Bedømming av blogger DEL 12

7. september 2010

Her kommer noen flere bloggbedømmelser, og du kan ennå melde på din blogg til bedømming i dette innlegget.

Design: Du har litt annerledes design enn jeg har sett mange andre plasser. Det er veldig enkelt laget, samtidig har det en fin og behagelig effekt. Der er mye hvitt, som virker behagelig for øyet. Om jeg skal pirke på noe er det at bildene/illustrasjonene i headeren din virker som de har litt dårlig oppløsning. Men det kan hende dette bare er noe som mine øyne ser, ha ha. Ville også kanskje tonet gulfargen på “erkjennelser” litt ned, slik at den ikke er så skarp. Men ellers likte jeg effekten av gul skrift og liten forbokstav! Ellers er innleggene og menyen din rammet nydelig inn, et herlig syn for mitt øye! Dessuten liker jeg hvordan du har gjort det med at man kan skifte til Twitter-oppdateringer, søk osv. Dette sparer plass, og ser dessuten meget fancy ut!

Innhold: Vet du, du har en av de ryddigste bloggene jeg har sett på lenge. Også i måten du bygger opp tekstene dine på. De er velformulerte, lett leselig og med riktig avstand mellom linjene. Det er heller ikke skrivefeil. Det jeg liker aller best ved innholdet ditt er nok bokanmeldelsene. De er innholdsrike og interessante! “Erkjennelser” er også en tankevekkende kategori, som man kan reflektere litt over.

Kreativitet: Som sagt er det mye kreativitet i sidemenyen din med funksjonelle ordninger. Dessuten er månedens takk meget kreativt oppfunnet! Også dette med brødoppskriftene dine, det er nok interessant for mange. Der du har skrevet om deg selv synes jeg det er så utrolig ryddig og nydelig satt opp, 10 points! Og det er forresten nydelig at du har såpass mange linker liggende i menyen din – herlig, herlig!

Annet: Savner et bilde av deg – en eller annen plass. Kanskje du ikke ønsker å vise hvem du er, og ønsker anonymitet. Da kan jeg i så fall skjønne hvorfor du ikke legger ut bilder av deg selv. Kanskje du kunne satt inn en link til Bloglovin og? Og videre har jeg ikke så mye annet å si enn at det hadde vært gøy om du kunne blogget bittelitt oftere. Men dette er jo noe man må se selv, hva man har tid til og prioriterer.

Karakter: 4. Fin, fin blogg. Men jeg synes kanskje bloggen din blir litt anonym til tider. Hva med å prøve å promotere bloggen din via forskjellige medium? Skrive innlegg som engasjerer lesere, som de må delta i? Ikke vet jeg, jeg liker i alle fall bloggen din veldig godt!

Design: Først og fremst, Marie. Du er en blogger jeg virkelig respekterer og liker utrolig godt. Derfor er det litt vanskelig for meg å bedømme deg, om du skjønner? Fordi jeg har fått et personlig forhold til bloggen din, om man kan si det slik. Men jeg skal gjøre et ærlig forsøk. Og uansett hvordan utfallet blir er jeg veldig glad i bloggen din, men jeg bedømmer deg på lik linje med alle andre. Så, over til designet. Så søt header du har! Du er virkelig en nydelig jente, vet du det? Men det var en ting jeg tenkte på med en gang jeg så headeren din. Hvem er hun andre jenta? Kanskje det bør komme tydeligere frem, eller at du dropper å ha henne der? Det er jo tross alt din blogg da, he he. Ellers liker jeg bildesammensetningene og fargene veldig godt. Ellers synes jeg du har fin orden i sidemenyen din, og mange morsomme momenter. Skulle kanskje ønske du kunne fått rammet inne menyen og innleggene litt tydeligere, slik at man så en grense mellom disse. Om det lar seg gjøre?

Innhold: Det er absolutt her din styrke ligger, tror jeg. Du skriver veldig fine, interessante innlegg – som er morsomme å se tilbake på. Og jeg føler på en måte at bloggen din er litt japansk, og det er morsomt. Liker også godt når du skriver om Anime og slikt. Du kommer også inn i mellom med sterkte, personlige innlegg. Men du blir aldri privat. Og det er viktige forskjeller mellom å være personlig og privat, der holder du deg godt på den personlige siden. Du har også mange fine bilder.

Kreativitet: Bildene dine er kreative, og det er mange av innleggene dine også. Her tror jeg også du har mye kreativt å hente i fremtiden – hvilket jeg gleder meg mye til! Dessuten er denne siden du har opprettet om bloggen din meget interessant!

Annet: Hadde vært supert om du kunne holdt en breddestørrelse på bildene dine, da vil alt se meget ryddig ut. Du vet meg, fanatiker som ikke alltid klarer å leve opp til mine egne mål en gang…

Karakter: 5. Jeg er veldig glad i din blogg, Marie!

NB! Dette er et forhåndspostet innlegg, jeg befinner meg mest sannsynlig i USA for øyeblikket.

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • mariesu » Les Carolines bedømmelse av min blogg!

  […] Les den HER! […]

  7. september 2010 at 1:03 pm Reply
 • Heidi

  Tusen takk for bedømmelsen! Jeg skal tenke igjennom innspillene dine :)

  7. september 2010 at 1:54 pm Reply
 • Marie

  Takk skal du ha! Jeg ble glad for den der! Skal tenke over det du har skrevet også får vi se om det blir noen småendringer. Du har jo mange gode poeng!
  Kos deg videre i USA!

  7. september 2010 at 7:55 pm Reply
 • Vi kan være vakre | erkjennelser

  […] har forresten bedømmet bloggen min i hennes faste spalte for slikt, se her. Noen vil kanskje se at jeg har fulgt opp noen av tipsene hennes. […]

  1. oktober 2010 at 5:14 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!