Travle tider

27. august 2010

Jeg får bare beklage lite blogging, men det er mye som skjer i livet mitt for tiden. Og blogging er ikke det viktigste for meg, langt i fra. Skal prøve å få til noen flere bedømmelser i helgen, så satser på at det blir oppdatert litt da. Ellers går dagene mine for tiden til:

 1. Skolearbeid. Det er en del av den slags.
 2. Filming og redigering av film.
 3. Tilbringe tid sammen med venner.
 4. Spille volleyball.
 5. Være på jobb.
 6. Finne katten min med en dø fugl i munnen. Fysj, det er noe av det verste jeg har vært med på!
 7. Glede meg til å reise til USA & Canada på onsdag!
 8. Ta bilder av diverse folk.
 9. Ta i mot besøk som skal være her hele helgen.
 10. Prøve ut forskjellige oppskrifter med juicemaskinen min.
 11. Rydde rommet.
 12. Lese bøker.
 13. Lese lover og forskrifter.
 14. Finne ut av saker og ting som skjer i livet.

Som dere ser, blogging er ikke akkurat prioritert alltid. Dessuten er det noe med det at jeg vil helst ikke blogge når jeg ikke har noe å blogge om. Dere skjønner hva jeg mener med det, sant? Jeg ønsker ikke at det skal være sånn at jeg setter meg ned og tenker “Hm, hva skal jeg blogge om nå tro?”. Jeg vil helst ha en idè og en visjon før jeg blogger om det. Det skal være en prosess, ikke bare noe tilfeldig. Her er noen saker jeg har tenkt på, som kan væer morsomt å lage blogginnlegg av i fremtiden:

 1. Fullføre bloggbedømmelsen, og eventuelt fortsette med dem.
 2. Skrive om “bloggskatter”, altså bloggere som ikke er så kjente men alikevel flotte.
 3. Skrive et innlegg om utdannelsen jeg tar, hva det innebærer å studere til å bli barnevernspedagog.
 4. Skrive et innlegg om hvordan det er å være student generelt.
 5. En konkurranse.
 6. Skrive et innlegg om interessante fakta, som ikke alle vet.
 7. Flere Disney-filmer innlegg.
 8. En spalte som heter noe sånt som “Carolines historietime”, der jeg tar opp hendelser som f. eks 2. verdenskrig, men på min måte.
 9. At jeg lager flere filmer, og publiserer dem.
 10. Flere innlegg om jucie.
 11. Et innlegg om biblioteket i Harstad.

Hvordan høres dette ut for dere? Hva liker dere at jeg skriver om egentlig? Nå skal jeg legge meg til å sove. I morgen blir det en lang dag. Besøket jeg har (3 jenter) skal blant annet prøve paralading i morgen. Iiiik, det hadde jeg aldri turt. Natta!

Denne katten er en morder!

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Helene

  Jeg synes det høres ut som flotte ideer jeg! Jeg er helt enig i at man ikke skal blogge når man ikke har noe å blogge om. Man merker det fort på kvaliteten.

  Jeg synes også du kan lage flere bildefilmer med Mimi som skuespiller :D

  27. august 2010 at 7:03 am Reply
 • Milla

  for ein utrolig søt katt! eg like alt du skrive om eg, men eg må sei at dessa blogganmeldelsane dine og bloggskatter e utrolig gøy å lesa om. carolines historietime hørres kjempemorsomt ut :D

  27. august 2010 at 9:24 am Reply
 • Dorthea

  Katten min har tatt minst en fugl de siste dagene her. Ikke nok med at han dreper de, men han skal på død og liv spise dem og :S Hvor i USA skal du?

  27. august 2010 at 10:00 am Reply
 • Marte

  Likte alle forslagene godt jeg! :)

  27. august 2010 at 10:07 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Gleder meg :) Mye spennende og se frem til her på bloggen :) Jeg liker ALT jeg :D

  27. august 2010 at 10:16 am Reply
 • Naitzel

  Såså, Mimi gjør bare det som ligger til hennes natur. Man skal aldri kjefte på katten når den kommer og viser frem et dyr den har fanget, for da blir den bare forvirret. Den forventer nemlig ros, det har jeg lest i en kattebok faktisk :D

  Virker som du har spennende planer for bloggen! Jeg gleder meg spesielt til historietimen. Jeg elsker historie :D

  27. august 2010 at 10:56 pm Reply
 • Ida

  Studeninnlegg vil vi gjerne ha ;) Og de historieinnleggene høres også spennende ut. Og bloggskattene!

  3. september 2010 at 9:49 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!