Snart er jeg der…

8. august 2010

Jeg kan ikke tro at det bare er noen uker igjen før avreisen til USA og Canada. Det er nok ingen hemmlighet at jeg gleder meg mest til å oppleve New York. Det skal bli fantastisk! Så derfor er mitt spørsmål til dere: Har noen av dere vært i New York? Og har dere noen tips til opplevelser jeg ikke kan gå glipp av?

Man (les: engelsk)! Jeg gleder meg!

Share:
Previous Post Next Post

15 Comments

 • Helene

  Jeg skjønner godt du gleder deg!! :)

  8. august 2010 at 8:01 am Reply
 • Marie

  Heeeldig! Har aldri vært der nei, så kan nok ikke gi deg noen tips :)

  8. august 2010 at 9:55 am Reply
 • SOFSEN

  Ntåh.. Det var fint skrevet. Tusen takk. Du er fin =)

  8. august 2010 at 10:20 am Reply
 • bente

  Heldige du! :D Jeg har aldri vært i USA, men tipper det er superspennende :)

  8. august 2010 at 10:21 am Reply
 • Benedike

  Jeg gleder meg så utrolig mye! USA og Canada blir digg!!

  8. august 2010 at 11:51 am Reply
 • Mari

  Så gøy! Har aldri vore i New York, men USA er eit veldig spanande land som eg har kjempelyst tilbake til. Folka, kulturen…alt er liksom både annleis og gjenkjenneleg. Håpar du får ein flott tur. :)

  8. august 2010 at 12:08 pm Reply
 • Heidi

  Jeg har vært på ett par snarvisitter til NY under besøkene mine hos faren min i Pennsylvania, men har ingen tips, for jeg syns det er en grufull by – bråkete, stinkende, møkkete, trangt og med drosjesjåfører som burde vært innlagt. Trivdes mye bedre i nabobyen Philadelphia. Jeg har imidlertid alltid hatt lyst til å besøke Canada, så jeg er litt misunnelig.

  8. august 2010 at 12:24 pm Reply
 • Naitzel

  Du er rimelig heldig som skal dit! :D

  8. august 2010 at 12:58 pm Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Jeg har desverre aldri vært i New York, så lite tips.. Men det er en drøm jeg har og komme meg dit :) Jeg gleder meg til å følge bloggen der.. Håper den er med ;)

  8. august 2010 at 3:11 pm Reply
 • Kristina Kvåle

  ja, gjer det! eg syns det er så morosamt å sjå kva andre blir fasinert av, å dele fasinasjonane sine med omverda er jo nett som å dela ein del av tankegongen sin til omverda. det er nesten litt skremmande, men så er det utruleg kjekt også!! :D

  New York!!! å din heldiggris!! :D

  8. august 2010 at 7:47 pm Reply
 • Rita

  Jeg skjønner godt at du gleder deg ! Jeg ville vært helt vill ! Du er utrolig heldig, og jeg ønsker deg en kjempe god tur :D

  8. august 2010 at 9:19 pm Reply
 • Muffin

  USA er fantastisk! :) Har vært i New York to ganger og er glad jeg fikk med meg ting som Statue of Liberty, Ground Zero (og museet), Empire State og sånt – selvom de beste opplevelsene var frokost på cafeen nedi gata, lunsj i Central Park, shopping på Anthropologie, sykkeltaxi i PØS regnvær, stand-up-show på halvluguber pub, Half price TKTS (tickets) på Mamma Mia på Broadway i finkjole og stas (forsåvidt Beauty and the Beast på Broadway også :)), rusle på broadway (gata) på natten og føle seg helt trygg, gå på havna helt på tuppen av Manhatten, bruene, frokost på Rockefeller osv osv. Bare nyt dagene, ikke stress, gå masse, ta litt taxi, drikk mange mange vanilla frappucino på de tusen Starbucks og ta masse bilder. :)

  9. august 2010 at 7:26 am Reply
 • Binka

  Jeg skulle til å si gå på skøyter i Central Park, men det er kanskje ikke aktuelt på denne årstiden…hum.
  Uansett: Utrolig spennende at du skal til New York! Gleder meg til å høre mer! :)

  9. august 2010 at 8:05 am Reply
 • Hilde fra Drammen

  Hei Caro, så gøy at dere skal til NYC :) Skal faktisk dit selv om bare to uker, og har vært der 4-5 ganger tidligere. Du kan bare glede deg, for den byen er ganske rå!

  Ting du bør få med deg:
  – Central Park (of course)
  – Times square (der Broadway krysser 42nd street), hjertet av Manhatten
  – Ground zero (der twin towers sto) + museumet fra 11.sept.
  – Broadway show, da en musikal selvfølgelig ;) Billetter til halv pris på Times square
  – Top of the Rock (Rockefeller Center) – Like bra utsikt som Empire State Building, bare mindre kø
  – Denne butikken er et MUST: http://www.anthropologie.eu/europe/page/home
  (ligger rett ved Rockefeller Center) ELSKER den butikken :)
  – En opplevelse å ta både taxi og undergrunn :)
  – Madame Tussaud, hvis man synes slikt er kult
  – Brooklyn Bridge
  – Statue of liberty (litt kø, men jeg synes det var verdt det)
  – Starbucks coffee, som finnes på hvert gatehjørne
  – Grand Central Station, artig å ha vært der

  Ellers er det helt sikkert 1000 ting å gjøre i NYC som ikke jeg har gjort.. Hvor lenge skal dere være der? Husk at det er ikke verdt å gå seg ihjel, veldig enkelt å ta undergrunn, og taxi er heller ikke særlig dyrt.

  Sees på Victory første helgen i september!

  9. august 2010 at 8:12 am Reply
 • Line

  Var selv i New York i mars.

  Det er 3 gangen jeg har vært der, så her er et par tips.

  På Grand Central Station, i under etg. er det den Food Court. Der har de Junior’s. De har verdens beste ostekake, så hvis du liker det, kjøp med deg et stykke.

  Ellers, istedenfor å så og stampe i kø ved Statue of Liberty, ta Circle Line rundtur, som tar deg nesten helt ut og forbi, og du får flotte bilder.

  Jeg brukte http://www.citysightsny.com/ og kjøpte billetter derifra. Kjøpte og billetter til Woodbury Outletmall fra dem. Har du en dag, dra dit for å handle. Mye billigere og du får en kupong bok med masse rabatter med på kjøpet.

  En morgen tok vi subway over til Brooklyn og gikk over Brooklyn Bridge i det solen gikk opp, absolutt verdt å få med seg. Gjør det samme om natten, men istedenfor å gå over, gå ned til en liten brygge på siden og ta kjempe flotte bilder av NY by night. http://www.citysightsny.com/ arrangerer og kveldsturer over til Brooklyn for dette.

  Ellers ser jeg at mye annet er nevnt av andre. Top of the Rock er bedre en Empire, Central Park er et must, kjøp biletter på TKTS, og har du tenkt å bruke http://www.citysightsny.com/, kjøp på nett før du reiser, billigere.

  Ha en kjempe tur.

  9. august 2010 at 4:28 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!