Tilværelsen

14. juli 2010

Det var både godt og rart å komme hjem igjen. For det første så ser været slik ut fremover:

… Og med denne utsikten er det ikke rart man kan bli litt vær-deprimert, ha ha. Men det går bra. Nå kan jeg jo ha på ullsokkene og hettegenseren, som jeg elsker så mye! Pluss at jeg nå sitter med et stort ullteppe. Det beste er selvfølgelig å kunne sove på et kjørlig soverom. Det er det beste jeg vet. Å sove i et varmt rom er… Grusomt.

Det var deilig å se Mimi (katten min) igjen. Hun ble kjempeglad for å endelig kunne komme hjem. Ellers har jeg tenkt mye her hjemme, i det store, tomme huset. I dag ble det litt kjedelig for meg. Dermed bestemte jeg meg for å dra på svømmehallen. Der svømte jeg 1000 meter. Det gikk litt sakte, siden det er veldig lenge siden jeg svømte sist. Men det var deilig. Og jeg vil dra tilbake så snart jeg kan og svømme mer.

Share:
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Sandra Jeanette

  Ser ikke noe bedre ut her nede heller, egentlig. Regn fra fredag – onsdag. BLEH! Hvoooor er sommeren? :((

  15. juli 2010 at 12:44 am Reply
 • KAYSO

  Det er slik været ser ut fremover til oss også… trist! Det hørtes helt herlig ut å dra å svømme. Jeg bor rett ved badeland og skjønner egentlig ikke helt hvorfor jeg ikke drar dit oftere… Glemmer litt at det er der tror jeg. Svømming er jo kjempeherlig trening også. Men akkurat nå hater jeg alt som har med vann å gjøre, hehe huff… så nå nekter jeg å dra frivillig en plass for å svømme :P

  15. juli 2010 at 10:11 am Reply
 • Helene

  Ganske deprimerende vær her også ja… Godt at Mimi er tilbake. Skjønner godt du har savnet henne!

  15. juli 2010 at 9:31 pm Reply
 • bente

  Sommerværet har ikke akkurat vært noe å skryte av her heller. Flott at du ser det positive i det da, jeg har prøvd det jeg også – det er jo ingen verdenskrise at vi ikke får så mye sol som vi kunne tenkt oss ;) Flink du er som drar på svømming! Tror jeg skal begynne med det jeg også, det er jo så forfriskende og herlig :D

  Tusen, tusen takk for fin kommentar forresten. Det hjelper veldig å få sånne tilbakemeldinger <3 :)

  16. juli 2010 at 9:52 am Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!