Greetings from the States!

8. september 2010

Hei alle sammen!

Er bare innom her en liten tur for aa sjekke mailen og slikt, og tenkte jeg skulle skrive et lite blogginnlegg i slengen. Dette har veart, og er fremdeles, den beste turen jeg har vaert paa i hele mitt liv! Jeg har opplevd saa utrolig mye herlig, har egentlig ikke ord som kan beskrive det. Skal komme tilbake med en nearmere beskrivelse naar jeg kommer hjem og faar fordooyet dette herlige eventyret.

Foorste dagen var vi i Toronto, det er en fantastisk by i Canada. Her var vi blant annet paa et middelaldershow, med hester og riddere. Det var helt utrolig stilig! Hvis dere noen gang skal til Toronto MAA dere proove det! Ellers har vi besookt Niagara Falls. WOW sier jeg bare. Vi kjoorte med baat ganske neart inntil fossen, og naturkreftene satt nok en stuck i oss alle… Det var helt utrolig fantastisk.

Ellers har jeg blitt kjent med mange herlige canaadere og amerikanere. De er noen aapne folkeslag, og helt fantastisk morsomme aa snakke med. Akkurat naa bor jeg hos en jente som heter Jen i Connecticut. Huset deres er helt fantastisk, akkurat som hentet ut av en film. I morgen skal vi kjoore inn til New York, hvor vi skal veare resten av turen. Foorste besook blir trolig den enorme fotobutikken B & H Photo, om noen av dere har hoort om den? Der skal jeg mest sannsynlig kjoope meg en vidvinkellinse, kanskje 10-20 mm. We will see.

Haaper dere alle sammen har det bra, og tusen takk for alle kommentarer! Det er utrolig morsomt aa lese! Snakkes naar jeg kommer hjem! Selvom det er store muligheter for at jeg gjemmer meg i et skap naar vi skal dra, slik at jeg kan bli igjen her…  Neida… Joda…

Share:
Previous Post Next Post

8 Comments

 • Marie

  Så kult å høre fra deg! Du må kose deg masse videre :D

  8. september 2010 at 6:07 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Så godt å høre fra deg :) Gleder meg til bilder og enda flere updates om denne turen :D Kos deg videre <3

  8. september 2010 at 7:13 am Reply
 • Muffin

  åååh, hils Jen! :) Våre 4 usa-vandrere kom hjem og det var SÅ koselig å se dem! :) Jeg spiste sikkert 30 twizzlers på rappen, haha. Gosh, jeg ELSKER twizzlers!
  Kos deg masse i New York! Det er helt konge å være der. :) Skjønner følelsen av å ikke ville hjem igjen. ;)

  8. september 2010 at 7:47 am Reply
 • Muffin

  … kom hjem i går*

  8. september 2010 at 7:47 am Reply
 • Hild Frøya

  Høres fantastisk ut. Vi vurderer faktisk en ferietur til USA selv. Bare meg og min kjære, vi må bare se om vi får apsrt opp penger, også må vi jo ha barnevat da, for det å sitte i nesten 20 timer på fly, men to mellomlandinger med ei lita tulle på 4 år, tror jeg muligens kan bli litt i meste laget for meg.. Håper du koser deg resten av turen din. Gleder meg til å se bilder når du kommer hjem.

  8. september 2010 at 9:30 am Reply
 • Linn Marie

  Så gøy, heldig du :D B&H fotobutikk er fantastisk, var der når vi var i NY med skolen :D

  8. september 2010 at 11:15 pm Reply
 • Milla

  heldige du!

  9. september 2010 at 5:40 pm Reply
 • Néa

  Åh, du har vært i “hjemtraktene” mine! Tilbrakte en helg i Toronto i sommer -amazing to say the least! …og så bodde jeg jo bare 30 minutter unna Niagara Falls i ett år! Åh, savn savn!

  Men, jeg håper du koser deg utrolig mye!! <3

  9. september 2010 at 11:18 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!