november 2010 at 11:19 am Reply
 • Muffin

  håper du vinner! :D

  23. november 2010 at 12:20 pm Reply
 • Caroline Holmskau

  Åh, lenge siden jeg har vært på denne bloggen. Fremdeles like fin!

  Flinke jenta med det fine navnet. TihI!

  23. november 2010 at 2:47 pm Reply
 • Rebecca Malin

  Jeg er mega Harry Potter fan, skal se filmen til helgen og CANT WAIT :D Nå ble jeg bare enda mer gira :)

  23. november 2010 at 4:36 pm Reply
 • Milla

  for det første nå har eg stemt og eg krysse fingrar for at du vinne. for det andra for ein fin mån, eg elske månen. for det tredje glede meg sykt te å værra med i magasinet og må bare sei tusen takk for at dåkkår valgte meg. for det fjerde så har eg ikje sett harry potter ennå, men så fort eg kan ska eg. for det femte you’re welcome ;)

  23. november 2010 at 8:42 pm Reply
 • Maren Charlotte

  Jeg har stemt på deg. Så fint månebilde du har tatt. Kanskje du kan lage ett innlegg om Iphone 4? Jeg gleder meg til å få se bloggmagasinet! :)

  23. november 2010 at 11:48 pm Reply
 • Sofsen

  Ja, det er virkelig på tide! Kjempekult om du også skriver om det! Håper du har det bra.<3

  24. november 2010 at 1:07 am Reply
 • Lene B

  Hihi, stemte på dæ:D du e flink <3

  24. november 2010 at 9:46 pm Reply
 • Benedike

  håper du vinner! jeg er med å se harry potter en gang til!

  24. november 2010 at 10:24 pm Reply
 • Milla

  / kjempekjekt og spennanes å værra ein del av teamet ;)

  25. november 2010 at 9:11 am Reply
 • Hild Frøya

  Da har jeg stemt :-)

  25. november 2010 at 5:54 pm Reply
 • Milla

  tusen tusen takk for spørsmålå dine, glede meg te å svara på de ;)

  26. november 2010 at 8:41 am Reply
 • Maiken

  Gleder meg til Bloggmagasinet, det blir gøy:) stilig månen var også, og stemte forresten på deg:)

  28. november 2010 at 4:20 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!