Bare et tips til noen gode dealer

12. august 2010

Jeg har som sagt begynt med annonser her på bloggen min, og en av annonsørene er City Deal NO. Jeg må bare få lov å gi dem litt creds, fordi jeg synes de kommer med fantastiske tilbud! Det går ut på at dere som bor i de største byene i Norge får dagstilbud på dealer i din by, og her er det mye å spare! Pluss at det er mye forskjellig, alt for en hver smak. Det er litt dumt at Harstad ikke er med på listen, det er jo en realtivt liten by. Men uansett synes jeg at det var såpass interessant at jeg sa ja til å ha annonser fra dem her på bloggen min – til deres fordel. La meg for eksempel nevne at om du bor i Drammen så kan du i dag få hele 72% rabatt på CEWE Fotobok (du vet, den jeg elsker). Samme dealen gjelder om du bor i Oslo, Bergen, Trondheim og mange andre byer! Av og til er det samme tilbudet i alle byene, andre dager er det forskjellig fra by til by. Jeg anbefaler dere i alle fall til å sjekke ut. Jeg hadde garantert benyttet meg av tilbudet om jeg bodde i en av disse byene!

Ellers tenkte jeg og legge ut svarene jeg fikk på leserundersøkelsen min snart. Så om de som ikke har svart på den kan gjøre det så hadde det vært perfekt! Virkelig.

Er dere forresten interessert i å høre hvorfor jeg har valgt de annonsørene jeg har (som jeg har skrevet i dette innlegget)? Eller er det dere ganske likegyldig?

Share:
Previous Post Next Post

7 Comments

 • Marie

  Synes annonser er helt greit jeg, når det ikke blir som et gigantisk monster som tar over hele bloggen. :) Er interessert i å høre hvorfor du valgte de du har ja :)

  12. august 2010 at 1:42 pm Reply
 • Naitzel

  Hm, passende, ettersom jeg akkurat har flyttet til Bergen :D

  12. august 2010 at 1:44 pm Reply
 • Muffin

  Hm, dette er jo litt interessant. :) kan jeg spørre hva det er du tjener penger på? pr klikk på annonsene?

  ps. har alltid lyst på cewe-bok, men har ingen bilder å putte inn i en. :P

  12. august 2010 at 3:22 pm Reply
 • Caroline

  Muffin: Du tjener ikke per klikk på annonsen, men på hvert salg som kommer av at noen gikk inn via din blogg. Til nå har jeg ikke tjent noe, så for små bloggere tror jeg det er relativt lite å hente i dette. Om man ikke har en veldig bra annonsør eller noe da.

  12. august 2010 at 10:25 pm Reply
 • Speilvendt

  Kjenner jeg har veldig lyst på CEWE bok hvert fall! Mulig jeg benytter meg av det :) Seff har jeg lyst til å vite hvorfor du velger de annonsørene!

  sv. Linsene heter iWear supreme eller noe sånt. Betaler litt over 300 i mnd. Dyrt ja… :P (har svart ang. Binka i kommentarfeltet..)

  12. august 2010 at 10:35 pm Reply
 • trille

  Jeg synes annonser er helt greit på blogger, så lenge de ikke tar helt over (er over alt, blinker og sånn). Synes det er fint å kunne tjene litt ekstra på noe en liker godt.
  Kjempeflott at du forklarer hvorfor du har valgt som du har, da blir det straks litt mer bak det enn “jeg vil tjene penger, bli rikest mulig”. Hihi.

  Har svart på det du spurte om hos Ida, tenkte noen andre også stusset på det. Og så vil jeg legge til at de bestilte designene egentlig ikke skriker “jeg er lagd av noen andre og har et særpreg fra den” før jeg har sett andre design lagd av samme person. Skjønner? Må visst legge meg, klarer ikke å forklare noe. :P

  12. august 2010 at 10:47 pm Reply
 • Kiwie//Kristine

  Jeg leser gjerne tankene dine bak annonsevalgene du tar.

  13. august 2010 at 6:25 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!