Dette innlegget er en hyllest til…

14. oktober 2010

I dag kom sånn plutselig bloggerlysten min tilbake i form av at jeg ville lage dette innlegget. Dette er dedikert til alle de fantastiske bloggerne som jeg følger fast. Så nyt, besøk dem og gi dem noen gode ord! Det fortjener de virkelig!

Mette, fordi hun lager verdens fineste illustrasjoner. Linda, fordi hun kan designe de fineste klær. Tone, fordi hun er en stor inspirasjonskilde. Andrea, fordi hun lager så utrolig mye fint. My Milk Toof, fordi jeg koser meg på denne bloggen. Sivilstatus, fordi tegneserien er så treffende. SofaPrat, fordi jeg lærer så mye. Carina, fordi hun alltid får meg til å smile og tenke. Linniiie, fordi hun rett og slett er maksimalt underholdende. Ulrikke, fordi bloggen hennes er så vakker. Mari Dature, fordi hun drømmer så fint. Marie, fordi hun er så annerledes. Milla, fordi hun rett og slett er seg selv ett hundre prosent. Annika Svenmarck, fordi hun tar det mest magiske bildene. Kristine Graneng, fordi hun er så mystisk. Ina, fordi hun er en stor inspirasjon både i matveien og i livsstil. Kristel, fordi hun er modig. Elin, fordi hun dyrker sin lidenskap helt ut. Lise, fordi hun tør å stå for sine meninger. Martine, fordi hun stadig vekk imponerer meg. C’est Chic, fordi hun er så ekte. Binka, fordi hun er den beste på webdesign og skriver som om hun aldri har gjort noe annet. Stian, fordi han er noe unikt i bloggverdenen og kommer til å bli en stor forfatter. Ida Jackson, fordi hun er en stor bloggforløper og skal gi ut en utrolig spennende bok snart. Sofsen, fordi hun er ærlig, frittalende og en god venn. Sammensurium, fordi jeg føler meg så hjemme der. Ida, fordi hun er utrolig begavet. Speilvendt, fordi hun virkelig er noe for seg selv. Silje, fordi hun er den søteste i bloggerby ever og fordi hun fikk jeg til å kjøpe juicemaskinen min. Rina, fordi hun alltid er så blid. Retro Fairytales, fordi hun er morsom. Norman Kay, fordi han har så mye smart å komme med. Myldretid, fordi hun er så drømmende. Maja, fordi hun er så sterk. Kayso, fordi hun er så positiv. Hjartesmil, fordi hun er så skjønn. Hilde, fordi hun gir så mye forskjellig av seg selv. Linn, fordi hun er gavmild. Humlekyss, fordi hun får meg til å smile. Gi Et Lite Vink, fordi hun skriver så fint. Erkjennelser, fordi hun får meg til å tenke. Mettalie, fordi hun skaper liv i bildene sine. Bente, fordi hun er så skjønn. Drea, fordi det er umulig og ikke like henne. Kristina, fordi hun har en spennende blogg. Renate, fordi hun er søt. Benedikte, fordi hun er en utrolig herlig lillesøster. Mariell, fordi hun er råtøff og en av mine beste venninner. Sunslayer, fordi hun skriver så mystisk og ærlig. Kari, fordi hun er engasjert. Dorthea, en av mine ynglingsblogger. Eigenarta, fordi hun er fantastisk. Lady Netta, fordi hun er så søt og ekte.

PS! Er det bare meg som savner Weight Of The World/Christine veldig? Jeg trøster meg av og til med den nye bloggen hennes og Flickr-siden hennes.

Share:
Previous Post Next Post

28 Comments

 • liseliten

  Ååå, for et artig og koselig innlegg! Og det er en ære å få være med på det! Takk :D Når jeg har tid, skal jeg rett og slett titte innom hver og en av dem som er nevnt

  14. oktober 2010 at 9:55 pm Reply
 • Heidi

  Så koselig å bli nevnt, og for en god idé til et blogginnlegg :)

  14. oktober 2010 at 10:06 pm Reply
 • Marie

  For et morsomt og bra innlegg, kjempebra! Du får meg til å bli inspirert igjen, virkelig, nå som blogglysten min er litt på bonn :)
  Takk for at du kalte meg annerledes, jeg liker det :)

  14. oktober 2010 at 10:19 pm Reply
 • Linda

  Så koselig blogginlegg! Og en ære å bli nevnt altså! :)

  14. oktober 2010 at 10:24 pm Reply
 • ISELINISELIN

  Shit, dette skal jeg lagre, så har jeg sansynligvis mye bra blogger å lese på kjedelige dager :)

  14. oktober 2010 at 10:50 pm Reply
 • Lady Netta

  Så fint innlegg, det var veldig mange jeg kjente igjen, men nå har jeg funnet noen jeg skal følge ekstra godt med på :) Takktakk!

  14. oktober 2010 at 11:16 pm Reply
 • Naitzel

  Takk! Det som er så fint med deg er at du elsker å dele andre bloggere! Det er bra for oss som blir nevnt som får et videre publikum vi kan bli kjent med, og bra for oss som lesere som får mer å lese! Takk igjen.

  15. oktober 2010 at 4:10 am Reply
 • Muffin

  digga dette innlegget (ikke bare fordi du nevnte meg altså ;)), men takk! Og takk for alle fine bloggtips!

  15. oktober 2010 at 8:18 am Reply
 • Kristina Kvåle

  så flott innlegg! og så kjekt å bli nevnt! :)) mange flotte bloggar her altså :)

  15. oktober 2010 at 8:47 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  For et herlig innlegg :) Deilig å se at blogglysten din er tilbake :D

  15. oktober 2010 at 9:08 am Reply
 • Lady Netta

  Åh, det trengte du da ikke! Men tusen hjertlig, det var veldig koselig :D

  15. oktober 2010 at 10:07 am Reply
 • Hild Frøya

  Oj, her var det mange blogger jeg ikke har besøkt før. Skal prøve å besøke dem alle iløpet av dagen. Men, det tar nok lit tid, for jeg er hjemme med sykt barn idag, og en treåring er vill, uansett om hun er syk eller ikke.

  15. oktober 2010 at 10:08 am Reply
 • Andrea

  så koselig innlegg :)

  15. oktober 2010 at 10:17 am Reply
 • Linn Kleppa

  For ett flott innlegg. :) Mange fine ord om mange forskjellige blogger her ja. ;)

  15. oktober 2010 at 11:15 am Reply
 • Mari

  Så fint innlegg! Koseleg å bli nevnt. :D

  15. oktober 2010 at 1:44 pm Reply
 • Carina

  Så utrolig fint innlegg! Masse gode tips her :) Og tusen takk for the mention, honey <33

  (Aaargh, mail kommer. Jeg er bare treeeeeeeig. Du vet :P)

  <3

  15. oktober 2010 at 2:59 pm Reply
 • Bennydike

  Hahaha!! Du skrev at jeg var din herlige lillesøster!! Hahahaha xD Lol

  15. oktober 2010 at 4:05 pm Reply
 • Kristel

  Så utrolig fint innlegg da :) Og tusen takk for at jeg er nevnt :’) Du har alltid vært så snill mot meg du *KLEM* <3

  15. oktober 2010 at 9:45 pm Reply
 • Sunslayer

  For et herlig fint innlegg. Ser veldig godt hvor noen setter stor pris på andre, ble så glad nå (Og måtte sjekke ut dem alle sammen, så utrolig fine og koslige blogger!), og tenk å finne meg innimellom de? Nei det hadde jeg ikke venta meg, tusen takk for at du syns min lille blogg er verdt å nevne :-)

  Ha en fin helg søta!

  15. oktober 2010 at 9:46 pm Reply
 • Renate

  Søt? Awe du er søt! Takk :D
  Så mange flotte bloggere, dette var en fint innlegg ja, virkelig ^^

  15. oktober 2010 at 10:19 pm Reply
 • Caroline

  Genialt innlegg !! :D Mange nye blogger jeg kan sjekke ut :)

  16. oktober 2010 at 2:42 am Reply
 • marchi

  For et utrolig fint innlegg!

  16. oktober 2010 at 12:30 pm Reply
 • Sammensurium

  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  16. oktober 2010 at 12:45 pm Reply
 • bente

  Så fint innlegg, og tusen takk for at jeg fikk være med :D

  17. oktober 2010 at 1:49 pm Reply
 • Caroline

  Dette er en test.

  17. oktober 2010 at 3:21 pm Reply
 • Speilvendt

  Kjempesøtt innlegg! Ble så glad for at jeg ble nevnt! :D
  Vi leser mange av de samme bloggene, men mange av de har jeg ikke sett før. Spennende!

  18. oktober 2010 at 3:31 pm Reply
 • KAYSO

  naaw, du er søt du! likte veldig godt dette innlegget! :) viktig å vise til andre innimellom synes jeg :)jaaa, jeg savner bloggen hennes!

  18. oktober 2010 at 6:15 pm Reply
 • Tone

  Å, jeg er nevnt! Takk! Jeg elsker å inspirere! :D

  20. oktober 2010 at 4:01 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!