Photoshoot

24. august 2010

Jeg hadde en aldri så liten photoshoot med to jenter som heter Caroline og Maria i dag. Her kan dere se noen av bildene jeg tok. Kommer antageligvis til å legge ut flere med tiden. Hva synes dere? Skulle ønske jeg var bedre på redigeringsbiten, men øvelse gjør mester I quess. Har dere tips til sider man kan lære god redigering så shout!

Ellers kan jeg jo si at det er mye som skjer i livet mitt for tiden – og dermed blir det dessverre ikke alltid så mye tid til blogging og bedømming av blogger osv. Men jeg håper jeg skal klare å hente meg litt inn før helgen. Når jeg reiser til USA og Canada tror jeg nok dessverre ikke Mac’en får blir med. Jeg skal jo ha ferie, dessuten kommer jeg bare til å være redd for å miste den eller ødelegge den…

Share:
Previous Post Next Post

11 Comments

 • Sandra Jeanette

  Utrolig søte bilder, likte den rutete kjolen til hun ene der :)

  25. august 2010 at 12:12 am Reply
 • Marie

  Utrolif fine bilder! Likte bakgrunnene veldig godt i forhold til jentene!

  25. august 2010 at 6:11 am Reply
 • Line

  Kule bilder! Digga spesielt det 5 bilde fra toppen! :D

  25. august 2010 at 6:41 am Reply
 • KAYSO

  Bilder nummer fem var kjempebra!! Synes du har vørt kjempeflink jeg!! :)

  25. august 2010 at 8:04 am Reply
 • marchi

  Utrolig fine bilder! :) Likte spesielt godt bilde nr 5. Kul kontrast med søt jente og fin kjole foran en nedtagget murvegg. Hadde vært kult å tatt dette tema enda lenger. Ser for meg jente som sitter fortvilet på en trekasse i brudekjole foran denne veggen. Og enten kan man gjøre jenta i sorthvitt eller veggen. En av delene liksom for å få frem kontrasten enda mer. Hehe. Er jo bare fantasien som setter grenser :) Redigering er learning by doing. Skulle gjerne hatt flere tips om redigering selv. Men jeg lærer mye av disse flinke fotobloggerne: Jenny: http://www.jpic.se/category/ovrigt/photoshoptips/ og Michaela: http://michaelaa.webblogg.se/category/tips-trix.html

  25. august 2010 at 8:19 am Reply
 • Muffin

  Kjempefine bilder! Spesielt det første bildet, nydelig lys og bokeh og uttrykk på jenta. Også er jeg veldig misunnelig på håret hennes. ;P
  Du har Photoshop, eller? Det første jeg ville gjort med bildene dine var å booste de litt, tror jeg. Det kan fort bli litt “dust” eller “grått” i overganger med bilder som er originale, og med litt økt kontrast og slikt så skaper man mye dybde!

  Forrsten – skjønner at du ikke vil ta med Macen til USA. :) Bruk heller tiden på å kose deg og ta bilder og være med mennesker, man blir fort litt asosial om man skal mace for mye.. ;P P.E.!

  25. august 2010 at 8:37 am Reply
 • Ida-Marie Fiskaa, Photography

  fantastisk nydlige bilder!

  25. august 2010 at 10:41 am Reply
 • bente

  Kjempefine Caroline! Jeg likte spesielt godt det første:D

  25. august 2010 at 10:42 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  De var utrolig fine, Carline :)

  25. august 2010 at 2:17 pm Reply
 • Helene

  kjempeflotte bilder! :) Jeg likte godt de “nærmeste” bildene :) Flotte jenter!

  25. august 2010 at 3:01 pm Reply
 • Astrid

  Utrolig nydelige bilder! Du er dyktig! digger de med “tagge-veggen” i bakgrunn!

  25. august 2010 at 8:58 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!