Kristinas konkurranse!

22. oktober 2010

Kristina Kvåle har akkurat utlyst en fin, fin konkurranse på bloggen sin. Konkurransen gikk ut på at man enten kan legge ut et bilde eller en tekst. Jeg har valgt dette bildet til temaet “Sårbarhet”, fordi jeg synes det passer ganske bra. For å sitere Kristina på premien og slikt legger jeg til det hun har skrevet selv:

I samband med dette historiske jubiléet av Photographs and Imaginary Pixies, vil eg arrangere ein konkurranse. Den heldige vinnaren får ein pakke frå meg med godteri, eingongskamera og anna fint + éin ting til.

Jeg oppfordrer dere alle til å delta, det er jo en utrolig fin premie da! Pluss at Kristina fortjener all oppmerksomheten hun kan få. Jeg tror nemmlig hun legger en del arbeid ned i bloggen sin, og man finner mye fantastisk der.

PS: Kristina har forresten også fått nytt design, er det ikke fint? Stikk innom henne og gi henne litt positiv tilbakemelding!

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Milla

  har allerede sendt mitt bidrag ;)

  22. oktober 2010 at 5:18 pm Reply
 • Milla

  og tusen takk forresten ;)

  22. oktober 2010 at 5:20 pm Reply
 • Lillesmurf - Kari

  SV: Det hadde vært veldig moro, så for all del rop ut ;)

  22. oktober 2010 at 5:31 pm Reply
 • Kristina Kvåle

  åh, så søt du er Caroline! Tusen, tusen takk! :)

  22. oktober 2010 at 5:45 pm Reply
 • Tone - Love Eat Pray

  SV: ja, jeg har vært litt slapp med å bruke juiceren jeg også, for vi har pusset opp kjøkkenet og da har jeg ikke kunnet lage noe mat… Men nå har jeg tatt den frem igjen! Tenkte å bli flinkere til å lage opp litt og ha i kjøleskapet. Uansett om den er best fersk, må det jo være bedre å drikke hjemmelaget enn kjøpt. For meg har juiceren vært en kick-start på å bli sukkerfri :D LOVE IT!

  23. oktober 2010 at 1:02 pm Reply
 • Sunslayer

  Kjempefint bilde, og for en herlig konkurranse, med kjempefin premie! Jeg tror nesten jeg må gi deg litt konkurranse her he he :-)

  23. oktober 2010 at 4:49 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!