Et “alt mulig” innlegg på en onsdag

20. oktober 2010

I dag er det onsdag. Jeg synes dagene går alt for fort, sånn egentlig. Dessuten er det en morsom dato i dag, om dere ikke har lagt merke til det. 20.10.2010, eller 20102010. Ho ho. Jeg sitter og skriver til eksamen min som skal leveres 17. desember. Ja, jeg vet det er veldig lenge til den skal leveres, men jo tidligere jeg er ferdig jo tidligere tar jeg juleferie, sant? Så jeg satser på juleferie 7. desember, selvom jeg tviler på at det blir sånn, egentlig.

Angående bloggprosjektet mitt, som dere kan lese om i de to forrige innleggene mine, har jeg nå fått fem medarbeidere som er jeg utrolig fornøyd med. Jeg tror til og med bloggen er oppe om ikke lenge, jeg. Men dere, er det noen av dere som har forslag på navn til bloggen? Den skal i hovedsak bestå av fine innlegg (både nye og eldre) som vi ønsker å promotere (litt likt som hos Femelle.no og Bloggpuls.no), nye bloggere som vi ønsker å dele med dere, informasjon om konkurranser som blir holdt rundt omkring på forskjellige blogger, intervjuer med bloggere, linker til guider som omhandler blogging og andre relevante saker og ellers bloggnytt rett og slett. Så om du har et navneforslag til en slik side, SHOUT!

Dette er min ynglingsjuice, hjemmelaget selvfølgelig. Består bare av grønne epler og sitron.

Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Sofsen

  Hei! Så hyggelig å høre fra deg igjen, Caroline. Tusen takk for klemmen. Jeg sender en i retur. :) Hvordan har du det?

  Jeg blir alltid så glad av å komme inn på bloggen din. Keep it up! <3

  20. oktober 2010 at 4:33 pm Reply
 • liseliten

  Er bloggpuls fortsatt oppe og går? Virker som det har vært dødt en god stund? Føler det er mange som har slike idéer, uten at det blir noe særlig ut av det. Håper, tror og gleder meg til at dette blir bra! :)

  20. oktober 2010 at 5:15 pm Reply
 • Sunslayer

  Oi, er medarbeiderne alt funnet? Jeg som nettopp sendte en liten søknad. Ja, ja, er sikker på at du har fått deg et fint lite crew. Gleder meg til å se hva dere finner på.

  20. oktober 2010 at 10:10 pm Reply
 • Sunslayer

  Oi, nå ble jeg jo nyfiken da! Løp rett inn på mail.com, så vil den ikke engang la meg logge inn, huff jeg som ikke eier mye til tålmodighet! Håper mailen er fikset straksens, for jeg liker så godt å få mail :-D

  20. oktober 2010 at 10:43 pm Reply
 • Hilde

  Hjemmelaget juice? Den så utrolig god ut, men hvordan fikk du til det?
  Høres veldig spennende ut med et nytt bloggprosjekt, det skal jeg definitivt følge med på =)

  21. oktober 2010 at 5:10 pm Reply
 • Kristina Kvåle

  tusen takk! :))

  21. oktober 2010 at 5:39 pm Reply
 • Tone - Love Eat Pray

  Den juicen så knallgod ut! Jeg elsker ferskpressa juice! Merker du noen forskjell for din del? Jeg ble kvitt søtsuget på null komma niks, men jeg byttet samtidig ut sukkeret med naturlig sukker. Herrrrrlig :D

  22. oktober 2010 at 6:45 pm Reply
 • Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Kan ikke du vise oss hvordan du lager den jucien? Ser så forferdelig god ut :)

  23. oktober 2010 at 10:58 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!