Bedømming av blogger DEL 8

6. august 2010

Siden dette med at jeg bedømmer blogger har blitt så populært så kan dere fortsette å melde deres blogg på i dette innlegget.

Design: Hei Renate! Jeg synes du har et veldig stilig design, skal jeg si min oppriktige mening. Det er veldig annerledes alt annet jeg har sett, og det er en bra ting! De små knappene med Twitter, Bloglovin, foto, spørsmål og om deg er kjempesøte og kreative. Jeg liker også veldig godt oppsettet på innleggene dine. Jeg ser at du velger en spesiell skrifttype der det ser ut som du skriver med capslock. Det er jo særegent, men jeg ville kanskje droppet deg hvis jeg var deg. Men det er jo bare min mening. Jeg har litt vanskligheter med å lese hva som står der, faktisk. Men kan jo hende andre ikke har det. Veldig fint om du har samme bredde på bildene dine, det gjør bloggen din ryddig og fin!

Innhold: Når jeg ser igjennom førstesiden på bloggen din er det første som slår meg at det er litt lite der… Litt lite bilder, og tekst. Rett og slett. Også skriver du på engelsk da. Det er jo kanskje litt negativt for noen av dine norske lesere, men positivt for resten av verden, ha ha. Så om man kan skrive engelsk, og ønsker å nå ut til folk utenfor Norge også, hvorfor ikke? Ellers er du flink å ta bilder, så bare propp bloggen full med det!

Kreativitet: Bildene dine er kreative, så jeg foreslår at du fortsetter i den banen.

Annet: Som ivrig fotograf, hvem inspirerer deg? Hva med å lage en side om det? Også savner jeg linker veldig mye! Dessuten hadde det vært flott med e-postadresse å nå deg på. Hadde også likt en mer renartet stil igjennom bloggen, om du skjønner? At når man kommer inn skjønner man hva din blogg handler om. Pluss at noen kategorier og arkiv hadde ikke skadet.

Karakter: 4. You’re getting there!

Design: Dette er jenta si, det! Eget domene og et nydelig design. Du har virkelig lært de skjulte bloggreglene her. Fargene dine glir nydelig inn i hverandre, og headeren er fullkomment nydelig. Den øverste linjen med de viktigste sidene dine gjør seg virkelig, og kler designet ditt! Må si at du ser ut som en utrolig flott jente også, naturlig pen! Ikke oversminket som mange andre bloggere er. Dessuten liker jeg flasheffektene dine! Jeg ser du har en del annonser, men de har du faktisk satt fint inn i forhold til mange andre bloggere, creds! Hvis det er noe jeg skal plukke på sånn designmessig må det være at jeg skulle gjerne sett alt i sidemenyen din i lik bredde. Tekst, anonnser og alt. Det ville gjort bloggen enda mer oversiktelig.

Innhold: Du blogger mye om det som skjer i hverdagen din ser jeg, men også med andre kreative innlegg inn i mellom. Du skriver bra, og har mange fine bilder. Tror nok det er mange jenter som elsker innleggene dine! Og sikkert gutter også. Sånn i hovedsak virker bloggen som noe som appelerer til jentete-jenter, om du skjønner hva jeg mener?

Kreativitet: Jeg synes du har mange kreative vinklinger på hverdagsinnleggene dine – slik at de ikke er så hverdagslige alikevel. Morsomt med ukens blogger, det liker alle!

Annet: Savner kategorier, eller en søkefunksjon. Og et arkiv.

Karakter: 5. Du har en fin blogg, jeg er sikker på at det er mange som er glad i den!

Design: Jeg må virkelig si, Ida, at du har virkelig fått til et fint design. I alle fall til å være en del av Blogg.no portalen. Greit, reklamen er den ennå, men jeg ser likevel tydelig at det er lagt ned arbeid i designet. Prøvde meg selv litt på en header og slikt på Blogg.no i dag, og det var ikke lett. Nå er jeg ingen ekspert på koding og Photoshop, så jeg skjønner at det ikke alltid er like lett å få designet sitt slik man gjerne ønsker. Men som sagt, du har fått det flott til! Det eneste jeg kan prike litt på er at i headeren ser det ut som det ene bildet er litt avkuttet på hodet, på det hvite. Ellers synes jeg det er en fin effekt med hvit kant rundt bildet i headeren, men da skulle du fullført den hvite kanden inni armen din også, der alt er hvitt. Og kanskje ha like stor bredde hele veien rundt bildet på den hvite kanten, og runde den ut slik at det ikke blir noen spisser og kantete hjørner. De første bokstavene i “sletvik” vises litt dårlig, men “ida” vises flott, og har en nydelig effekt fargemessig. Dessuten var det faktisk ganske kult at sidemenyen din går så langt opp som den gjør. Det ser ikke like fint ut hos andre, som hos deg. Egentlig burde du også få bakgrunnen til å følge med når man scroller ned, og at den ikke sitter fast som nå. For når jeg scroller ned forsvinner navnet i headeren din helt i fargene.

Innhold: Jeg vil sette deg under kategorien “hverdagsblogger”, du også. Men jeg ser at du har mange fine hverdagslige innlegg! For eksempel tips til jogging. Jeg synes også du skriver fint, og er flink å inkludere leserne dine ved å stille spørsmål etc. Om du ønsker å utvide leserskaren din kan det kanskje være en idè å begynne med noen faste spalter eller noe lignende?

Kreativitet: Nydelig at du har fått inn noen HTML-koder, det er sikkert mange glad for. Dessuten har du mange fine, kreative innlegg.

Annet: Et tips er å sette “Om meg” siden lenger opp, så den er mer synlig. Veldig fint at du har kategorier!

Karakter: Sterk 4. Noen småting her og der, men alt i alt har du en flott blogg!

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • Ida Sletvik

  Tusen tusen takk for vurderingen :-D betyr kjempemye!

  6. august 2010 at 10:08 pm Reply
 • Renate

  Takk for vurdering, tar til meg det du har sagt :)

  8. august 2010 at 8:05 pm Reply
 • Luna Anette

  Tuusen takk for vurderingen! Nå ble jeg glad:)

  10. august 2010 at 2:04 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!