Gjennomgang av leserundersøkelsen min

12. august 2010

Det var 30 personer som svarte på leserundersøkelsen min. 3 % av dere er av det mannlige kjønn, mens 97 % av dere er kvinner. Dere er mellom 12 – 27 år, med hovedvekt på ca. 18-20 år. Ellers vil jeg presentere resten av undersøkelsen i bilder.

Så, her ser dere det er mye variert. Noen er mer hyggelig enn andre, men jeg er glad for all tilbakemelding. Men en ting vil jeg si, jeg prøver virkelig å kommentere hos andre bloggere også. Det er ikke alltid jeg har tiden til å sette meg ned å kommentere utenom de jeg følger fast, men jeg prøver.

Har dere noen tilbakemeldinger i henhold til undersøkelsen?

Share:
Previous Post Next Post

13 Comments

 • Marie

  Bra undersøkelse :) Lurer på hvorfor folk ikke liker Disney-innleggene dine. Jeg synes de er kjempeflotte!

  13. august 2010 at 12:01 am Reply
 • Naitzel

  Ifølge mine beregninger er jeg den eneste av det mannlige kjønn som svarte :O Det må du altså gjøre noe med, frøken! Finn mennene!

  13. august 2010 at 1:07 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  En veldig bra undersøkelse :)

  13. august 2010 at 10:22 am Reply
 • Speilvendt

  Hehe, det er veldig mye forskjellig hos meg også. Kan ikke si annet enn at smaken er som baken. Tror man bare må fortsette slik man vil selv ;)

  Og jeg synes IKKE designet ditt er “for mye”. SYns det er perfekt!

  13. august 2010 at 10:44 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  SV: Ja Bergen er helt nydelig <3

  13. august 2010 at 11:09 am Reply
 • Chalten

  Forstår heller ikke hvorfor spalten med Disneyfilmene ikke kommer heldig ut av undersøkelsen.

  13. august 2010 at 11:40 am Reply
 • Muffin

  Haha, jeg er den eldste leseren din! ;P
  Jeg er gammel, men vis.

  13. august 2010 at 11:43 am Reply
 • Muffin

  ps. jeg fatter ikke hva greia med bloglovin er. Jeg må lissom inn i bloggene til folk for å lese, de har jo laget design og opplegg for en grunn! Dessuten føler jeg det er litt mer personlig å treffe dem i bloggen fremfor i en rull inne i bloglovin. RSS viser jo oppdateringer likevel, evt blogliste som oppdateres ettersom folk poster. Bedre etter min mening. :)

  13. august 2010 at 11:46 am Reply
 • Milla

  svar: regn e fint ja :) spesielt når ein kan ta fine bilder og setta seg med ein kopp te ittepå :)

  13. august 2010 at 1:14 pm Reply
 • Benedike

  Bra undersøkelse ;)
  Du er ukens blogg på bloggen min :D:D

  13. august 2010 at 2:26 pm Reply
 • Christine Lövendahl

  coolt. hvordan fikk du til å lage en sånn en undersøkelse? vil jeg og gjøre. så skikkelig profft ut :)

  13. august 2010 at 2:28 pm Reply
 • Helene

  Bra undersøkelse ja! :) Det er ganske interessant å få se hva man får av tilbakemeldinger når man er anonym. Har også laget en slik undersøkelse nå!

  14. august 2010 at 11:44 am Reply
 • Marte

  Så gøy å vite hva folk synes!
  MEN jeg skjønner IKKE hva folk tenker på når de ikke liker disneyfilm-innleggene… Jeg digger de! Kommer plutselig på filmer jeg ikke har sett på lenge – eller tilogmed glemt! Disney er magisk – og de innleggene putter litt ekstra “magi” inn i bloggen ;D

  14. august 2010 at 7:22 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!