iPhone 4, konkurranse og tankedryss

14. november 2010

Ja dere, jeg har nå endelig fått min kjære iPhone 4. Og jeg er helt utrolig fornøyd! For en genial teknologisk duppeditt! Jeg elsker meldingssystemet, GPS’en, skjermen & oppløsningen, kalenderen, internettmulighetene og ikke minst alle appsene! Jeg er rett og slett litt forelsket i appsene… Har lastet inn Facebook, Twitter, en app som har oversikt over utgiftene mine, en som jeg kan legge inn huskelapper på, en radioapp og en app der jeg ser alle sangene som spilles på radiokanalene, været, en god del spill (Angry Birds er en selvfølgelighet), Bibelen, TV-guide, NRK Nett-TV, Filmweb, frukt og grønnsaksinformasjon, Spotify, Google Earth, Gule Sider, Prisjakt der man ser hvor ting er billigst, Narvesen app med deres tilbud, VLC-player, YouTube, SKype, IMDb, MannaShaker og ShakeItPhoto (lager bildene i type polaroid). Som dere sikkert ser er mulighetene nesten uendelige, og jeg elsker det! Jeg er nesten litt overveldet. Merker jeg er sliten i fingrene allerede etter å ha fiklet så mye med den.

Er det mange av dere som har iPhone? Har dere noen apps å anbefale?

Ellers kan jeg vel nevne dagens tankedryss:

 1. Datarock – Catcher In The Rye er en genial sang. G-E-N-I-A-L! Sjekk bassen da!
 2. Jeg gleder meg skikkelig til å åpne bloggsiden vår snart, den kommer til å bli hjemmekoselig.
 3. Eksamen går litt trått akkurat nå, må hente meg litt inn.
 4. Studielånet er godt å ha.
 5. Det er ikke gøy å få en skoleoppgave underkjent, så du må gjøre den en gang til midt oppi eksamenstiden. Hmf.
 6. Jeg tilbringer mye tid på Lovdata om dagen…
 7. Jeg elsker å bo i Nord-Norge. I kveld er månen kjempestor, luften iskald, himmelen klar og full av stjerner og nordlyset danser over nattehimmelen.
 8. Spillelisten min Magisk Tryllestøv på Spotify er stilig!
 9. Man kan fort bruke mange penger på SpreadShirt, jeg lover dere! Jeg skal vise dere den stilige genseren jeg fikk fra dem ved en senere anledning. Forresten er dette jo en genial julegaveidé!
 10. Akkurat som et gavekort på CEWE Fotobok fra Japan Foto er! Har du lyst på et? Sett inn setningen “Jeg deltar i konkurranse hos Carolines Verden. Der kan jeg vinne et gavekort på en CEWE Fotobok fra Japan Foto.” på bloggen din eller på Twitter, og legg igjen en beskjed i kommentarfeltet mitt om at du har gjort det. Jeg trekker en vinner 20. november 2010.

Til slutt vil jeg ønske dere en nydelig søndag og legge ved noen bilder fra min iPhone 4, redigert i ShakeItPhoto appen!

Previous Post Next Post

12 Comments

 • Tone

  Ser ut som du har fått meg deg de viktigste apps’a da ;) Et spill som er gøy hvis du liker scrabble: words with friends.
  Shazam er også å anbefale hvis du er som meg og hører en sang på radio, men klarer ikke å huske hva sangen heter..
  Sleep Cykle, blogwriter…. Sikkert flere også :)

  14. november 2010 at 8:38 am Reply
 • Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Jeg har deltat, har postet de setningen på twitter :)

  14. november 2010 at 9:28 am Reply
 • Helene

  Godt du er fornøyd med den nye telefonen :D

  14. november 2010 at 10:36 am Reply
 • Muffin

  du har allerede flere apps enn meg, tror jeg. ;) Hehe.
  Et par apps jeg liker: yr.no, sleep cycle, sketchbookX, Dropbox, Matprat, FastBall 2, Cross Process, Pixelfling, Talking Carl (underholder absolutt ALLE barn), Words Free, Cut the rope, unblockmeFree, Gjensidige (alle forsikringene mine).

  .. ble visst mer enn et par. ;P
  Jeg vil være med i konkurransen! Trenger en sånn bok nå etter Israelturen. ;)
  men ehm,.. hvordan får man link i en twittermelding?

  14. november 2010 at 11:55 am Reply
 • Kristine

  Har litt lyst på iPhone jeg også nå.. er så lei av at jeg ikke kan se om jeg har svart på meldinger på telefonen min. :P

  14. november 2010 at 12:24 pm Reply
 • Marte

  Melding sendt på twitter, og innlegg på bloggen!

  Endelig har jeg fått rompa i gir og blitt med i konkurransene dine! Synes du ofte har veldig bra, egentlig! Jeg bare har den uvanen at jeg tenker “jeg fikser det seienre” og vips, så er fristen ute. Det her sier vel bare sitt om at jeg virkelig trenger en ekstra julegave.. Høhø ;)

  14. november 2010 at 12:49 pm Reply
 • mmaddiiee

  sitter og venterp på at min egen iphone 4 skal dumpe ned i postkassen, og nå fikk du meg til å glede meg enda mer!

  14. november 2010 at 2:11 pm Reply
 • Linda johnseb

  Cross process!! Koster 6 kr, og er den beste appen noensinne! ;)

  14. november 2010 at 2:35 pm Reply
 • Naitzel

  Ønsker meg iPhone! Også har jeg gjort som du sa jeg skulle: http://naitzel.com/?p=961

  14. november 2010 at 6:43 pm Reply
 • Sandra

  Jeg deltar!

  15. november 2010 at 12:24 pm Reply
 • Hilde

  Jeg deltar i konkurransen din! For en gangs skyld rakk jeg en frist :P
  http://omrareting.blogspot.com/2010/11/trtt-og-kaldt-og-rart.html

  18. november 2010 at 9:16 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!