Bedømming av blogger DEL 13

30. oktober 2010

Det er en stund siden jeg har hatt bedømminger sist, men her kommer del 13 av bedømmingene mine. Du kan enda melde på din blogg denne siden.

Hva synes dere forresten om bedømmingene mine? Kjedelig å lese? Er jeg for streng?

Design: Du har jo veldig ryddig, proft og stilig design Kari! Fargene er veldig nøytrale, og det veldig behagelig for en leser. Men når vi først snakker om fargene i designet ditt er det noe som mangler. Vet ikke om jeg helt kan sette fingeren på det men… Det hadde for eksempel vært fint om bare ørepynten din hadde farge eller noe annet. En liten detalj, med farge. Det hadde gjort seg! Det er kanskje litt for grått, om du skjønner? Men det er mye finere det, enn mange farger som ikke passer sammen, for all del. Ellers hadde det kanskje vært fint om menyen hadde runde hjørner også, siden du kjører den stilen på resten av designet. Jeg synes det er stilig at hodet ditt i headeren stikker utenfor der oppe! Det er fint at du har delt opp innleggene i såkalte hvite firkanter, det gjør seg veldig. NB! Jeg ser at du nå har fått nytt design, det er veldig fint!

Innhold: Jeg tror nok at du når et stort spekter av mennesker med dine innlegg, Kari. Fordi du blogger rett og slett om ca. alt mulig. Her har man personlige innlegg, mote, TV og ja. You name it. Du har nesten en nyhetsblogg. Jeg personlig hadde nok likt bedre om du holdt deg mer til én ting å blogge om, eller et tema. Fordi det er mye av det du blogger som som kanskje ikke er så veldig interessant for meg. Men igjen, her kommer jeg tilbake til det at du nok treffer et stort spekter av folk. Fordi det er så blandet. Men tror kanskje ikke alle leserne dine er like glad i alt du skriver, om du skjønner?

Kreatitivet: Linksiden din er jo veldig fin og annerledes, det liker jeg veldig godt! Den hadde, etter min mening, blitt enda finere om du hadde lagt inn alle bildene med samme størrelse. Bare et lite tips. Dessuten liker jeg det nye bloggerprosjektet du har startet, Bloggfamilie. Det er fint at du bruker lesernettverket ditt til noe så fint!

Annet: Siden du har en Blogglovin-link øverst på menyen din er det kanskje litt mye å sette den fire ganger under hvert innlegg og i sidemenyen i tillegg? Jeg vet ikke, men jeg synes i alle fall det. Dessuten er den rammen rundt Bloglovin-linken, Blogglisten og andre linker i sidemenyen litt rotete. De står litt hulter til bulter. Hadde kanskje også vært fint om man kunne trykke på headeren din for å komme til forsiden? Også synes jeg kanskje av og til at du blogger litt mye i perioder. Altså at det ligger 4-5 innlegg fra deg på Bloglovin etter hverandre. Hva med å fordele dem litt? Men det kan hende alle andre er uenig med meg her, he he. Det er jo DIN blogg, som du gjør hva du vil med.

Karakter: 4. På grunnlag av det jeg allerede har skrevet.

Design: Jeg synes du har et helt nydelig design. Headeren din er kjempelekker, og ekstra fin med skriften på venstresiden. Om det skulle være noe jeg kan pirke på så er det at headeren din kunne vært like bred som menyen og innleggene er, om du skjønner? Og at alle bildene du bruker i menyen din kunne vært like brede. Hadde kanskje gjort designet mer ryddig og stilfullt. Og at du kanskje kunne brukt samme type skrift i menyen din, og samme størrelse. Jeg liker måten du markerer med de hvite stripene mellom menyen og innleggene at her kommer et nytt innlegg! Kanskje menyen kunne stoppet der den stoppet, slik at de ikke varer hele veien ned uten innhold?

Innhold: Her må jeg virkelig gi deg litt skryt! Du har virkelig skjønt dette med bildebruk i innleggene dine! Det er stilfullt og fortreffelig, også måten du setter to bilder sammen på. At de har samme bredde gjør det herlig for øyet mitt å se på. Jeg synes også du skriver veldig bra, og ikke for lite eller for mye. Du veksler også fint mellom å være personlig, og å henvende deg ut til dine lesere. Veldig fint!

Kreativitet: Fin side med kamerautstyr, I like! Herlig linkliste også, virkelig! Elsker når jeg ser noen har lagt arbeid i det de gjør. Det ser så stilig ut!

Annet: Savner en søkefunksjon egentlig. Hadde vært fint! Hunden din er så herlig! Og bildene dine!

Karakter: 5. Basert på det som allerede er sagt. Du har en koselig blogg.

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • mmaddiiee

  så på statistikken og lurte på hvorfor jeg plutselig hadde fått flere treff herfra, men nå skjønte jeg det. tusen takk!! det ga meg litt inspirasjon videre :)

  31. oktober 2010 at 1:32 pm Reply
 • Hild Frøya

  Jeg elsker Kari sin blogg. Den andre har jeg ikke lest :-)

  3. november 2010 at 11:51 am Reply
 • :)

  Jeg syns du var litt streng på den øverste:O he he, likte den bloggen jeg Carro..

  3. november 2010 at 7:56 pm Reply
 • Caroline

  Jeg liker også Kari sin blogg :) Og jeg var kanskje litt for streng, ja. Jeg kan godt skjønne at mange liker den!

  3. november 2010 at 7:58 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!