Hei alle snille lesere, jeg har viktige spørsmål

2. august 2010

Vet dere hva? Dere er alle sammen innmari stilige mennesker. Alle og enhver av dere er unike, på deres særegne måte. Jeg har utrolig lyst å finne mer ut om dere, og hvilke kvaliteter som mine lesere eier. Kan dere skrive 5 punker hver om dere selv, opplysninger dere er litt stolte av eller som er spesielt for akkurat deg. Det kan være hva som helst, og jeg gleder meg som en liten unge til å lese om dere! Jeg kan jo godt begynne med å si punkter om meg selv, så startsskuddet er gått.

 1. Jeg er faktisk nesten blind på det ene øyet, og har operert det en gang. Det er medfødt.
 2. Jeg har hatt lappen i snart 3 år, og eier (sammen med min søster) en herlig liten golf som heter “Blåbæra”.
 3. Min ynglingsartist er Josh Groban, og det har det vært siden jeg var 12 år.
 4. Jeg har vært i 13 land, snart 15.
 5. Jeg har lyst å ta dykkerlappen, fordi havet interesserer meg. Før ville jeg blir marinbiolog.

Så, over til noe annet jeg har tenkt på. Og her synes jeg det er litt viktig at dere sier deres mening. Er noen av dere interessert i å lese en eBok jeg har lyst å skrive om blogging? Og ville dere betalt ca. 50 kr for den, eller ville dere ikke lest den om den ikke var gratis?

Share:
Previous Post Next Post

19 Comments

 • bente

  Jippi, sånt er gøy :D

  1. Jeg er mester på å utsette ting. Det plager meg grenseløst, men jeg utsetter hele tiden å gjøre noe med det.
  2. Jeg er vegetarianer og ønsker å bli veganer. Jeg synes det er feil at vi mennesker behandler dyr som mindreverdige, og gir oss selv rett til å ta livene deres.
  3. Jeg elsker å være lat, og jeg hater å stresse. Jeg velger alltid mer fritid over mer penger.
  4. Jeg går fotoskole, men er usikker på om jeg har det som trengs for å lykkes i arbeidslivet som fotograf.
  5. Jeg elsker naturen, men tilbringer alt for lite tid ute i den. Storslåtte natur/dyreprogrammer er favoritten på TV.

  Jeg vet ikke om jeg interesserer meg nok for sosiale media (blogging) til å kjøpe en e-bok om det. Det florerer av artikler om hvordan blogge best mulig, hvordan få flere lesere osv, men jeg leser aldri noe av det ;) Kanskje hvis du hadde publisert et utdrag av boken og den virket interessant :)

  Så må jeg bare si at jeg synes bloggen din har blitt fantastisk fin! Jeg er ikke så flink til å kommentere, men leser stort sett alt. Du gjør alt så gjennomført, og jeg beundrer deg masse for det! <3 :)

  2. august 2010 at 8:38 pm Reply
 • Marie

  1. Jeg har vært Harry Potter nerd i ti år
  2. Jeg er veldig flink til å utsette ting.
  3. I det siste har jeg blitt glad i alt vintage.
  4. Jeg er stolt av å ha rødt hår.
  5. Jeg vil bo i Nederland, Japan og Sør-Korea.

  Er ikke helt sikker på om jeg ville ha betalt 50kr for den, det spørs hvor bra den er og hvor nyttig. Hadde den vært gratis hadde jeg iallefall lest den. Kanskje du kan publisere bilder og/eller utdrag eller noe, så vi får se litt bedre.

  Uansett synes jeg det er utrolig kult om du skriver en slik bok!

  2. august 2010 at 9:37 pm Reply
 • Anette

  1. Jeg dagdrømmer ofte, mer enn normalt. Rett og slett overnaturlig mye! Det er noe jeg har gjort så lenge jeg kan huske, og kommer nok til å gjøre det så lenge jeg lever. Man kan vel nesten si at jeg har min egen lille verden inni fantasien min, og den er mye finere enn virkeligheten. Der ordner alt seg, bestandig. Man er lykkelige der. Det er fint der, og jeg ville aldri ha gitt bort den verdenen. Ikke for alle pengene i hele verden. Unntaket måtte være hvis virkeligheten ble like fin som fantasien.

  2. Jeg har ingen spesielle talenter. Jeg kan ikke spille noen instrumenter eller synge. Jeg er ikke god i idrett, drama eller datamaskiner. Jeg er rett og slett det minst kreative mennesket jeg vet om, og det er noe som gjør meg ufattelig trist. Sånn har det og vært hele livet. Jeg har aldri utmerket meg i noe som helt, og det har bestandig tært litt på den stakkarslige sjelen min. Jeg er så middelmådig at jeg tror jeg spyr.

  3. Jeg har de mest groteske drømmene du kan tenke deg. Det er ikke sjeldent at jeg husker drømmene mine, og de er nesten alltid helt bisarre. Jeg våkner på morgenen og bare rister på hodet av meg selv. Det er så utrolig mye rart som ligger å gnager nede i underbevisstheten min. Så mye rart at jeg skal ikke en gang komme med eksempler. Ofte er drømmene også veldig detaljerte, og føles fryktelig lange.

  4. Jeg er min verste kritiker. Jeg blir aldri fornøyd med meg selv eller noe jeg har laget eller gjort. Vet ikke helt hvorfor, det har bare blitt sånn opp gjennom tidene. Prøver å se på det som en positiv ting, at jeg alltid vil gjøre mitt beste. Men det ender oftest opp med at jeg ikke gidder å prøve engang, fordi jeg “vet” at jeg ikke kommer til å få det til. Tragisk.

  5. Jeg har flere hemmeligheter enn du kan tenke deg. Mange ser nok på meg som en person som deler alt, og joda, jeg deler veldig mye. Bloggen min er blitt et punkt der jeg deler veldig mye, men aldri det aller innerste. Det finnes ting som det ikke er meningen at noen skal vite om. Jeg mener at alle mennesker burde ha en hemmelighet eller to, noe må være ditt helt eget. Så sånn skal det forbli.

  Så til det neste du spurte om. Det kunne helt sikkert ha vært morsomt å lest en eBok om blogging, selv om jeg ikke er helt sikker på om jeg vet hva du vil skrive i den. But sure thing, I’ll read!

  2. august 2010 at 9:46 pm Reply
 • Benedike

  Du vet 5 ting om meg! Og hvist jeg hadde skrevet 5 ting om meg, hadde du bare flirt fordi du vet alt ;)

  2. august 2010 at 10:38 pm Reply
 • Marte

  1. Jeg har diabetes OG Cøliaki. Selv om jeg vet at det er mennesker der ute som har sykdommer som er så mye, mye verre, synes jeg av og til veldig synd på meg selv, og jeg hater oppmerksomheten rundt det når jeg må ha annerledes, glutenfri mat, eller havner på sjukehus på grunn av diabetesen. Jeg blir forferdelig forlegen av å se folk jeg er på besøk hos feks stresse rundt og bli brydd fordi de ikke har tenkt på mat til meg. Da blir jeg enda mere brydd enn de!

  2. Jeg har forferdelig prestasjonsangst. Jeg elsker å jobbe med feks media, men jeg føler nesten meg aldri fornøyd eller virkelig sikker på det jeg har laget. Det er et mål jeg har, å bli mer selvsikker på meg selv der!

  3. Jeg er avhengig av å ha andre mennesker rundt meg, men i “visse porsjoner”. Jeg har gått hjemme alene i to uker, det var skikkelig ensomt og trist, men jeg orker ikke å ha folk på meg konstant heller..

  4. Dersom jeg skal drømme om “et annet liv”, så går det på å studere i New York (hva jeg skulle studert, er hemmelig som bare det.. Haha!) eller å jobbe med foto i London. Jeg elsker London og England etter å ha vært der et par ganger, og New York bare drømmer jeg om å reise til og studere i. Alicia Keys sin sang om New York er herlig i den sammenheng! :)

  5. Jeg tenker ofte at folk egentlig ikke vil være med meg, at de bare sier “kom og spis med meg en gang her eller der”, bare sånn for å si det, og at det egentlig ikke har så mye om det egentlig blir noe av osv. Men nå har jeg finni ut mer og mer at folk faktisk VIL ha meg rundt, og det gjør meg innmari glad ;)

  Hehe, det var 5 lange, og litt fakta om meg jeg sjelden egentlig skriver om.
  Når det gjelder eBok.. det ville vært interessant å lese. Men jeg er dårlig når det gjelder prioritering av penger.. ;) See?

  2. august 2010 at 10:46 pm Reply
 • eigenarta

  1. Jeg analyserer meg selv hele tiden. Altfor mye og altfor ofte.
  2. Hvis jeg ikke har noe å gjøre for lenge av gangen, begynner jeg å tenke på ting jeg egentlig ikke vil tenke på og det.. er ikke gunstig!
  3. Jeg er helt fantastisk glad i musikk og konserter og i det hele tatt. Man kan få så mye ut av bare små melodier og tekster, det slutter aldri å forundre.
  4. Jeg har skills på å tegne en slags karikatur av Dylan, og tegnet ham overalt på alles bukser og armer i russetida. Good times!
  5. Kunstbøker er blant det fineste som finnes. Og å besøke museer med malerier og greier, tenk å stå å se på et maleri fra bare så tidlig som førtitallet, malt – på ordentlig, så man kan se teksturen, teknikken – av Picasso eller Chagall eller Matisse. Mmmm.

  Ang. eBoken: Ikke nå som jeg er så veldig, veldig blakk, i alle fall.

  3. august 2010 at 1:34 am Reply
 • Renate

  1. Jeg bruker altfor mye penger og tid på julegaver/bursdagsgaver til familie og venner, fordi jeg elsker å være den som gir best gaver.
  2. Jeg blir fort obsessed med ting, for jeg er veldig lidenskapelig av meg og når jeg først får sansen på noe hopper jeg inn i det med hele meg, 100%.
  3. Når jeg først skulle flytte ut av barndomshjemmet fant jeg det så godt å bare rømme landet i samme slengen, i England er jeg fortsatt og har ikke tenkt meg hjemmatt any time soon (Ved unntak av ferier obviously).
  4. Jeg snakker/skriver så mye engelsk at jeg blander det hele tiden inn i norsken min. Bevis: Look above.
  5. Jeg tar altfor mye bilder av kjæresten min, men dette kun fordi han er det fineste jeg veit. (Og det er jo normalt å ta bilder av ting du finner pleasant for øye ikke sant?)

  3. august 2010 at 2:03 am Reply
 • Muffin

  Hei, Caroline! :)
  Jeg vet jeg kommenterer altfor sjeldent på bloggen din, men jeg er her daglig stort sett. :) Jeg tenkte kanskje be deg dømme bloggen min, men jeg vet at resultatet ikke blir så veldig bra for jeg oppdaterer altfor sjeldent, haha. ;P Så, du trenger ikke det.

  Fem ting om meg selv? Hm.
  1. Pro-kast-in-ator big time. Min største svakhet og største sorg om meg selv. :P Jeg er lat, rett og slett.
  2. Kjøper stadig inn utstyr, maling, lerret, pensler etc etc, men bruker det aldri fordi jeg lissom venter på de rette ting å male. :P Lazy, again.
  3. Elsker å være sammen med mennesker, elsker å være alene.
  4. Hater alle voksen-ting. Regninger, forsikringer, bil, leie, lån, dekkskift, vedlikehold, ansvar.
  5. Vil ha eget hus, med et stort rom med mange vinduer, utstikt og konstant kunstner-rot. :)

  Kommer liksom ikke på noe veldig spennende kjenner jeg. ;P
  men jeg liker alle listene du lager! :)

  3. august 2010 at 10:08 am Reply
 • Ulrikke

  Alltid gøy å lese litt om leserene sine!

  Hmm.. ok :p Dette var vanskelig.

  1. Jeg er blodfan av Marilyn Manson, noe jeg har vært i hele syv år. Den siste tiden har det mer vært mannen enn musikken, det må nevnes. De siste platene suger. Jeg har en ølboks han har drukket av, og kjenner to som har møtt ham (og de er ikke fans).. Lucky bastards!

  2. Jeg er langt over gjennomsnittet interessert i sminke. Det er lidenskapen min ved siden av skriving. Jeg har veldig mye sminke, og kjøper noe nytt hele tiden. Ikke Maybelline og Max Factor, men i grunn mest MAC (som er den virkelige “makeup of makeup artists,” selv om det er Max factors slagord)

  3. Jeg har for tiden tre katter; Mattis, Montecristo og Oliver. (Alle navnene er hentet fra bøker, selvfølgelig)

  4. Urettferdighet og diskriminering gjør meg skikkelig sint.

  5. Jeg vil studere journalistikk og makeup art, men det overrasker nok ikke.

  Spennende at du har vært i 15 land! Hvilke?

  :)

  3. august 2010 at 10:19 am Reply
 • Linda

  Hmmm… dette var vanskelig…
  1. Jeg hater at jeg er så ufattelig LAT!! Som Muffin skrev, jeg kjøper inn hauger og lass av kreative ting for å bruke det, men de rette motivene dukker liksom aldri opp.
  2. Mitt favorittdyr som liten var blåhvalen. Jepp jepp! De er utrolig fasinerende!! Hallo, de er jo verdens største pattedyr, så hva er det å ikke fasineres av!
  3. Jeg esker retroting!! Ikke den søte vintage-stilen med blomster og blonder, men skikkelig knæsje ting i herlig retrofarger!
  4. Jeg har et fødselsmerke formet som en bil. Hehe! :p Og det er faktisk en fin bil og! Litt sånn gammel veteranbil. ^^
  5. Jeg setter altfor høy krav til meg selv, så jeg blir aldri egentlig fornøyd med noe jeg lager eller gjør.
  Forresten så leser jeg det meste du skriver. Er bare ikke så flink til å kommentere.

  3. august 2010 at 11:52 am Reply
 • Linda

  Oi, jeg må slenge på et 6 punk! :)
  6. Jeg har en drøm om å dra innom alle kontinentene!

  3. august 2010 at 11:53 am Reply
 • Stillness Is The Move

  1. Jeg har (nesten) bestemt meg for at jeg skal dra på opptaksprøver til musikkonservatorier i år, med klassisk sang som hovedinstrument. Musikk er generelt en utrolig stort del av livet mitt. Jeg vil lære alt jeg klarer innen musikk, også vil jeg lære det bort til noen etterpå.
  2 . Jeg er ekstremt lat når det kommer til rydding og vasking og sånt. Jeg tåler så mye rot og møkk at jeg nesten syns det er ekkelt selv. Jeg vasker for eksempel bare badet når jeg får besøk fordi jeg ikke liker at besøket skal gå på det møkkete badet mitt, men jeg bryr meg ikke om at det er møkkete selv :P
  3. Hvis jeg har mye å gjøre så får jeg stort sett gjort alt jeg skal på mindre tid enn jeg beregner. Mest fordi jeg er flink til å følge planen mine. Hvis jeg har bare én ting som skal gjøres kan jeg bruke fire-fem ganger så lang tid som det trenger å ta. Fordi jeg tenker at jeg har god tid.
  4. Min favorittfilm er Juno. Jeg har sett den sikkert 15 ganger og kan alle replikkene og alle sangene på soundtracket. Og min eneste skikkelig kjendis-crush er Michael Cera, noe som sier en del om hva slags gutter jeg liker :P
  5. Jeg er utrolig pysete. Jeg er redd for høyder, høy fart, veps og edderkopper, men aller mest er jeg redd for mørket. Ikke fordi mørket i seg selv er så skummelt, men fordi hodet mitt tenker så mye sykt når det er mørkt. Også er jeg redd for å bli redd.

  Først tenkte jeg at det kom til å bli vanskelig å velge fem ting, men når jeg startet var det vanskelig å velge bare fem ting :P

  3. august 2010 at 1:00 pm Reply
 • Anette

  1. Jeg utsetter alltid ting. Ikke fordi jeg ikke vil gjøre de, bare fordi jeg har mer lyst til å gjøre andre ting og ikke klarer å finne viljestyrket til å komme igang med det jeg burde gjøre.

  2. Noen ganger får jeg mye rart for meg. Eller det er vel mer det at andre syns jeg får for meg rare ting og idéer. Jeg har blandt annet begynt å intressere meg veldig for supermat, raw food og generelt å kutte ned på/ut mat med tilsetningsstoffer. Både kjæreste, venner og familie synes nok at jeg har blitt litt vel opphengt i hele greia.

  3. Jeg elsker å lære nye ting. Hva som helst, bare det er nytt og spennende.

  4. Jeg har planer om å lære meg å fange min egen mat. Dvs faktisk ha evnen til å få en fisk på kroken når jeg først er på fisketur og sløye den selv og jeg har store planer om å ta jegerprøven en gang i fremtiden. Jeg kunne tatt den denne uken, men det har jeg utsatt inntil videre… Tenk om jeg blir lei meg når jeg skyter mitt første dyr? Jeg hat trossalt aldri skutt noen ting, og er kanskje litt skeptisk til hele det konseptet…

  5. Jeg husker abnormt godt. Ganske kjekt innimellom.

  3. august 2010 at 1:04 pm Reply
 • Caroline

  Utrolig morsomt å lese her folkens!

  3. august 2010 at 1:42 pm Reply
 • Mari

  1: Eg har ein tendens til å bli totalt oppslukt i ting – då helst bøker, filmar eller seriar. Akkurat no er eg hekta på True Blood.

  2. Eg lærte å lese då eg var fire og eit halvt år.

  3. Eg elskar vitenskap, det er på grensa til religion for meg. Gjer narr av Einstein, og eg vil demonstrere utanfor ambassaden din. :P

  4. Min favorittforfattar heiter Neil Gaiman, og eg fann nyleg ut at eine masterveiledaren min også er fan. Kult!

  5. Eg elskar å vere ute i naturen, men slit alvorleg med dørstokkmila.

  Eg er dessverre ikkje så interessert i blogging at eg ville lest den boka. Men det har berre med personleg interesse å gjere, eg trur den kan bli veldig bra! :)

  3. august 2010 at 4:12 pm Reply
 • Astrid

  Here goes:

  1. Ever since I was a little girl, I wished that English was my first language, so I would pretend I could speak English by making up all the words. Now I feel pretty lucky to be able to speak English properly, but I’m always flattered when people tell me I have a good pronunciation.

  2. I use to talk to the moon when I go for walks in the evening. It doesn’t reply, but it always smiles back with it’s comforting smile(You must have seen the smile on the surface of the moon). That is also the reason I named my camera “Orion”. I wanted to name it after the moon, but that sounded pretty lame, so I named it after my favorite star key instead.

  3. I can never get sick of the sound of my camera when shooting a picture, and that is one of the reasons I think I’ll never get sick of capturing the moments.

  4. When I go on a bus, train or are in town or another public place, I can start smiling just by noticing little things they do. Like a person who almost falls on a bike, but luckily doesn’t and then have this embarrassing, but brave look on his face, or a child who are fascinated by something in the street, which the parents don’t notice. Etc. etc.

  5. Many times I’ve been so lost in books or music on the bus or other places that I’ve forgotten where I was going(at least three times I’ve been forced to take the bus back from the final station, because I forgot to press the “stop” button).

  3. august 2010 at 6:55 pm Reply
 • Martine

  1. Jeg elsker å reise og har nå akkurat kommet hjem fra 6 herlige uker i ghana (men det vet du jo ;))
  2. Jeg har brukket 2 bein i mitt liv – og de sier vel begge noe om min personlighet.. 1. kravebenet i ett forsøk på å tøffe meg for guttene i en alder av 5-6 år.. 2. Ett ribbein i slosskamp med lillebroren min i en alder av 20 år.. Jeg har ett høyt temperament i det skjulte
  3. Jeg har lyst på barn snart..
  4. Jeg er 50% lege
  5. Jeg er nerd.. Synes biologi og medisin er fantastisk interessant og synes matteoppgaver er gøy..:p

  3. august 2010 at 7:12 pm Reply
 • Kristina Kvåle

  1. eg elskar Albert Einstein, berre fordi han er(var) den mest kreative og morosamme og smartaste personen som eg kan tenkje meg. faktisk. han var berre råkul i mi bok.
  2. eg har flytta 8 gongar og gått på tilsaman 6 forskjellige skular.
  3. eg angrar utruleg mykje på at eg gikk allmenn og ikkje medier og kommunikasjon – sjølv om eg likar meg veldig godt på allmenn då.
  4. eg har 4 småbrødre, ei veslesyster og ein store(eks-ste)bror.
  5. Favoritt artisten min er PJ Harvey, og eg har elska musikken hennar sidan eg var 12 år gamal og høyrde sangen dry for fyrste gong.

  3. august 2010 at 8:44 pm Reply
 • Ida

  1. Selv om jeg er heterofil syns jeg jenter er tusen ganger vakrere enn gutter.
  2. Jeg sliter med å definere meg selv, fordi jeg er alt på en gang. Jeg kan for eksempel ikke bestemme meg for om ordet “hyper” eller “rolig” passer best til meg.
  3. Jeg har en fascinasjon for astronomi og alt som har med unvierset å gjøre.
  4. Jeg er konfliktsky til tusen.
  5. Jeg er et periodemenneske, og kan plutselig bli hekta på for eksempel puslespill og ikke gjøre annet enn å pusle i tre uker før jeg blir lei og går over til noe annet. Det værste var da jeg var hekta på tomatsuppe, og spiste sikkert 15 toro-poser i uka i flere måneder. Jeg slutta da det begynte å lukte tomatsuppe da jeg tissa. Haha (og sorry for too much information ;))!

  En slik e-bok hadde jeg vært interessert i :)

  4. august 2010 at 1:41 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!