Bedømming av blogger DEL 10

15. august 2010

Da er det klart for en ny del i bloggerbedømmelsene mine. Dere har ennå anledning til å melde på deres blogg i dette innlegget.

Design: Jeg ser sånn med første øyekast at du har et såkalt enkelt WordPress.com design – og det funker fint. For det første er det ryddig, det er oversiktelig og det er nøytralt. På en annen måte kan det bli litt uoriginalt og kjedelig, med tanke på at det er så mange andre som også har det. Derfor er det ekstra viktig å ha en header som er oppsiktsvekkende, og lett å huske (eller vanskelig å glemme, om det er å foretrekke). Headeren din er mystisk og fin. Jeg tror ikke jeg kommer til å glemme den, så good work der! Kanskje du kunne skrive bloggens navn på headeren, eller noe? Du må nesten se det an selv, men om du putter navnet i headeren så anbefalerjeg deg å slette navnet som står over headeren, slik at det ikke blir dobbelt opp.

Innhold: Jeg synes innleggene dine er varierte, innholdsrike og fine. Pluss at det ser ut som du har lagt litt arbeid bak dem, og det gleder et ungt bloggerhjerte. Jeg skulle bare ønske du blogget litt oftere og jevnere, det hadde hevet bloggen en del hakk, for jeg tror du hadde tilføyet bloggerby mye bra!

Kreativitet: Jeg synes innleggene dine er veldig kreative, du gir mye av deg selv. Og det er unikt. Noen av innleggene satt jeg lenge og studerte.

Annet: Jeg har egentlig ikke så mye annet å tilføye enn det som allerede er sagt.

Karakter: 4. Fordi jeg skulle ønske du hadde et mer orginalt design og at du blogget oftere.

Design: Jeg synes du har et skikkelig stilig design, jeg! Headeren din er jo ganske magisk, og står helt i stil med hvem du er. Den har behagelige farger og er ikke “for mye” heller. Jeg synes den øvre menyen dine er kjempefin også, men hva med å droppe den sterke blåfargen og heller sette inn grønnfargen du har i headeren for eksempel? Kanskje mer behagelig for øyet? Dessuten kunne det vært fint å skilt menyen fra innleggene på en eller annen måte. Men ellers synes jeg at designet ditt hører til de unike, fine designene (som man ser så alt for sjeldent dessverre).

Innhold: Jeg elsker måten innleggene dine er satt opp så ryddig og elegant. Du har laget en del bilder/tegninger som er unike, og gjør seg utrolig godt i et innlegg. Det blir også interessant å lese, nettopp pga at du bruker illustrasjoner! Fotografiene dine er også så utrolig herlige! Og det innlegget fra bokturneen = Herlig! Pluss disse musikkinnleggene dine da – de overgår jo alt jeg har sett av musikkinnlegg! Så genialt påfunn! Nei, vet du, her er det mye bra. Hvis du ønsker å nå frem til flere lesere kan du eventuelt skrive mer innlegg som er basert på at leserne dine skal lære noe. For eksmepel linker til fine nettsider, anmeldelser, blogganbefalinger, redigeringstips osv.

Kreativitet: Som sagt over her, illustrasjonene dine er konge! Dessuten liker jeg det jeg ser i sidemenyen din også. Blant annet hvordan du bruker Twitter på en morsom måte, at man kan oversette bloggen til engelsk, hvordan du beskriver hvem de du linker til er, når du blogget i kalenderen osv. Herlig! Ask me, som du har i menyen oppe, er også et herlig påfunn. Og den siden om deg er meget lekker.

Annet: Hadde kanskje vært fint om man kunne trykke på headeren for å komme til forsiden, men prik prik vet du. Utrolig morsomt at vi få ta del i søkingen din på skole i Hawaii (lykke til der, din heldiggris!). Hadde kanskje vært fint med kategorier.

Karakter: 6. Jeg synes du er en utrolig flink blogger – og jeg synes du fortjener mange flere lesere. Så, jeg håper du får noen flere etter dette innlegget. Lykke til på Hawaii!

Share:
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Marie

  sv; kult! :D jeg samlet også på klistremerker og glansbilder. nå lurer jeg på hvor det ble av den store glansbildealbumen min .. hm .. også hadde jeg en tid hvor jeg samlet på kule kofferter fra burger king, haha!

  satt og ventet på et bedømming-innlegg jeg nå :D topp!

  15. august 2010 at 3:45 pm Reply
 • Marlene

  sv: tusen takk! :) hehe, har hatt det veldig fint, jeg!

  er innom bloggen din jeg, var senest i dag, er bare ikke så flink å gi lyd fra meg :s men jeg titter ofte innom!

  15. august 2010 at 3:48 pm Reply
 • Milla

  svar: hehe alltid gøy å le litt :)

  15. august 2010 at 3:55 pm Reply
 • Aurora

  bra bedømming :D utrolig fin blogg du har! :D
  sv: tusen takk (:

  15. august 2010 at 4:12 pm Reply
 • Mari

  Takk for fine ord, og tips! Huff, eg veit eg burde blogge oftare. Dessverre er det slik med meg at kvaliteten går ned om kvantiteten går opp, så eg får jobbe med å finne ein balansegong. ;)

  15. august 2010 at 4:44 pm Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Atter en gang, gode bedømmelser :) Jeg elsker å lese disse. Man får noen nye blogger å lese, og det liker jeg :) Takk igjen <3

  15. august 2010 at 5:40 pm Reply
 • W e b - L i n n . n o

  Så morro med blogg dømming. :D Kjempe søt blogg hadde du også. takk for titten og besøket. ;)

  15. august 2010 at 7:32 pm Reply
 • Renate

  Gode bedømmelser nok en gang :)

  16. august 2010 at 12:52 am Reply
 • bente

  Fine bedømmelser, du er kjempeflink! Jeg vil gjerne melde meg på jeg også :)

  16. august 2010 at 11:22 am Reply
 • Dorthea

  Wee – du er vell god! Tusen takk for bedømmelse, lykkeønskninger og gode tips. Er lett å se seg blind på sin egen blogg i blant så er godt med noen friske øyne som kan pirke litt :-)

  17. august 2010 at 1:35 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!