Leserundersøkelse

10. august 2010

Oi, det siste døgnet har jeg hatt over 500 unike besøkende innom bloggen min. Det er jo helt utrolig! Og mye kan jeg takke Femelle for, tusen takk! Men jeg har også i de siste ukene gått fra 56 følgere på Bloglovin til 77 følgere nå. Utrolig morsomt å tenke på at det er 77 mennesker der ute som følger med på min blogg. Jeg har i forbindelse med nye lesere, og ønske om å forbedre meg, utarbeidet en leserundersøkelse. Håper dere alle sammen kan være med å svare på den.

Delta i min leserundersøkelse, da blir jeg utrolig glad!

Ellers er det ikke så mye spennende som skjer nå om dagen. Jeg skal jobbe hele uken, tjene meg litt penger vet dere. Snart må jeg ut med over 3000 kr til skolebøker, over 3000 kr til busskort og litt annet her og der. Pluss at det kan være greit med lommepenger i USA, eller hva? Håper dere alle sammen har det bra! Fortell meg litt om deres hverdag! Gleder du deg til å bli ferdig med ferien? Eller kanskje du ikke har ferie lenger?

NB! Jeg skal skrive et innlegg om de beste norske artistene jeg vet om, og her hadde det vært fint med litt hjelp fra dere. Hvilke norske artister/band liker dere? De trenger ikke synge på norsk, bare de er norsk.

Husk leserundersøkelsen da! Og i morgen kommer det forresten flere bedømmelser av blogger. Tjollahopp!

Share:
Previous Post Next Post

17 Comments

 • Muffin

  Kings of Convinience. :) Fantastisk flinke norske gutter.
  Også er jeg fryktelig glad i musikken til a-ha, det kommer jeg alltid til å være!

  Blir godt at dagliglivet starter opp igjen synes jeg. :) Alt er litt dødt på sommeren og selvom det er digg med frikvelder og rolig liv er det skikkelig digg når det starter opp igjen også. :)

  Det eneste kjipe med å dra til USA er at man blir så glad i stedet at man vil tilbake, og det er lissom langt og dyrt hver gang. :P Jeg skulle gjeeeerne tatt turen til USA igjen! Blir nok ikke lenge til neste gang. :)

  10. august 2010 at 7:32 am Reply
 • Line

  Et lite tips til undersøkelsen. Under “Hvor bor du?” Kanskje legge til Utlandet eller Annet da ikke alle leserene bor i Norge. Er en del nordmenn som bor i utlandet og.

  10. august 2010 at 7:54 am Reply
 • Helene

  Jeg gleder meg litt til skolen starter, men samtidig er det litt godt å sove lenge og slikt :) :) :)

  10. august 2010 at 8:14 am Reply
 • Caroline

  Line: Tusen hjertelig takk for at du la merke til det! Det går dessverre ikke å endre det nå som jeg har lagt ut undersøkelsen, men jeg skal virkelig ta dem med meg videre. Tusen takk!

  10. august 2010 at 8:53 am Reply
 • Kristine

  Jeg liker Norsk utflukt!

  10. august 2010 at 9:07 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Det skal bli godt å komme tilbake til hverdagen, men det skal bli sååå hardt å stå opp tidlig igjen. Huff!

  10. august 2010 at 9:27 am Reply
 • Stillness Is The Move

  Om et par dager drar jeg på en liten sydentur, så det gleder jeg meg supermasse til. Etter det er skolestart det store høyepunktet. Jeg skal begynne på folkehøyskole og det kribler i magen når jeg tenker på det :)

  Når det gleder norsk musikk så er Kaizers Orchestra min store favoritt. Hvis man bare setter seg litt inn i hva tekstene handler om så er det så fascinerende, i tillegg til at musikken jo er superfantastisk. Andre norske artister jeg syns alle burde høre er Jarle Bernhoft (alle burde se han spille live), Valkyrien Allstars (folkemusikkrock), Hilde Louise Asbjørnsen (supersøt jazz), My Little Pony (supersøt glad-pop), Hanne Hukkelberg (sær og søt jazz-aktig musikk), Di Derre, Jim Stärk, Katzenjammer, The Little Hands Of Asphalt, Sondre Lerche og helt sikker mange fler jeg ikke kommer på :)

  10. august 2010 at 10:26 am Reply
 • bente

  Jeg grugleder meg litt til ferien er over i neste uke. Det blir kjempegøy å begynne på skolen igjen, og jeg gleder meg til å treffe klassekamerater. Men nå vet jeg at det virkelig gjelder, dette året kommer til å bli superstressende, så jeg har litt prestasjonsangst ;)

  Norske favoritter: Kaizers Orchestra, Big Bang, Ingrid Olava, Ane Brun, Rebekka Karijord og Kings Of Convenience <3

  10. august 2010 at 10:55 am Reply
 • Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Jeg gleder meg til skolen jeg. Ny skole, og en ny start. Spesielt fordi jeg skal begynne på MK.

  10. august 2010 at 11:24 am Reply
 • Rebecca

  Susanne Sundfør, min favoritt på i-poden om dagen :)

  Ellers så trykket jeg på øst-norge i undersøkelsen din, men jeg bor egentlig i utlandet, som nevnt over er det flere av oss emigrerte normenn :)

  10. august 2010 at 11:39 am Reply
 • Marie

  sv; ja, det synes jeg og! :D

  Flott at du har fått så mange nye lesere da! Femelle er et genialt magasin!
  Tok leserundersøkelsen din jeg ;)

  10. august 2010 at 11:42 am Reply
 • Chalten

  Nå har jeg også tatt undersøkelsen :)

  10. august 2010 at 12:14 pm Reply
 • Ingrid Tjosaas

  Kaizers Orchestra og Skambankt :-D

  10. august 2010 at 1:40 pm Reply
 • Benedike

  (Du har faktisk 78 følgere nå, Carro ;)
  Jeg gleder meg IKKE til skolen begynner igjen!! Forferdelig grusomt!!
  Jeg liker Alexander Rybak.. You know ;) HAHAHA!! Og A-ha.. Og Kristian Valen!

  10. august 2010 at 2:32 pm Reply
 • Binka

  … og nå har du 79 følgere!

  Kommer du til å legge ut resultatene fra undersøkelsen? Det er isåfall interessant lesning, synes jeg. :)

  10. august 2010 at 7:55 pm Reply
 • Caroline

  Binka: Ja, jeg tenkte å dele undersøkelsen med dere, men håper flere svarer først :)

  PS: 80 følgere!

  10. august 2010 at 8:38 pm Reply
 • Carmelita

  Radka Toneff!!
  Jarle Bernhoft
  Humming People har hjerte av gull og dype låter

  15. august 2010 at 2:52 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!