Reisefeber!

29. august 2010

Hei alle sammen! Håper dere har det bra! Det har jeg, selvom jeg ikke har blogget så mye i det siste. Her, i livet mitt, skjer det mye vet dere. Og nå er det bare noen få dager igjen til jeg tar turen over dammen, og kjører rundt i statene. Kjenner jeg begynner å få skikkelig reisefeber. Skal begynne å pakke i dag, og skal prøve å pakke minst mulig. Det er meldt knallsol og mellom 25-35 grader hver dag, så jeg orker ikke pakke masse varme klær. Har noen spørsmål i den sammenheng:

 1. Burde man pakke i koffert eller bag?
 2. Hvilke klær er behagelig å gå i, når det er varmt? Tights?
 3. Er det noe man virkelig ikke bør glemme å pakke (jeg tenker solkrem, solbriller og slikt)?

Bare for å få dere litt misunnelig, her er værvarselet for plassene vi skal til, per i dag:

Share:
Previous Post Next Post

11 Comments

 • Marie

  Åå, så herlig! Jeg vedder på at du kommer til å kose deg MASSE! :D

  29. august 2010 at 4:40 pm Reply
 • Ida-Marie Fiskaa, Photography

  God tur! Hvor lenge skal du være borte?
  Pakk i trille koffert, mye enklere å få med seg!

  29. august 2010 at 4:51 pm Reply
 • Benedike

  Gleder meg!! Kommer ikke til å ta med meg jakke en gang ;)

  29. august 2010 at 5:14 pm Reply
 • Heidi

  Jeg vet ikke om det hjelper deg så mye, men det er lurt å pakke klær som puster, for luftfuktigheten i Pennsylvania og statene rundt pleier å være rimelig høy, og gjør varmen enda varmere enn tallene skulle tilsi.

  29. august 2010 at 5:30 pm Reply
 • Eli

  God tur :) Heldig med været da, er straks mer kos når sola skinner og det er varmt og godt :)

  29. august 2010 at 6:56 pm Reply
 • Naitzel

  Så spennende! God tur :D

  29. august 2010 at 7:27 pm Reply
 • Caroline

  Ida-Marie: Jeg skal være tolv dager :)

  29. august 2010 at 9:00 pm Reply
 • Caroline

  Heidi: Noen store og luftige t-skjorter gjør seg kanskje da :)

  29. august 2010 at 9:02 pm Reply
 • Muffin

  Haha, snakker ass! ;) for et vær! Da vi var der i juni i fjor regnet det ca 70% av tiden. ;) Minst. Jaja, hadde det helt rått likevel. :) Hils søstrene mine!

  og ja – tights og tunika. :) digg og behagelig og luftig. og ikke glem solbriller, solkrem og kamera. Gleder meg til å se bilder! GOD TUR!

  29. august 2010 at 10:35 pm Reply
 • Line

  Missuner deg! Var i Syracuse og Toronto i Mars, saver d sykt!
  Kos deg!

  30. august 2010 at 10:31 am Reply
 • Dorthea

  Selv merket jeg at å bruke bag på reisen til Hawaii, ble litt stress. Tungt å bære, ting ar lettere for å lekke eller knuses. I varmen er det best med litt løse klær, syns jeg. Litt store tshirts, shorts eller lignende. Lette kjoler er også deilig å gå i! Dongeribukser går greit – du dør faktisk ikke av varme. Utrolig, men sant. Du bør IKKE glemme penn (du må nok fylle ut skjemaer på flyene før du kommer inn i usa, og mange av flyselskapene lar deg ikke låne penn. Merkelig, men ja). Greit å ha med ladere til mobil, pc, kamera. En miniordbok kan være praktisk. Ellers solbriller, solkrem, aloe vera (hvis du er uheldig og blir brent). Lapp med hvor du skal bo til en hver tid er et must i lommeboka.

  Mitt aller beste tips er å pakke ned en halvstor bag i kofferten – veldig greit når du innser at du har kjøpt altfor mye! :D

  God tur! Kos deg i NY <3

  31. august 2010 at 4:46 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!