We Are The People

21. oktober 2010

Jippi, jeg er litt glad nå. Jeg og mitt superteam som driver og lager den nye websiden har akkurat kjøpt oss eget domene! Hvor kult er ikke det liksom? Og dere er sikkert nysgjerrig på hvem jeg har med meg i superteamet mitt? Jo, la meg presentere:

Mette – http://niffum.blogspot.com/
Kristina – http://kristinakvaale.wordpress.com/
Marie – http://www.mariesu.net/
Sunslayer – http://sunslayer.wordpress.com/
Ida-Marie – http://blogg.idafiskaa.com/
Anette – http://www.ladynetta.net/

Kan det bli bedre? Neppe! Jeg gleder meg til å få opp design og slikt. Blir spennende! Gleder dere dere, dere og? Ho ho.

Og… Kan dere være så snill å skrive i kommentarfeltet hva som hadde vært interessant for dere å lese i et slikt nettmagasin?

PS! Ser jeg har fått en del nye følgere på Bloglovin. Innmari gøy! Hvem er dere egentlig?
PS PS! Det er sånn fin julesteming ute, med fin snø og mørke.

Share:
Previous Post Next Post

15 Comments

 • Phjortis

  Ser ut som du har funnet superteamet! Jeg er veldig nysgjerrig, og gleder meg til nettsiden kommer opp ,men jeg vet ikke helt hva jeg forventer meg eller hva jeg ønsker å lese på et sånt sted som ikke allerede finnes fra før! :)

  22. oktober 2010 at 12:31 am Reply
 • Naitzel

  Fint om dere presenterer en generell oversikt over hva som finnes i bloggNorge med en personlig vri, slik du skisserte i forrige post. Men det hadde også vært morsomt om dere gikk litt i dybden. Analyserte litt? Gjennomførte “markedsundersøkelser”? Og kanskje rettet litt kritikk, eller i alle fall åpnet for diskusjon, om anledningen bød seg. Ettersom dere oppretter eget domene håper jeg dere satser på design, og kanskje slenger ved et forum? Lykke til!

  22. oktober 2010 at 1:21 am Reply
 • Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Dette blir supert Caroline! Kan nesten ikke vente til å komme igang :)

  22. oktober 2010 at 7:49 am Reply
 • Bildevilde - Foto og webdesgin

  Jeg fulgte deg via bloglovin for to dager siden :D

  22. oktober 2010 at 8:04 am Reply
 • Milla

  hurra! glede meg te å se resultatet!

  22. oktober 2010 at 8:13 am Reply
 • Milla

  eg e heilt enig med naitzel om ka dåkkår kan ha på siå. samtidig så hadde det vore kult om dåkkår hadde ukens fotoblogg kanskje? eller no lignanes? eg elske foto og det e det eg ser mest itte når eg lese blogger ;)

  22. oktober 2010 at 8:16 am Reply
 • bente

  Så gøy, gleder meg til å se! :D Jeg synes det hadde vært stilig om dere drar frem noen blogger/blogginnlegg som dere synes er gjennomførte og som skriver om ting som musikk, foto, kultur, mat osv :)

  22. oktober 2010 at 1:38 pm Reply
 • Sunslayer

  Dette blir bra Caroline! :-)

  22. oktober 2010 at 2:34 pm Reply
 • Lillesmurf - Kari

  dette blir så moro :) si fra om du trenger flere folk.. jeg er gira :D

  22. oktober 2010 at 3:12 pm Reply
 • kayso

  jeg tror dette blir et kjempekonsept og for et herlig team du har fått med deg! Masse lykke til!! :)

  når det kommer til hva en ønsker å lese så er det jo litt små artikler om hva som foregår i bloggens verden, hva er hot for bloggere for tiden, dra frem gode og gjennomførte innlegg (type ping på femelle.no bare at det er dere som velger dem fremfor bloggere som pinger selv), kanskje små bloggportretter en gang i måneden? type ukas blogg, eller månedens blogger eller noe slikt? det er så mye en kan gjøre :)

  22. oktober 2010 at 8:55 pm Reply
 • Speilvendt

  Blir gøy! Jeg tror faktisk et sånt prosjekt trenger en del planlegging i forkant, ellers kan det hende mange trekker seg pga manglende motivasjon, struktur, hvem skriver hva, hvordan henter dere inn informasjon (rutiner), etc.

  Har absolutt tro på dette! Jeg har desverre ikke tid eller ork til å bli med på noe sånt.. Gleder meg til å se!

  22. oktober 2010 at 10:19 pm Reply
 • Mette

  Så utrolig spennende! :D Gleder meg til å se resultatet!

  Jeg syns det er fint at slike nettmagasiner fokuserer litt på bloggere! Selvfølgelig masse annet også, men syns det er spennende å lese om blogging. Fine blogginnlegg, bloggportretter/intervjuer (kanskje en gang i måneden)… Ellers er jeg jo veldig interessert i foto, så for min del hadde det vært spennende å lese litt om diverse fotoblogger, etc. Ukens eller månedens fotoblogg, ukens beste bilder osv. Kunne også tenkt meg å lese om film, musikk, mat, diverse tips, etc . Gleder meg til å se resultatet deres! :D

  23. oktober 2010 at 11:34 am Reply
 • Linda

  Spennende!!

  23. oktober 2010 at 11:36 am Reply
 • Tone - Love Eat Pray

  Så spennende! Flinke!! Lykke til :)

  23. oktober 2010 at 1:03 pm Reply
 • Tone - Love Eat Pray

  Ps: Jeg elsker jo å skrive, så hadde gjerne vært med om energien var på plass. Men jeg orker ikke noe sånt for tiden, desverre…

  23. oktober 2010 at 1:04 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!