Angående ny webside/blogg

19. oktober 2010

Jeg nevnte at jeg hadde lyst å lage en nyhetsblogg i mitt forrige innlegg, og responsen var overveldende. Ser ut som det er flere enn meg som kunne likt en slik type webside/blogg. I den forbindelse trenger jeg samarbeidspartnere og medhjelpere. Som kan være med å drive denne siden og finne stoff. Komme med ideer og forslag. Det jeg søker i en medarbeider er følgende:

 1. At du er strukturert.
 2. At du er over gjennomsnittet flink å skrive. Her snakker jeg om flyt i språket og at man er flink i rettskriving.
 3. At du har vilje og lyst til å drive med dette.
 4. At du har egen blogg, og har erfaring med hvordan en blogg fungerer.

Websiden/bloggen vil mest sannsynlig bli laget først på en gratis bloggpportal som WordPress.com eller Blogger.com, men det er store muligheter for at vi utvider til eget domene etterhvert.

Jeg ønsker at alle som vil kan søke, for jeg trenger mange. Og dette vil bli innmari gøy! Jeg klarer ikke dette alene, men sammen klarer man mye skal jeg fortelle dere! Spre gjerne budskapet på din egen blogg!

Du kan søke om å bli medarbeider til denne e-postadressen: caroline@icarroi.com. Bruk dette skjemaet:

Navn:
Alder:
Bosted:
Bloggadresse:
Bloggportal:
Hvor lenge du har blogget:
Hva du ser etter i en god blogg:
Hvorfor du vil bli medarbeider:
Hva er dine sterke sider:

Jeg gleder meg folkens!

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • KAYSO

  Håper du finner flott assistanse! lykke til med prosjektet! jeg gleder meg i allefall til å lese :)

  19. oktober 2010 at 2:14 pm Reply
 • Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Jeg hadde hatt lyst til å søke, men føler meg nok for ung til det. Hihi. Men lykke til med prosjektet, er sikker på det blir bra :)

  19. oktober 2010 at 5:26 pm Reply
 • Carina

  Kjempespennende prosjekt! Hadde jeg ikke vært så travel her i Dublin så hadde jeg garantert blitt med :)

  20. oktober 2010 at 9:30 pm Reply
 • Sunslayer

  Hva spennende! :-)

  20. oktober 2010 at 10:08 pm Reply
 • Dee

  Så gøy og spennende :)

  21. oktober 2010 at 12:18 am Reply
 • Milla

  utrolig spennanes om detta blir no av! sko gjerna vært medarbeider men eg e ikje så god te å skriva og eg e heller ikje så god i rettskriving, eg har ødlagt bokmålen min med å skriva på dialekt altfor altfor lenge desverre ;)

  21. oktober 2010 at 6:39 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!