USA & Canada – dag 2

14. september 2010

Etter en god natt søvn satte vi oss i bilene og kjørte mot byen Toronto, en av Canadas største byer. I Toronto så vi de første skyskraperne på turen, og det var veldig varmt og klamt vær. Men mitt inntrykk av byen var bra. Det var en veldig rolig og avslappet by, med mange fine bygninger. Nå tror ikke jeg at vi var i den mest travle delen av byen, men likevel, det var en herlig by. Kl 14.00 hadde vi avtale på CN Tower, et høyt tårn med god utsikt over byen. Her oppe var det også en plass med glassgulv. Jeg tror jeg var den eneste som ikke turte å trykke på det, jeg har jo mega høydeskrekk! Men jeg turte å stikke hånden ut for å snappe et bilde – selvfølgelig. Etter besøket i tårnet tuslet vi litt rundt omkring i byen og sjekket ut noen butikker her og der. Blant annet stakk vi innom en dagligvarebutikk og prøvde ut litt “lokalmat”. Dessuten fikk jeg her mitt første møte med det beryktede Starbucks. Jeg bestilte meg en iskaffe – og det skulle jeg ikke gjort. Fysj, det smakte grusomt! Men slapp av, det vil vise seg at mitt forhold til Starbucks blir bedre etterhvert.

Etterhvert utover kvelden skulle vi dra på noe som heter Medival Times. Det er et middelaldershow med underholdning og matservering. Dette var noe av det beste jeg har sett – ever! Det eneste grusomme var at de hadde satt noen fugler i bur inni slåttet. Jeg begynte nesten å gråte, men følte meg litt dum siden de andre ikke brydde seg særlig. Men bortsett fra dette var showet og opplegget noe av det råeste jeg har sett! Alle kalte oss “My Lord” og “My Lady”, og det var skikkelig stemning! Etter showet satte vi kursen mot den lille byen Niagara, og hotellet der.

Share:
Previous Post Next Post

6 Comments

 • Heidi

  Jeg hadde heller ikke tort å tråkke der :)

  14. september 2010 at 9:36 pm Reply
 • bente

  Herlige bilder Caroline! :)

  14. september 2010 at 10:14 pm Reply
 • Muffin

  så artig. :) kult å være i sånne tårn, da får man bra oversikt. Var det i Australia, Perth også – spiste middag på superfancy restaurant og fikk full oversikt. ;)
  Dag 3! Dag 3!

  15. september 2010 at 7:38 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Flotte bilder, Carline :) Jeg misunner deg denne turen ja :D

  15. september 2010 at 7:55 am Reply
 • Hild Frøya

  Herlige bilder. Jeg får skikkelig lyst til å oppleve dette selv, når jeg ser disse bildene. Utrolig morsomt å lese om :-)

  15. september 2010 at 7:57 am Reply
 • KAYSO

  Elsker bildene dine! utrolig fint sted! og min store favoritt var det bildet i sorthvitt med hun i vindu med utsikten i bakgrunn. Kjempebra! :) jeg hadde nok blitt maksimalt svimmel oppe i et slikt tårn. Sliter nok i tyholttårnet i trondheim :P

  15. september 2010 at 7:58 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!

  Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.