Et innlegg fra meg

28. oktober 2010

Ja, hva skal man si? Det er ikke mye tid til blogging for tiden. Her er det bare masse skolejobbing, jobbing generelt, tid med venner, lesing og arbeid med den nye bloggnettsiden. I dag når jeg satt igjen på skolen og arbeidet kan jeg sverge på at det var Anette som satt på bordet ved siden av meg. Var det deg? Jeg turte ikke å si hei i tilfelle det ikke var det, ha ha.

Bloggnettsiden blir super! For å gi dere en smakebit så kan jeg si at det er Binka som skal stå for designutviklingen! Weeh, det blir så bra! Og nettsiden blir mest sannsynlig lansert i midten av november, om alt går etter planen. Vi gleder oss, håper dere gjør det samme.

Ellers kan jeg si så mye som at jeg har tenke å jobbe aktivt med å få bloggerlysten min tilbake. I den sammenhengen håpet jeg litt på at dere kunne skrive i kommentarfeltet hva dere liker å lese om på bloggen min? Jeg skal snart svare på spørsmålene i spørrerunden jeg hadde for en tid tilbake. Om dere vil stille flere spørsmål hadde det vært morsomt. Dessuten fortsetter jeg med å anmelde bloggene deres snart. Stay turned!

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Rebecca Malin

  Jeg liker innleggene om hvordan man kan forbedre bloggen sin, blir veldig inspirert, sånn helt generelt inspirert :)

  28. oktober 2010 at 11:40 pm Reply
 • Anette

  Jeg kom ikke på skolen før den var 20.15 i går, så tror ikke det var meg nei :)

  Gleder meg til nettsiden blir lansert! :D

  29. oktober 2010 at 9:31 am Reply
 • Néa

  Jeg, som Anette, gleder meg også til nettsiden blir lansert! Ut i fra det jeg har fått med meg er det mange gode skribenter med -og med Binka på design kan det umulig slå feil ;D

  Jeg liker å lese om … det meste! Så, jeg er kanskje ikke til så mye hjelp :p

  29. oktober 2010 at 12:54 pm Reply
 • Anette

  SV: Da har jeg kanskje en dobbeltgjenger gående rundt på skolen! :)

  29. oktober 2010 at 4:19 pm Reply
 • eirinsurr

  heihei, tittet innom også er det ikke meningen å mase, men skulle det ikke hvert et bokbloggturnee innlegg her i dag? Jeg skriver i morgen og skal da linke hit til innelgget :)

  29. oktober 2010 at 10:34 pm Reply
 • Carina

  Jeg liker å lese om det meste du skriver, så jeg er nok ikke så stor hjelp. Dessuten er det lite tid med blogglesing hos meg for tiden, dessverre :/ Men kanskje du kan skrive litt om film igjen? :) :)

  Gleder meg til å se denne nye nettsiden. Blir spennende :D

  2. november 2010 at 9:49 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!