Sannheten må frem!

5. juli 2010

OK GODTFOLK. La oss legge alle kortene på bordet nå.

1. Hvem er du egentlig, du som leser bloggen min? Jeg vil vite hvor du kommer fra, hva du gjør (skole, jobb etc), hvilke bøker du liker, hva du tenker mest på og hvor gammel du er. Pluss kjønnet ditt og andre vesentlige saker du finner for godt å fortelle meg.

2. Hva liker DU best å lese om på MIN blogg?

3. Hva liker du best å lese om på blogger generelt?

4. Hva liker du minst å lese om på min blogg?

5. Hva liker du minst å lese om på blogger generelt?

6. Bruker du Mac eller PC?

Jeg gleder meg skikkelig til å lese svarene deres nå faktisk. Håper MANGE av dere svarer – helst alle sammen. Lange, utfyllende svar som jeg kan smake på. Jeg liker å ha kontakt med leserne mine. Jeg liker dere!

Share:
Previous Post Next Post

10 Comments

 • Sandra Jeanette

  Jeg er kul, så jeg er den første som svarer! Selv om kanskje noen andre rekker å poste svaret sitt før meg?! Here we go:

  Jeg kommer fra Skånland kommune (nærmeste bestemt Sandstrand/Tovik) men bor i Stavanger. Jeg har sommerferie, og jobber deltid på Harbour Cafè og Bowling. Hvor jeg serverer mat, mixer gode drinker og blir terget fordi jeg er utrolig svak. Og et jævla matvrak. Jeg har søkt på sykepleien til høsten, men tror ikke det er det jeg vil bli allikevel, så jeg håper nesten at jeg ikke kommer inn! Jeg liker ikke bøker (!!) og hater å lese annet enn mellomlange blogginnlegg, ja, tror jeg er lat!
  For tiden tenker jeg mest på jobben min, for den og folkene der gjør meg glad. Jeg tenker også på hvorfor i alle dager en av kollegene mine kyssa meg på kinnet, og hva det egentlig betydde – hva betyr kyss på kinnet egentlig?! Tenker også på hva det var han prøvde å fortelle meg i sta, men ikke ville allikevel – av en grunn han heller ikke ville fortelle meg. ARGH! Jeg er ei superduper kul jente, og jeg er 20,5 år ca. Blir 21 i desember, og ja, jeg tror jeg er alkoholiker. Neida, men jeg liker alt for godt å drikke.

  Jeg liker å lese det bloggen din handlet om før, husker ikke hva det var helt nå, men du var en av mine favorittbloggere. I det siste har du blitt borte i det store blogghavet fpr meg. Gjør et bra comeback!

  På blogger generelt liker jeg beste å se bilder meg en kort tekst til (jeg liker jo egentlig ikke å lese) så liker jeg å lese om folks liv, om dagene til unge mammaer, og om sko. Men bilder er det som får mest oppmerksomhet av meg. Så liker jeg jo innleggene til Flinke Piker og Walk Of Shame. ¨

  Jeg liker mist med din blogg..? Lange tekster.

  Jeg liker ikke oppsummeringer av dager, med midnre det er sånn time for time med bilder! Det er bare kjedelig. Mat er også ganske kjedelig å lese om. Eller folks treningsvaner.

  Jeg bruker pc. Acer <3 Mac er noe tull.

  Håper dette er tilfredsstillende nok svar for deg ;)

  5. juli 2010 at 1:34 am Reply
 • Marte

  1. Hvem er du egentlig, du som leser bloggen min?

  Jeg er Marte, jeg er 15 år og kommer fra Hallingdal. Men det vil si, jeg fløtter snart til Verdens aller Beste Sted for å være der en stund. Kanskje så mye som to og et halvt år. Rart! Nå for tida tenker jeg utrolig mye på at jeg skal ta oppkjøringen på torsdag. Det er noe jeg har venta på i over et år, minst, og planen var egentlig å ta den på bursdagen min, som er dagen etter Sandra’s. Men du veit, planer funker dårlig. Jeg gruer meg, samtidig som jeg gleder meg, for det kan bli utrolig gøy om jeg klarer det, for da har jeg nemlig en bil uti hagen som står og venter på meg! Jeg jobber på Kiwi, men bare ut juli. Da er jeg ferdig. Akkurat nå skulle jeg vært i seng, men jeg får ikke sove før kl er 3. Sånn det har vært de siste nettene, så inatt bare stod jeg opp, istedet for å ligge og vri meg i flere timer. Det begynner å bli lyst ute. Deilig. Jeg er alene hjemme, og tv’n står på uten lyd, kun for at jeg skal ha selskap. Jeg blir en smule paranoid når jeg er hjemme alene, så jeg må ha selskap i noe.. haha.

  2. Hva liker DU best å lese om på MIN blogg?
  Jeg liker å lese om hverdagslige ting og om det du studerer. Du forteller ofte at du holder på med noe innafor studiene, men sjelden hva.. Det hadde vært fint å lese mer om:) Jeg savner litt de innleggene du hadde for.. tja, et år sida kanskje? Det var litt oftere, litt usaklige om ting og tang. Haha, bra beskrivelse? Jeg liker forresten å lese anmeldelser av filmer og bøker. Det meste du skriver, egentlig! Dessuten liker jeg bildene du tar!

  3. Hva liker du best å lese om på blogger generelt?
  Jeg liker å se på innlegg med fine, spennende, annerledes eller inspirerende bilder! Også liker jeg å lese tekster som er morsomme, ironiske og sarkastiske. Eller rett og slett, innlegg som blir morsomme samme hva de handler om, fordi bloggeren skriver underholdene!

  4. Hva liker du minst å lese om på min blogg?
  Hmm.. Sånne korte innlegg om at “akkurat nå skjer det og det og jeg har dårlig tid, vi snakkas!” hehe. Jeg liker bedre innlegg der du utdyper et eller anna =)

  5. Hva liker du minst å lese om på blogger generelt?
  “Idag kjøpte jeg det og det her og der..”Sminke og klær osv. Med mindre bloggeren kjøper litt spesielle og annerledes ting, eller har en spesiell/annerledes klesstil osv.

  6. Bruker du Mac eller PC?
  PC, Men jeg drømmer om Mac! Når jeg har betalt lappen ferdig i Oktober og har kjøpte julegaver fram til Desember, skal jeg begynne å spare til Mac! :P

  OG ja, det her er den lengste kommentaren jeg noen gang har skrivi. som sagt jeg er trøtt, men får ikke sove, og har liiite å gjøre på :P

  5. juli 2010 at 1:41 am Reply
 • Marte

  Woach, den blei SYKT lang!! haha sorry :P

  5. juli 2010 at 1:41 am Reply
 • Heidi

  1. Hvem er du egentlig, du som leser bloggen min?
  Jeg er 25, bor i Bergen, men er fra Oslo. Jeg liker å lese mange slags bøker, men særlig bøker med godt språk (hvor det ikke nødvendigvis hender så mye hele tiden). Ellers leser jeg ofte bøker om religion – også på fritiden. Jeg tenker mye på hva jeg skal bruke livet mitt til.

  2. Hva liker DU best å lese om på MIN blogg?
  Jeg liker hverdagsbetraktningene og innleggene om bøker best.

  3. Hva liker du best å lese om på blogger generelt?
  Det samme som over. Leser også en del politiske/samfunnsrelaterte blogger samt blogger om religion..

  4. Hva liker du minst å lese om på min blogg?
  Jeg er ikke så veldig interessert i fotografering og utstyr. Nå er jo du interessert i det, så jeg vil ikke mene at du skal slutte å skrive de innleggene, men jeg liker andre innlegg bedre.

  5. Hva liker du minst å lese om på blogger generelt?
  Beskrivelser av hva folk har på brødskiven (med mindre det er et skikkelig godt tips) eller hva de har på seg, kan jeg klare meg uten. Av og til synes jeg enkelte bloggere blir litt vel narsissistiske.

  6. Bruker du Mac eller PC?
  PC.

  5. juli 2010 at 2:15 am Reply
 • KAYSO

  1. Hvem er du egentlig, du som leser bloggen min? Jente, 25 år fra Kristiansund. Jobber som radiograf, leser krimbøker og Vampyrbøker, tenker mest på livet generelt og det hverdagslige :)

  2. Hva liker DU best å lese om på MIN blogg? Jeg liker veldig godt tipsene dine om ting og tang og anmeldelser :) Liker også veldig godt de innholdsrike bildeinnleggene dine.

  3. Hva liker du best å lese om på blogger generelt? Jeg liker nesten å se mer enn jeg leser. Jeg liker bilder som taler for dagen og lese om hverdagslige ting som jeg kan kjenne meg igjen i.

  4. Hva liker du minst å lese om på min blogg? Ikke noe jeg kommer på egentlig.

  5. Hva liker du minst å lese om på blogger generelt? Hmmm.. jeg leser kun blogger jeg liker, så er ikke så plaget, men alt for lange tekster faller jeg fort av hvis de ikke er veldig fengende skrevet, ellers kan ensformige blogger miste interessen min litt, så jeg liker blogger som har litt av alt :)

  6. Bruker du Mac eller PC? Jeg bruker PC :)

  5. juli 2010 at 8:38 am Reply
 • Caroline

  Åh, så flott at dere tar dere tid til å svare! Det er virkelig herlig å lese – og ikke minst veldig lærerikt! Takk!

  5. juli 2010 at 11:36 am Reply
 • Lady Netta

  Jeg er Anette, skal snart begynne på UiO, forhåpentligvis. Jeg bor rett utenfor Lillestrøm. Akkurat nå tenker jeg mest på at jeg skal til København om noen få timer :D Jeg leser Buzz Aldrin, hvor ble det av deg i alt mylderet? akkurat nå, og den virker nydelig :)
  Jeg liker alt du skriver jeg! Vet det ikke hjelper så mye, men sånn er det :P
  På blogger generelt liker jeg bildeinnlegg, spotify-linker, tips til filmer og bøker og ja, sånt no.
  Jeg liker ikke lange innlegg om hva folk spiser eller hva de har gjort hele uka. Greit å fortelle litt om seg selv, men ikke alt.
  Og jeg bruker selvfølgelig Macbook Pro, har tidligere hatt MacBook, Mac Mini og Clamshell Macen ;)

  5. juli 2010 at 12:03 pm Reply
 • Helene

  1. Jeg er Helene, jente på 22 år fra Oslo som studerer førskolelærerutdanningen i Bergen. Skal begynne på mitt tredje og siste år, og kjenner jeg synes det er litt skummelt å bli “voksen” allerede til nesteår. Akkurat nå i sommer jobber jeg som vikar i barnehage :-). Jeg leser så og si aldri bøker. Det eneste er småbøker, noveller og dikt en sjelden gang. Jeg tenker ofte på hvordan mennesker jeg treffer på har blitt som de har blitt. Ofte vanskeligstilte barn. Du kan jo nok litt om det selv :-). Så prøver jeg å finne ut hvordan jeg best mulig kan møte dette mennesket på en postiv måte.

  2. Jeg liker best bildeinnleggene dine, og dine tanker rundt det du treffer på i hverdagen.

  3. Jeg liker best personlige blogger jeg. Hvor man viser litt om hvem man er.. Og gjerne krydret med litt bilder! Og så synes jeg det også er litt moro å lese på “populære” blogger bare for å følge litt med på sladderet.

  4. Jeg er ikke så interessert i bøker , så bokanmeldelsene leser jeg aldri. Men det er jo sikkert interessant for andre! :-)

  5. Typen “jeg spiste tre kjøttboller til middag og så gikk jeg for å møte lise, og det var gøy. hadet.” og de som bare skriver en haug ugjennomtenkte innlegg bare for å si “sorry for at jeg ikke har blogget flere ganger i dag”. :P hehe.. den typen 12-årsbloggere.

  6. Jeg bruker PC, men jeg må si at jeg ønsker meg Mac!

  5. juli 2010 at 4:28 pm Reply
 • Mari

  Eg er 23, jente og kjem frå Sogn (derav nynorsken). Eg er for tida mellom to gradar – bachelor og master i kjemi. Eg likar naturvitskap. Og så likar eg å lese fantasybøker. Akkurat no les eg Ringenes Herre for 150’de gong. Elskar den boka.

  2. Hva liker DU best å lese om på MIN blogg?
  Innlegg om bøker du har lest og filmar du har sett. Du skriv på ein slik måte som gjer meg veldig nysgjerrig på det du skriv om. Slik som Dødslekene, som eg fekk kjempelyst til å lese.

  3. Hva liker du best å lese om på blogger generelt?
  Alt mogleg! Det kjem an på bloggaren. Nokon skriv bra om litteratur, andre har flotte bilete, og andre igjen skriv om dagleglivet på ein engasjerande og interessant måte.

  4. Hva liker du minst å lese om på min blogg?
  Hm, ingenting som eg kjem på?

  5. Hva liker du minst å lese om på blogger generelt?
  Bloggar fulle av skrivefeil er ikkje så artig. Folk som berre skriv om kva dei gjer på og kva dei har kjøpt, på ein uengasjerande måte.

  6. Bruker du Mac eller PC?
  PC. Er nøgd med det. ;)

  5. juli 2010 at 5:10 pm Reply
 • Liljen ~Life As it Is~

  1. Hvem er du egentlig, du som leser bloggen min? Jeg vil vite hvor du kommer fra, hva du gjør (skole, jobb etc), hvilke bøker du liker, hva du tenker mest på og hvor gammel du er. Pluss kjønnet ditt og andre vesentlige saker du finner for godt å fortelle meg.

  Kristel Liljen fra ei lita bygd i Nord-Trøndelag. Gjør ingenting, er bare hjemmeværende pga psykiske problemer. Liker det meste av bøker, har ei liste over bøker jeg har lest i år på bloggen min :) For tiden tenker jeg mest på EN ting, men kan ikke skrive noe om det.. LOL LOL xD Er 27 år GAMMEL kvinne, nei, er vel JENTE :p Alenemamma til ei jente på snart 7 år :D

  2. Hva liker DU best å lese om på MIN blogg?
  Hmm liker å lese det meste jeg. Men er ikke så glad i innlegg som “i dag har jeg gjort det og det, og etterpå skal jeg gjøre det og det.”

  3. Hva liker du best å lese om på blogger generelt?
  Liker godt innlegg som er godt skrevet, om tema som interesserer meg. Feks gode reflekterende innlegg om psykiske problemer. Eller Reflekterende innlegg what so ever.

  4. Hva liker du minst å lese om på min blogg?
  Har ikke merket meg noe spesielt jeg..

  5. Hva liker du minst å lese om på blogger generelt?
  Innlegg som jeg skrev om litt lenger oppe her.. Oppramsing om hva man har gjort i løpet av en dag.

  6. Bruker du Mac eller PC? PC. Dell inspiron ;D

  5. juli 2010 at 10:08 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!