Inspirasjonsnatt – natt til søndag

28. november 2010

Klokken er mye i skrivende stund, faktisk 3.05, og jeg skal straks sove. Tenkte først at jeg bare måtte stikke innom bloggen min en liten tur for å si at jeg lever. Den siste tiden har vært stressende og krevende, som jeg sikkert ikke er alene om å føle på i disse eksamenstider. Natt til fredag satt jeg på skolen med gruppen min og arbeidet med en saksmappe om et barnevernbarn til kl 02, og leverte den samme natt. Så nå er det primært bare eksamen som jeg trenger å konsentrere meg om i skolesammenheng de kommende ukene.

Ellers kan jeg si at Bloggermagasinet er veldig nært lansering nå, og vi gleder oss som små barn på julaften til å ta fatt i prosjektet. Det er bare litt finpuss på designet og slikt som gjenstår nå. Binka er virkelig en drøm å arbeide med, og tilpasser designet perfekt ut i fra våre ønsker. Det blir virkelig fint! Men det er også utrolig mye arbeid som skal gjøres i forkant av en slik lansering som dette, så det går bort en del timer. Alikevel tror jeg absolutt det er verdt det!

Konkurransen jeg deltar i begynner å gå mot en ende. Jeg ligger forholdsvis likt med min dyktige konkurrent Pilaris om å vinne 5000 kr, og jeg er veldig spent på hvem som vinner. Om jeg skulle være så heldig å stikke av med seieren, noe jeg egentlig ikke tør å håpe på, skal jeg kjøpe meg enten et Canon EOS 7D eller Canon EOS 60D speilreflekskamera. Så om du ønsker å stemme på meg, som mange av dere allerede har gjort (tusen millioner takk til dere) kan dere trykke her og stemme på kandidat 1, Caroline. Da blir jeg super duper glad og happy!

Ellers kan jeg anbefale følgende blogger på en natt til søndag… Og dere, jeg skal ikke slutte med å bedømme blogger. Ha litt tålmodighet med meg, så kommer resten av bedømmelsene så snart som mulig. I promise!

Share:
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Kjersti

  Tusen takk for link! Og du leder jo stort da :) Masse lykke til, et kamera er ikke å forakte :)

  28. november 2010 at 9:23 am Reply
 • Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Takktakk for anbefalelse :D

  Gleder meg utrolig mye til lanseringen nå, skal bli fantastisk!

  28. november 2010 at 11:38 am Reply
 • Milla

  tusen takk for finfine kommentaren søte du, åsså komme eg inn her og ser at du har linka te meg, tuuuuusen takk eg blir så glad ;) glede meg sykt te lanseringen, det ska bli gøy ;)

  28. november 2010 at 1:02 pm Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Så spennende :) Jeg venter i spenning ;D

  28. november 2010 at 1:16 pm Reply
 • Marlene

  gleder meg veldig til lanseringen av nettmagasinet! blir spennende :)

  28. november 2010 at 5:12 pm Reply
 • Carina

  Jeg har stemt :) :)

  28. november 2010 at 9:32 pm Reply
 • Maren Charlotte

  Jeg gleder meg til lanseringen av Bloggmagasinet! Takk for bloggtips :)

  28. november 2010 at 9:42 pm Reply
 • Plosiv

  Gleder meg veldig til bloggmagasinet er klart! Digger designene Binka lager, digger deg og digger blogging, så da er det bare å vente i spenning.:)
  Tusen takk for lenke fine du – og tusen takk for gode tips. Liker å oppdage nye bloggere.:)

  29. november 2010 at 7:55 am Reply
 • Speilvendt

  Har stemt på deg! Gleder meg til magasin!! og takk for mange flotte bloggtips, skal titte!

  29. november 2010 at 4:37 pm Reply
 • Lady Netta

  Åh, tusen takk, Caroline, det var kjempesnilt! :D

  6. desember 2010 at 1:38 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!