Reiseruten er klar

20. august 2010

Sånn. Nå er alt i boks. Og da får det bare være at jeg får en megaoppgave jeg må skrive om forvaltningsrett. Jeg skal til USA og Canada, og det om mindre enn 2 uker! Jeg kjenner det begynner å gå opp for meg nå. Har ikke turt å håpe noe før, fordi skolen har vært så usikker på om de kan gi meg fri eller ikke. Men i dag fikk jeg klarsignal – hipp hipp hurra! Reiseruten er dessuten klar, billetter og hotell betalt og lommepenger skaffet. Dette blir min store opplevelse 2010 til å innholde:

Dag 1: Reiser først med fly til Oslo, så fra Oslo til Philadelphia. Deretter venter vi noen timer i Philadelphia, før vi flyr videre til Detroit og leier biler. Dermed kjører vi inn i Canada og tar oss inn på et hotell.

Dag 2: Turen går mot Toronto, Ontario’s hovedstad. Her er det mye å se på og masse handlemuligheter. Vi har avtalt tid på CN Tower kl 14.00, http://www.cntower.ca/. Senere på dagen er det reservert plass kl. 17.00 på Medieval Times Restaurant. Dette er en restaurant designet på middelalderstil. Her vil det bli både mat og underholdning på middelaldersk vis. http://www.medievaltimes.com/. Når showet er ferdig reiser vi videre til den verdenskjente Niagara Fossen, og overnatter på et lite hotell i nærheten av den.

Dag 3: Dagen i dagen vil bli brukt til å oppleve Niagara Fossen, vi skal en tur på Maid of the Mist http://www.maidofthemist.com/en/ som er dagens planlagte aktivitet, men eller så er det god tid til og utforske Niagara Fossen. Det er booket buffé lunsj i et utsiktstårn som snurrer 360 grader rundet. Ellers går dagen til diverse shopping og ”sights”. Om kvelden skal vi av gårde til Syracuse som ligger i staten New York.

Dag 4: Være sammen med venner og bekjente i Victory. Og bli kjent med nye.

Dag 5: Reiser videre til Connecticut, og her skal vi bo hos forskjellige amerikanske familier.

Dag 6: Fridag.

Dag 7: I dag blir det tur til Six Flags, en fornøyelsespark i Springfield, Massachusetts.  http://www.sixflags.com/newEngland/index.aspx.

Dag 8, 9, 10 og 11: I dag reiser vi tidlig fra Connecticut og kjører til New York City. Her skal vi bo på et hotell i New Jersey som ligger rett over brua fra Manhattan. Dagene blir fylt med både shopping og Sightseeing i verdens mest kjent by!

Dag 11: Vi reiser hjem, etter å ha tatt del i forskjellige minnesmerkinging i forbindelse med 11. september.

Er det rart jeg gleder meg?

Share:
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Nina Kristin

  Hei :) Så bra at du fikk fri fra skolen! Høres ut som du kommer til å få en kjempe fin opplevelse og tur. Drømmer om å reise til USA selv, så forstår godt at du er spent!
  Ønsker deg en kjempe fin tur! Gleder meg til å lese om den når du kommer tilbake!

  20. august 2010 at 12:53 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Heldiggris :) Skjønner godt at du gleder deg.. Håper bloggen er med ;)

  20. august 2010 at 7:31 am Reply
 • Silje Silje

  Wow, nei det er ikke rart! Ser ut som det blir et bra opplegg på turen :-)

  sv: Ja jeg bare hiver oppi det jeg tror kan bli bra jeg ;-) Brukte Bama.no i starten litt, og youtube, men nå går det som regel bare på fantasien.

  20. august 2010 at 8:13 am Reply
 • Nina Kristin

  Sv. hehe :) Du får lage deg brownise før du drar på reisen din :) Skjønner godt at du fikk lyst på det. Det er veldig godt :)

  20. august 2010 at 8:18 am Reply
 • bente

  åååå, så herlig det kommer til å bli! jeg misunner deg litt kjenner jeg ;)

  20. august 2010 at 10:01 am Reply
 • Sandra Jeanette

  Oi, høres utrolig spennende ut! Hvem er det du skal reise sammen med? :)

  20. august 2010 at 4:16 pm Reply
 • Veronica S

  Håper du blogger masse;) Høres så spennende ut da! Kos deg!

  20. august 2010 at 9:38 pm Reply
 • benedikte

  Ååååh!! Jeg GLEDER meg :D:D:D

  21. august 2010 at 12:18 pm Reply
 • Phjortis

  Høres helt fantastisk ut! Tenker det svermer av sommerfugler hos deg nå!

  21. august 2010 at 10:27 pm Reply
 • Chalten

  Nei, det er virkelg ikke rart at du gleder deg! Jeg har også lyst.

  22. august 2010 at 8:06 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!