Jeg kunne ikke dy meg…

9. juli 2010
Egentlig har jeg begynt å lese “Drømmehjerte” av Cecilia Samartin, men når jeg så “Opp i flammer” på Norli i Tønsberg i dag kunne jeg ikke dy meg. Det er den andre boken i triologien til Suzanne Collins om Dødslekene (jeg har skrevet anmeldelse på den første boken her). Jeg kjøpte den selvfølgelig, og har begynt å lese den nå (jeg legger Drømmehjerte litt på hyllen). Til nå er den like fantastisk som Dødslekene, og jeg har store planer om å lese mer i morgen for å si det sånn! Har noen av dere lest den?

Share:
Previous Post Next Post

3 Comments

 • bente

  Takk for boktips! Jeg har ikke lest hverken Dødslekene eller Opp i flamer, kanskje de blir mitt neste biblioteklån :) Drømmehjerte har jeg lest da, den likte jeg :)

  10. juli 2010 at 12:19 pm Reply
 • MariaExpressen

  aldri lest den..men er definitivt satt opp på boklisten;)

  11. juli 2010 at 8:06 pm Reply
 • Elin

  Denne serien tenkte jeg at jeg skulle lese, men har ikke klart å somle meg til det enda. Akk ja – så mange bøker, så liten tid. ;-)

  15. juli 2010 at 7:46 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!