Har du lyst å vinne boken “The Secret”?

14. september 2010

Siden jeg er trygt hjemme fra USA og greier så passer det vel fint med en liten konkurranse? Denne gangen er det en bok som er premien, nemmlig “The Secret” av Rohnda Byrne. Jeg har begynt å lese i den sånn smått, og den var ikke noe for meg. Men i følge mange, mange lesere verden rundt er dette en meget god bok. Her er sitat fra Haugenbok.no:

I denne boken presenteres ulike tekster om hemmeligheten bak lykke, god helse, velstand og økonomiske mirakler. Tjuefire forskjellige personer med ulik bakgrunn har delt metoder, snarveier og tips for å få et bedre liv.

Hemmeligheten har vært kjent og anvendt av noen av verdens største personligheter som Platon, Galilei, Beethoven, Edison, Einstein foruten andre oppfinnere, teologer, vitenskapsmenn og tenkere. Nå er Hemmeligheten tilgjengelig for alle, og Hemmeligheten vil forandre livet til alle som tar den i bruk. Når du tilegner deg Hemmeligheten, vil du erfare at du kan få, være eller gjøre alt det du ønsker. Når du lever i tråd med Hemmeligheten, vil du oppleve hvem du virkelig er og hvilken storhet du rommer. Hemmeligheten kan du anvende på alle livets områder, som for eksempel kjærlighet, økonomi, helse og karriere.

Boken har en verdi av ca. kr 350,- og er skrevet på norsk. Den er meget pent brukt, ser ut som den er helt ny. Så om du vil være med i trekningen av denne berømte boken som har revolusjonert så mange tankeganger trenger du bare å gjøre en liten ting. Skriv et innlegg på bloggen din om en bok/noen bøker som du liker veldig godt, og legg til en liten link til denne konkurransen. Så skriver du linken til innlegget du har skrevet i kommentarfeltet mitt her sammen med e-postadressen din, og du er dermed med i konkurransen. Lykke til alle sammen! Fristen for påmeldelse er 25. september 2010.


Share:
Previous Post Next Post

5 Comments

 • Count me in « naitzel.com

  […] Caroline har nettopp kommet hjem fra New York, men lar ikke dette komme i veien for nok en konkurranse, og […]

  15. september 2010 at 12:04 am Reply
 • Naitzel

  Velkommen hjem! Jeg er med i konkurransen :)

  http://naitzel.com/?p=888
  naitzel_@hotmail.com

  15. september 2010 at 12:10 am Reply
 • Chalten

  Velkommen tilbake! Denne konkurransen vil jeg bli med på. Skriver et innlegg i morgen :)

  15. september 2010 at 10:54 pm Reply
 • Néa

  Jeg hadde garantert vært med dersom jeg ikke allerede hadde to kopier av den (en på norsk og en på engelsk, den engelske kjøpte jeg senere fordi … jeg liker engelsk best!) Men, det er en bra bok -and it works! Det er bare et herk å begynne å tenke sånn, nesten litt tvang i begynnelsen! Men etter en stund … amazing! Kanskje ikke så mye boken og universet, men mer det at man får etterhvert en mer positiv innstilling til det meste og folk liker positive mennesker og så bare fortsetter det!

  19. september 2010 at 11:27 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!