Tilbake til hverdagen

17. august 2010

Dette må være den lengste sommerferien jeg har hatt noen sinne. Det må det virkelig være. Jeg føler den har sneglet seg igjennom disse 8 ukene, og nå, endelig, begynner hverdagen igjen. Jeg er en av dem skjønner du. Skoleelskerne. Så i morgen braker det løs, og resten av uken er det Familierett det går i. Vi har en jurist som underviserer oss, og hun er helt Genial. Jeg skal forresten snart lage et innlegg om hvordan det er å utdanne seg til barnevernspedagog, og hva vi holder på med på dette studiet.

Noe jeg også gleder meg til er å stå opp i morgen, ordne meg, traske ut og betrakte barna som sitter på skolen eller i barnehagen mens jeg går til bussen. Det er alltid veldig stille når jeg går ned til bussen, fordi da er klokken nesten halv ni, og alle skolebarna sitter inne. Barnahagebarna spiser frokost. Og med iPoden på ørene, helst med filmusikken fra den første Free Willy filmen, trasker jeg smilende til bussen. Jeg elsker å sitte på bussen om morgenen. Det tar ca 20 minutter til skolen, og vi kjører over et nydelig fjell med mye fin natur. Bussturene er med å gjøre morgenen min komplett herlig. I alle fall som oftest.

Nei dere, jeg har full tro på at i morgen vil det bli en god dag! Tror ikke dere? Og forresten hadde det vært utrolig morsomt å høre om dere også har slike magiske morgener som meg? Eller er dere skikkelig hastemennesker, som ikke tar dere så god tid om morgenen?

Share:
Previous Post Next Post

12 Comments

 • Anette

  Jeg elsker å sove, så jeg pleier å sove så lenge som mulig om morgene. Dusjing og sånt foretrekker jeg å gjøre på kveldene, så da erdet bare å kline litt maskara på vippene – og jeg er ready to go!

  Forresten så begynner jeg også på skolen i morgen. Samme skole som deg antar jeg, siden du bor i Harstad? Skal studere reiseliv der :) Vink eller si hei til meg hvis du ser meg. (Jeg er utrolig dårlig på å kjenne igjen folk!)

  17. august 2010 at 11:37 pm Reply
 • Anette

  SV: Skal prøve så godt jeg kan :)

  18. august 2010 at 12:43 am Reply
 • charl8

  Jeg syns det var vannvittig tungt å stå opp i dag, som andre dager denne uka. Men skulle jo tro at etter 3 uker på jobb, så var man inne i en vane. Neida så, joda så. Jeg er det likkavel, men er så sliten fortiden. Så liten av å ikke gjøre noe verdens ting. Jeg kunne ikke tenkt meg tilbake på skolebenken med det første, men kanskje ved en senere anledning for å ta opp kampen om å bli advokatsekretær :) det hadde hvertfall vært stas .-)

  Ha en god skolestart :)

  18. august 2010 at 7:57 am Reply
 • KAYSO

  Jeg haster som oftest om morgenene fordi jeg alltid ligger 10 minutt lengere enn jeg strengt talt burde, men likevel har jeg en 20 minutters gåtur til og fra hver dag hvor jeg får gjennom marinaen og bortover kaien i sentrum og det er en NYDELIG vei å gå til og fra jobb. Får mye frisk luft og det er mye fint å se på. Eneste jeg gruer meg til med den veien er når det blir snø og is :S

  18. august 2010 at 8:50 am Reply
 • Caroline

  Mette:

  18. august 2010 at 10:03 am Reply
 • Muffin

  hm? ;P

  Jeg er morgenjente også. :) Elsker morgenen. Hater å sove lenge, elsker å stå opp tidlig. Liker å ha god tid selvom jeg ikke så ofte er så flink til det, noen ganger er det jo digg å ligge i senga også. :) Skulle gjerne gått på skole kjenner jeg! ;P Savner det veldig om høsten og ikke fullt så veldig når det nærmer seg jul og vår. ;)

  18. august 2010 at 12:17 pm Reply
 • liseliten

  Herlig! :) Hverdagen er fin å komme tilbake til, etter lang pause. Jeg var også en skoleelsker. Jeg kjenner meg kriblende småmisunnelig på alle som begynner på skolen igjen nå. Skolestart. Sukk <3

  18. august 2010 at 1:28 pm Reply
 • Lillesmurf - Kari

  For et herlig og positivt innlegg :) Håper du har hatt en bra første skoledag :)

  18. august 2010 at 3:29 pm Reply
 • eigenarta

  Jeg liker best å ta meg god tid. Men så liker jeg å sove også, så det ender gjerne på et kompromiss mellom førti minutter og en time.

  /Og du, tusen, tusen takk. Det varmer virkelig, det gjør det. Jeg er glad du klarer å se sånne ting, og jeg er glad jeg av og til klarer det. For verden er virkelig vakker i blant, selv om det kan være vanskelig å legge merke til det alltid.

  18. august 2010 at 5:46 pm Reply
 • Karoline

  Er utrolig dårlig på og stå opp til rett tid om morgenen! Det er ikke uvanlig at jeg nesten mister bussen, noe som ikke er så veldig lurt siden skolen er en times busstur unna. Men det er god og ha den lille timen til og slappe av før en skoledag! :-)

  18. august 2010 at 8:19 pm Reply
 • Norman

  Jeg må bare haste om morgenen, siden jeg pleier å sove så lenge som mulig. Men i helgene tar jeg det med ro. Da kan det gjerne bli frokost kl 13.00 eller senere ;-)

  Gleder meg til innlegget om studiet ditt! Det blir sikkert spennende. Gleder meg også til jeg begynner på universitetet, men har jo ett år igjen.

  Bildet er forøvrig meget stilig :)

  18. august 2010 at 11:01 pm Reply
 • Wenche

  Jeg elsker morgener! Å kunne stå opp til lyden av lett morgenregn eller fuglekvitter, og alle andre lyder er borte, lovely! Også å kunne nye morgenkaffen til en vakker soloppgang. Det er skikkelig kvalitetstid:) Kommer nok til å fortsette med det for alltid, selvom jeg gifter meg med et C-menneske som elsker å sove… Hehe. Morgenene er fantastiske!

  19. august 2010 at 7:40 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!