USA & Canada dag 4 og 5

Dag 4 og 5 på turen var vi på et stevne for ungdommer fra hele østkysten og Canada. Dette var nok to av de mest fantastiske dagene i mitt liv, og jeg ble kjent med mange flotte mennesker. Så selvom det var edderkoppspinn i sengen og do med store sprekker så skal jeg ikke klage! For noen fantastiske dager. Orker ikke gå så mye inn på dette på bloggen min her, siden jeg regner med at det ikke er så spennende for dere. Snart kommer jeg med New York og diverse!

5 kommentarer om “USA & Canada dag 4 og 5

  1. Hard Rock, yay. Tror jeg må ta meg en tur til den vi har i Honolulu, er nesten obligatorisk. Håper du revuderer og skriver litt om stevnet, syns det hørtes veldig spennende ut! Alltid gøy med leirer og slikt :D Ps: Grønne pringles = GULL!

  2. hehe, utvalget i USA er noe for seg selv. :) moro å handle i hvert fall.

    Åh, skulle gjerne vært på Victory igjen! :) Selvom det PØSregnet konstant da jeg var der. ;P

Jeg blir superglad for en kommentar!

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.