Bedømmelse av blogger DEL 3

31. juli 2010

Design: Du har et veldig enkelt design, men samtidig så utrolig stilfullt! Jeg liker det faktisk veldig godt, enkelheten. Skal jeg pirke veldig hadde jeg kanskje hatt tittelen på innleggene mine i hvit farge, men pytt, det er pirk! Skulle virkelig ønske du fikk eget domene Andrea, det hadde vært stilig. Jeg vet jo hvor utrolig god du er til å mekke sammen fantastiske ting, og med eget domene kunne du skapt et unikt design. Tenk på det, ok? Kanskje du også burde rydde litt i sidemenyen din. Legge all kontaktinformasjon på en side, søkefunksjonen litt lenger opp og slikt? Jeg vet ikke, det også priking. Og forresten: Om du vil dele med oss hvordan du fikk inn søkefunksjon så kan du det i kommentarfeltet. Sikkert mange som blir glad for det.

Innhold: Åh, innholder på bloggen din er magisk. Du er magisk. Filmene dine, musikken din, inpirasjonskildene dine og bildene dine er bare helt fatastiske og enestående! Jeg har egentlig ingenting å sette fingeren min på her, Andrea. Du er enestående i din sjanger. Hadde vært morsomt å se deg skrive mer også, jeg er sikker på at du er flink til det også!

Kreativitet: Man kan ikke klage på kreativiteten din. Du er kreativ i hver eneste film, bildeserie og musikkstykke. Til de grader.

Annet: Jeg elsker at du skriver bildeinformasjon på innleggene dine, altså lukketid og blender. Det burde jeg også begynne med, for jeg er veldig glad når jeg ser det på andre blogger. Kunne vært fint om du satt opp innleggene dine i kategorier, litt lettere for oss lesere å følge med da.

Karakter: En sterk 5. Jeg synes du er kjempeflink!

Design: Jeg må nesten smile når jeg ser headeren din, for den er virkelig deg. Du har en utrolig ryddig og fin meny, det skal du virkelig ha skryt for! Jeg liker også veldig godt de små ordene du har satt nederst på menyen din, tankevekkende! Ellers synes jeg det er ryddig og fint, men jeg ville kanskje valgt en annen blåfarge som bakgrunn? Eller et mønster av noe slags slag? Jeg vet ikke, nå pirker jeg veldig. Og siden headeren din har runde hjørner, så hadde det kanskje vært fint med runde hjørner på resten av bloggen og? Bare et lite tips, som du kan gjøre hva du vil med. Sånn heltetlig synes jeg du har et stilig design, og du skal være stolt av å ha laget deg selv! Det hadde jeg ikke klart!

Innhold: Man skal lete lenge etter en mer genial skribent enn du er. Jeg nyter hvert gjennomtenkte ord med stor fornøyelse. Du er en inspirasjonskilde, og jeg fryder meg når jeg ser det ligger nye tekster av deg tilgjengelig. Du engasjerer og gleder meg. Så innholdet på bloggen din synes jeg egentlig ikke kunne vært bedre – for å si det sånn.

Kreativitet: Tekstene dine er jo utrolig kreative, nyskapende og unike. Så der har jeg ingenting å sette fingeren på. Kanskje du kunne vært mer kreativ med å legge inn noen unike sider om ditt og datt? Jeg vet ikke, men du kunne sikkert kommet på noe. Som blogger bør man tenke originalt, så man blir lagt merke til.

Annet: Savner linker hos deg. Du har jo Bloglovinlisten din, men det er finere med linker. Synes jeg da.

Karakter: Sterk 5. Keep it up!

Design: Jeg ser du har Blogspot, og Blogspot har gjort det mulig at man kan gjøre mye fint med designet. Dette ser jeg du har dratt dine fordeler ut av – og skapt noe unikt i forhold til andre Blogspot-bloggere. Jeg synes headeren din er fin, stilfull og enkel. Men personlig ville jeg nok lagd den litt mindre i høyden. Jeg vet ikke, men har aldri likt headere som dekker hele siden når jeg kommer inn på bloggen (utenom noen få unntak). Jeg vet ikke helt hvorfor, men det har nok litt med helhetsinntrykket å gjøre. Jeg vil på en måte se bloggen, ikke bare headeren, når jeg kommer inn på en blogg. Men den er langt fra stygg, bare så det er sagt! Det er forresten også mulig å fjerne “Blogspot-linjen” øverst, om du skjønner hva jeg mener? Da ser det litt mer proft ut. Ellers synes jeg fargene du har valgt er yppelig, og veldig behagelig for en lesers øyne. Kunsten ligger i lyse, behagelige farger (tror jeg). Det kan funke med mørke farger også – men det er sjeldent. Om det hadde vært mulig å ramme inn bloggen din litt, så tror jeg det hadde sett bedre ut. Slik at man ser hvor menyen er, og innlegget er. Om du skjønner hva jeg mener? Og “Welcome” hadde sett fint ut på samme linje som den lyse rosafargen som markerer innleggene dine. Det gjør seg forresten veldig fint at bakgrunnen står fast! Det er et bilde i sidemenyen din som stikker veldig ut i forhold til de andre, dette ser litt rotete ut. Og skal jeg være helt ærlig så ville jeg droppet den der “Stalker” greien (den som viser land og slikt), den ødela litt ditt stilemne på bloggen, den så “billig” ut. Men kjære deg, her pirker jeg fært skal du tro, for jeg må si at du har en veldig fin og nydelig layout. Helt sant!

Innhold: Jeg synes for det første bildene dine er veldig fine, bare så du vet det. Du er flink til å få dem skarpe og med fine farger. Det hadde vært fint om bildene dine og teksten var på samme linje vertikalt om du skjønner? Bildene er litt mindre i bredden enn teksten. Ellers blogger du jo om forskjellige ting, og du kombinerer tekst og bilde bra! En fin hverdagsblogger – med hovedfokus på sko, klær og slik.

Kreativitet: I teksten om deg selv har markert enkelte deler i teksten med rosa – det ga en fin effekt! Du har også en liste over musikken du liker nå. Fin idè! Hva med å legge dem inn med link til Spotify eller noe?

Annet: Hva med å skaffe deg en søkeboks? Det er veldig nyttig for oss lesere. Dessuten er det lurt å legge innleggene sine i kategorier, det virker ryddig. Jeg savner også linker, som er veldig kjærkomment når jeg leser andre sine blogger. Bloggarkivet ditt kunne du kanskje komprimert litt, så det tok mindre plass? Og jeg la merke til at du linker til Bloglovin 3 ganger i sidemenyen din – make it one. Dessuten savner jeg kontaktinfo (e-postadresse osv).

Karakter: 4. Jeg synes, tross alle min grusomme pirking (beklager) at du har en flott blogg, med et fint design! Lykke til videre!

Share:
Previous Post Next Post

2 Comments

 • Naitzel

  Takk Caroline! I denne prosessen har jeg lært utrolig mye om hva man kan gjøre med bloggen sin, så gjennomgangen din har ikke vært noe annet enn totalt vellykket. Nå skal jeg sette meg ned og tenke :D

  31. juli 2010 at 12:21 pm Reply
 • Maren Charlotte

  Takk Caroline! Flott å få god, konstruktiv kritikk fra deg. :) Nå skal jeg se på hva jeg kan få fikset på. Noe av det du nevner som f.eks. det med bredden på bildene mine og selve teksten, er noe jeg har slitt lenge med å finne ut hvordan jeg får i samsvar med hverandre. Samme med headeren, det er vanskelig å få den i rett størrelse! Om du har erfaring med hvordan det kan gjøres (det er sikkert ikke så vanskelig som jeg tror, men jeg er langt fra ekspert på dette området) så blir jeg glad om du legger igjen en kommentar for å hjelpe meg litt på vei!

  31. juli 2010 at 5:20 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!