Om natten

12. oktober 2010

Kl er masse om natten nå. Jeg burde sove, men jeg er lys våken. Katten har visst våknet, og nå rusler hun rundt og romsterer litt på rommet mitt. Jeg lengter etter New York City, ferie og jordbærmilkshake. Etter sommersjø, sommerlatter og sommermusikk. Ute snør det nå. Det er kaldt. Godt jeg ligger under dynen. God natt alle flotte lesere! Her har dere et bilde fra New York i natten…

Share:
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Naitzel

  Ja, burde vel sove jeg også nå. Jeg tror vi har gått av den lange vinteren i Nord-Norge (selv om jeg for min del for første gang i hele mitt liv ikke skal oppleve den i heimlandet, men her nede i regnrusket), for da får vi tid til å glede oss, forberede oss og håpe mye på at det blir litt fint vær til sommeren.

  P.S.: Jeg tror ikke jeg kjenner en eneste sjel som liker jordbærmilkshake, bortsett fra meg selv. “De andre” går alltid for den kjedelige sjokoladen. Og i milkshakens hjemland må den jo være helt himmelsk.

  God natt!

  12. oktober 2010 at 1:50 am Reply
 • Hild Frøya

  Snør.. Brr.. Huff og huff.. Det har heldigvis ikke begynt å fale snø her ennå. Men det er mørkt ute, og jeg blir trøtt av sånt mørke.. Da er dyna og ikke minst kakao godt å ha.. Noen fordeler må vi jo ha om høsten også.

  12. oktober 2010 at 7:34 am Reply
 • Muffin

  snør det?? eek! jaja, det er kaldt nok til at det kan snø her også tror jeg. Kjenner jeg savner varmen i Israel, men er glad for å være hjemme i mine daglige forhold hvor jeg har mulighet til å praktisere det livet jeg har valgt å leve. :) Håper dagene fremover blir fine for deg!
  Klem

  12. oktober 2010 at 7:34 am Reply
 • Sunslayer

  Sommer er vel savnet her og. Jorbærmilkshake, snakk om lyst da, herregud, det fikk jeg voldtsomt lyst på nå. Håper du fikk litt søvn!

  12. oktober 2010 at 1:38 pm Reply
 • Lillesmurf - Kari

  SNØR! ??? !! Huff da.. Det er ikke jeg klar for kjenner jeg!

  12. oktober 2010 at 5:51 pm Reply
 • Néa

  Vi kan lengte litt sammen <3 Selv om jeg er smertelig klar over at vinteren snart er rett rundt hjørnet trøster jeg meg med at det i alle fall ikke snør enda. Her nede i det minste..

  12. oktober 2010 at 6:37 pm Reply
 • Sunslayer

  /Tusen takk, det er så snilt av deg!

  13. oktober 2010 at 3:28 pm Reply
 • Milla

  snør det der du bor? :O e ikje det litt tidligt?

  / ja! hadde ikje det vært fantastisk? i min verden går det an ;)

  13. oktober 2010 at 3:33 pm Reply
 • Benedike

  han fyren på bildet var syyykt spessiell!

  13. oktober 2010 at 7:35 pm Reply
 • milla

  Heei, lurte på om du kunne tenke deg og lage design til meg ?=) hadde vært toppers<3

  14. oktober 2010 at 5:47 pm Reply
 • ina

  // Hddde sett utfordringen på diverse blogger tidligere i år, og fant ut jeg også ville hive meg på. Bare googlet “30 days challenge + blogg”, og der var den:)

  14. oktober 2010 at 7:22 pm Reply
 • Sandra

  Næh? Min bestekompis jo!! :D

  14. oktober 2010 at 9:38 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!