Tips om gode nettsider for oss bloggere

30. juli 2010

Det finnes tusenvis på tusenvis av nettsider der ute som er meget nyttige for oss som blogger. Her vil jeg liste opp noen få av dem som jeg liker å ta en titt på av og til.

Forresten vil jeg minne dere på at konkurransen min snart er over, og siste frist for å melde seg på er i dag, 30. juli.

De aller fleste bloggere har vel hørt om Bloglovin, men man kan likevel ikke komme utenom den. Her er det laget et genialt system for å følge ynglingsbloggerne dine – og oppdage nye blogger. Det er også muligheter for å gjemme på innlegg som du likte spesielt godt. Rett og slett et must for oss som blogger, det vil jeg absolutt si!

Dette er et genialt verktøy for oss som vil oppdage nye bloggere, eller inspirasjon. StumpleUpon er veldig ukomplisert og enkelt å bruke, og du får mye igjen for det. Du kan legge til dine interesser, og dermed siles de beste sider ut for deg. Du trykker på det du liker, og det lagres. Herlig! Les mer om denne herlig tjenesten på Femelle.

Om du virkelig vil bli en god blogger burde du ta deg en tur innom Pro Blogger. Her formelig florerer det i gode tips og triks når det gjelder bloggen. For eksempel kan du lese om vanlige feil bloggere gjør, hvordan man bør skrive en god “Om meg” side, hvordan tjene penger på blogging og generelle gode tips for å skrive innlegg. Siden er på engelsk.

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Hilde

  Stumbleupon er er fantastisk side. Jeg blir skikkelig avhengig av den og kan bruke mange, mange timer på å “stumble”.

  Problogger har jeg ikke vært innom før, så den må jeg sjekke ut! Takk for tipset :)

  30. juli 2010 at 2:24 pm Reply
 • kristin

  Du er nominert til tittelen “Norges beste bloggdesign”! Imorgen blir finalistene plukket ut, så følg med! Det kan jo hende du blir en av dem;)

  30. juli 2010 at 3:15 pm Reply
 • Ida

  Jeg har stumblet i flere år nå, og jeg liker at flere og flere har begynt å stumble :D Det er jo en helt fantastisk måte å oppdage nye nettsteder på :)

  30. juli 2010 at 3:16 pm Reply
 • Petter Opsahlseter

  Aktiviteter for barn i hele Norge, samlet på ett sted. Her finner du dyreparker, badeland, fornøyelsesparker, lekeland, steder å feire barnebursdag og mye mer!

  19. april 2011 at 11:53 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!