En god juice

10. september 2010

Hei alle sammen! Nå sitter jeg mest sannsynlig i USA eller Canada en plass. Dette innlegget er forhåndspublisert. Håper dere alle sammen har det bra, for det har sikkert jeg! Tenkte bare å vise dere en skikkelig god juice jeg lagde her om dagen:

 1. 2 appelsiner.
 2. 2 grønne epler.
 3. Litt lime.
 4. Druer.
 5. 1 pære.
 6. 2 fersken.

NAM, ikke sant? Forresten kan dere bare kommentere innleggene mine. Kan jo hende jeg stikker innom en internettcafè eller noe, og sjekker.

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Naitzel

  Håper du har det fint :)

  10. september 2010 at 2:52 pm Reply
 • Tone

  Helt sikkert fantastisk god :0) Du må bare passe deg litt så du ikke får i deg for mye fruktsukker… Jeg pleier alltid å ha noe grønt i, og du kan omtrent ikke kjenne de smakene når man samtidig har noe søtt og noe surt i. Men noen søte fruktdrikker må man unne seg, og naturlig fruktsukker er jo uansett bedre enn kunstig da :-)

  11. september 2010 at 1:04 pm Reply
 • Mariel Alexandra

  Det hørtes godt ut. Utrolig lurt å forhåndsblogge egentlig. Ikke alltid man har tid, selv om man har lyst! :)

  12. september 2010 at 9:46 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!