Angående bedømming av bloggere

31. juli 2010

Jeg skal være ærlig med dere, folkens. Jeg føler meg både råtten og slem når jeg sitter og ser på bloggene deres – og liksom skal “dømme” dem, ut i fra mitt synspunkt. Håper indelig ikke jeg gjorde noen av dere lei dere, og jeg beklager at jeg er så prikete. Egentlig har jeg ingen rett eller erfaring til å sitte å bedømme bloggere, så dere burde absolutt ikke ta til dere alt jeg sier. For det er bare min mening, og den er det jammen meg ikke sikkert at jeg deler med mange andre. Og uansett hva jeg sier synes jeg dere skal gjøre det som dere føler for å gjøre. Følg deres drømmer, hjerte og ideer. Jeg er bare en liten trangsynt nordlending, med lite peiling. Så vet dere det. Og om noen av dere vil melde dere av bedømmingen så kan dere det, om dere synes jeg er for streng.

Forresten vil jeg gjerne ha tilbakemelding på min egen blogg. Kan dere ikke slenge inn litt konstruktiv kritikk i kommentarfeltet under her? Uansett hva. Ros tar jeg selvfølgelig også gledelig i mot – men jeg lærer mest av konstruktiv kritikk. I de siste dagene har jeg hatt mellom 150 – 200 unike lesere om dagen, og det hadde vært utrolig morsomt om de fleste av dere kunne legge igjen noen ord om hva dere tenker om bloggen min her! Dere kan bruke mine egene stikkord (design, innhold, kreativitet), eller finne på egne.

Jeg gleder meg til å høre fra dere nå! Og ikke vær redd for å ta i litt, jeg både fortjener det og tåler det (såfremt det ikke er personlige angrep, da vil jeg ikke legge det ut).

Her er jeg. I solen.

Share:
Previous Post Next Post

14 Comments

 • Marie

  Synes det er flott at du tørr å si din mening, jeg! De som ville ha bloggene sine anmeldt var jo sikkert klare over det på forhold at du kom til å være kritisk, og det er jo sånn anmeldere er.
  Fikk også tips til nye blogger som jeg kan følge, så takk for det :)
  Når det gjelder kritikk til din blogg så vet jeg rett og slett ikke. Designet ditt er flott og jeg liker det du blogger om også. Savner kanskje det å se enda flere bildeserier som du har tatt :)

  31. juli 2010 at 8:33 am Reply
 • Ulrikke

  Ber man om å få bedømming, må man tåle kritikk! Selv higer jeg alltid etter å bli bedre, så håper du bedømmer min blogg :) Kritikk tåler jeg!

  Når det gjelder din blogg, synes jeg den er utrolig bra. Synes virkelig den har tatt seg opp i det siste, med flott design, faste spalter osv. Du skriver utrolig godt, og jeg blir alltid glad når jeg ser du har postet noe nytt. Du poster KVALITET! Fortsett slik.
  Til sist må jeg legge til at du er en utrolig søt, nydelig og god jente.
  Keep up the good work!

  Klem fra Ulrikke

  31. juli 2010 at 12:00 pm Reply
 • Naitzel

  Du må ikke ha så dårlig samvittighet! Du er den mest konstruktive kritikeren jeg noen gang har støtt på, og den milde tonen du har anlagt får sikkert bare de fleste til å smile :) Dessuten meldte vi oss på dette helt frivillig og med advarsel om du skulle være “pirkete” :)

  31. juli 2010 at 12:25 pm Reply
 • Kristina Kvåle

  syns bedømmelsane din er kjempe fine – og reflekterar mine eigne meiningar, hihi :)

  31. juli 2010 at 1:20 pm Reply
 • Veronica S

  Du skal absolutt ikke ha dårlig samvittighet, alle har sin mening og det er ting man må godta. Seriøst, det er bra med konstruktiv kritikk;)

  31. juli 2010 at 3:13 pm Reply
 • Caroline

  Marie: Takk for tilbakemeldingen! Skal tenke på det med bildeserier! :)

  Ulrikke: Tusen hjertelig takk, du er så snill!

  Naitzel: Takk, tusen takk :)

  Kristina: Takk!

  Veronica: Takk, det var godt å høre.

  31. juli 2010 at 3:28 pm Reply
 • Sindre

  Stå på og tro på deg selv! Jeg er enig i alt det Ulrikke sa her oppe. Jeg oppdaget bloggen din pga. trackbacken som dukket opp i kommentarfeltet mitt da du linket til et av mine innlegg, og jeg syns det er så godt å se at det fortsatt finnes gode bloggere der ute, som poster regelmessig og mener noe med det de gjør!

  Jeg vil forresten gjerne at du bedømmer min blogg, hvis du ikke har gitt deg enda ;)

  31. juli 2010 at 5:43 pm Reply
 • Marte

  Jeg har nå lest endel av anmeldelsene dine, og syns du gjør en kjempejobb! :) Virkelige gode, velmente tips til bloggerne! Og ingen grunn til å føle deg “slem” ;)

  Og din egen blogg er også veldig bra! Liker designet, mange finesser her som en ikke ser på alle andre blogger. Jeg “savner” kanskje en link til forsiden helt øverst på siden. *pirk, pirk* ;) (ser du har en nederst til venstre da..)

  Fortsatt god sommer!

  31. juli 2010 at 6:24 pm Reply
 • Caroline

  Marte: Hjertelig takk for kommentar! Jeg har ikke link til forsiden øverst fordi man kommer dit ved å trykke på “Carolines Verden”. Men kanskje jeg skal vurdere å gjøre det mer synlig? :) Uansett, tusen takk!

  31. juli 2010 at 6:51 pm Reply
 • Binka

  Jeg synes ikke du er for streng, akkurat passe. :) Men det er et strabasiøst prosjekt du har begitt deg ut på. Det må være vanskelig å vite hvordan man skal si ting, for man vil jo ikke såre heller. Hard work, but somebody’s got to do it :)

  Synes forresten bloggen din har blitt veldig bra i det siste! Du har tydeligvis funnet din nisje med bloggtips og sånt. Superbra! Stå på!

  31. juli 2010 at 7:13 pm Reply
 • Helene

  jeg synes du har gjort en kjempegod jobb med anmeldelsene jeg! :) du trenger ikke “unnskylde” meningene dine. mener du noe, mener du noe – og de har jo bedt om å få din mening tross alt :-) jeg synes du er flink jeg, og jeg satte veldig pris på tilbakemeldingene jeg fikk – og prøvde ut noen av forslagene dine! og jeg synes faktisk det ble bedre selv! ;-) bare stå på med meningene dine! jeg liker bloggen din veldig godt, og det er egentlig ikke noe jeg vil prike på hos deg! :) designmessig er det ingenting å klage på (men hei, nå det er det jo tross alt binka som har laget det, og hun er jo kjempeflink!). designet har et veldig flott og personlig preg med disse tegningene av det! du skriver også veldig godt, synes jeg :D

  SV: enig i det. jeg skriver alltid som om noen jeg kjenner godt leser bloggen min. selvom de ikke gjør det. jeg poster også svært få bilder av meg selv om vennene mine også. så jeg er så og si veldig nøye meg det jeg publiserer.

  31. juli 2010 at 7:50 pm Reply
 • Ida

  Hele poenget med å bedømme blogger er jo å gi tilbakemelding – positiv og negativ! Jeg syns ikke du er for streng, bare ærlig, og det er fint. Du begrunner alt du sier, og det er jo noe av det aller viktigste. Så ikke føl deg slem ;)

  Jeg har ikke lest bloggen din så lenge, og hittil kan jeg ikke finne noe negativt med den :)

  1. august 2010 at 2:45 am Reply
 • Lillesmurf - Kari

  Stå på dine meninger.. Det er viktig! Om folk melder seg på bedømming må man tåle at du er ærlig og pirkete er vel og bra. Er det for sent å melde seg på til bedømming? Jeg vil i så fall gjerne være med :)

  1. august 2010 at 12:59 pm Reply
 • Milla

  fint bilde :)

  1. august 2010 at 4:14 pm Reply
 • Jeg blir superglad for en kommentar!