Hva skal man kjøpe?

31. august 2010

I dag bestilte jeg meg en ny bok. Igjen. Den heter så mye som “Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet?” og er skrevet av forfatteren med samme etternavn som byen min! Nemmlig Johan Harstad. Jeg har hørt mye god omtale av denne boken, blant annet fra Hjartesmil og Lady Netta. Dermed kan du jo si det sånn at jeg gleder meg meget mye til å lese denne såkalte skatten av en bok. Håper indelig ikke jeg blir skuffet. Nå for tiden holder jeg ennå på med boken “Den merkelige hendelsen med hunden den natten”. Jeg vil helst aldri bli ferdig med den, fordi den er så utrolig fantastisk. Skal skrive en anmeldelse på den når jeg har lest den ut. Har du lest noen av disse bøkene?

.           

Ellers har jeg tenkt om jeg skal kjøpe meg et nytt kameraobjektiv i USA, New York. De har en stor fotobutikk der som heter B & H Photo, og jeg har sett meg rundt etter noen gode objektiver som vil koste rundt 3000-5000 norske kroner der borte. Har endt opp med følgende obektiver som kan være aktuelle:

 1. Canon EF 17-40mm f/4.0L USM. Koster 4628,13 norske kroner, altså 739 dollar.
 2. Canon EF 20mm f/2.8 USM. Koster 2943,15 norske kroner, altså 469,95 dollar.
 3. Canon EF 28mm f/1.8 USM. Koster 2874,57 norske kroner, altså 459 dollar.
 4. Sigma 10-20mm f4.0-5.6 EX DC HSM for Canon. Koster 2999,83 norske kroner, altså 479 dollar.
 5. Sigma 30mm F1.4 EX DC HSM for Canon. Koster 2749,32 norske kroner, altså 439 dollar.

Noen som har noen råd angående objektiver, og hva man bør velge?

Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Hild Frøya

  Jeg har så lyst på Canon Kamera. Har et NIKON, men begynner å ønsker meg Canon nå. Ville jo egentlig ha det, men de hadde ikke flere igjen. Så da måtte det bli NIKON.
  har desverre ikke lest noen av disse bøkene, men mye mulig jeg låner en av de, på biblioteket.

  31. august 2010 at 7:47 am Reply
 • Kiwie//Kristine

  Jeg ble aldri ferdig med the curious Incident of the dog in the nighttime. Vet ikke hvorfor egentlig. Var vel ikke noe for meg. Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i mylderet derimot.. Nei, jeg er vel ikke ferdig med den heller, men jeg er sånn cirka havveis nå og jeg elsker den.

  31. august 2010 at 2:28 pm Reply
 • eigenarta

  Jeg vant Buzz Aldrin i en konkurranse, og jeg gleder meg veldig, veldig til å lese den. Den andre boken har jeg lest også, og den var herlig.

  Jeg vil også ha nytt objektiv. Men jeg har lite peiling… Blogg om hva du velger og om hvordan det fungerer, da vel. :-)

  31. august 2010 at 7:43 pm Reply
 • Muffin

  utrolig vanskelig å gi råd angående objektiver, det er så objektivt (hoho) hva man liker og har behov for. :) Hvis du har fått testet litt på forhånd vet du kanskje hvordan type bilder du liker best å ta? Jeg vet i hvert fall at jeg ville skaffet meg en god vidvinkel! :)

  1. september 2010 at 7:41 am Reply
 • Kasiopeiia

  Har ikke lest noen av de, men de er begge på listen over bøker som (en gang om veldig lenge) skal leses. Akk, det er så mange vakre bøker!

  1. september 2010 at 1:28 pm Reply
 • Elin

  Jeg har lest The Curious Incident with the Dog in the Night-Time, og holder på med en bokomtale om boka. Stay tuned!

  2. september 2010 at 7:14 am Reply
 • Lady Netta

  Jeg leste ferdig The Curious Incident with the Dog in the Night-Time nå nylig, var kjempefornøyd :D Håper du blir fornøyd med både den og Buzz Aldrin ;)

  10. september 2010 at 9:57 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!